0 oy
354 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (147 puan) tarafından
tarafından kapalı

Fikrim en altta ve uzun olduğu için basımdan geçen olayımı hasretimi yazdım okuyanlara teşekkür ederim hakkınızı helâl edin <3

:'(Ben geçen yıl bu uygulamayı kurdum ve 11 yıl SONRA GELEN MUCİZEM yani hamile oldugumu öğrendim ve sonra 1 2 ay tehlikeli geçti daha sonra tehlike bitti neyse cinsiyet partisi felan derken güzel geçti hergün hissediyordum çok güzel eşsiz duygulardı takiiii 25 kasım saat 00:30 kadar geçe bir ağrıyla uyandım ve saniyeler sürüyordu geçince uyuyordum ve 25 haftalıkti bebeğim derken 30 dk arayla geldi gitti geldi gitti 15 dk da geldi gitti ama ben ilk gebeligim olduğu için onu ağrı sanıyorum tabi sancı aklıma bile gelmezdi hiç çünkü daha 7. Aydan 1 gün almıştık ve sabaha kadar öyle çektim saat 7 ambulansı aradım geldi ve gittik kadin doğum aciline Muane etti ve direk dediği kelime 4 cm açılma var doğum başlamış yapacak birşey yok elim ayağım titriyor dizlerimin üstüne çöktüm ağladım ve elimden birşey gelmiyor sadece yaşarmıki acaba diyorum saat 10:30'a kadar tekmelerini hissediyordum ve sancı devam ediyor muane ediyorlar 7 cm açılma olunca 10:35 doğum yaptım ve kuveze koydular başka bir il'e sevki yapıldı bebeğim iyidi 730 gram doğdu yaşamaz dediler ve 15 gün yaşadı ve cennet KUŞU OLDU :'( burda koly yazdım ama o günlerin tarifi olamazdı dk hesabı yapıyordum heran arayıp öldü diyecekler diye neyse işte çok zor beklemek ve kaybetmek 

ALLAH'IM KİMSEYE EVLÂT ACISI VERMESIN çok zor amin

Ve ben 8 gün önce gebe oldugumu öğrendim çok şükür bu günüme ALLAH'IM isteyen HERKESE nasip etsin İNŞALLAH 

Ve 8 gündür yatıyorum korkuyorum birşey olurmu diye cuma günü usg için doktor çağırdı gidecem kese görünümü bilmem ama inşallah hepimiz için hayırlı olsun 

Ve herşey yolunda giderse 12 haftadan sonra da serkilaj yapılacak ve sürekli dinlenecekmişim evin içinde yürüyüp yemek wc vs bunlar tek olacakmış genel olarak istraht dedi doktorum  

Ve uzun oldu biraz kusura bakmayın teskkur ederim okuyanlara cvp verenlere 

Fikrim var derken şunu diyeyim benim sürekli böyle 9 ay yatış olacak ve yanlizim w grubu KURALIM MI ne dersiniz???  Sohbet muhabbet sesli yazılı görüntülü fark etmez

notu ile kapatıldı: Whatsap gurup postları Yasak.

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Valla hikayene uzuldum Allah sabir versin ama vatsapta yoğum 
(218 puan) tarafından
İyi bendende kız babasıyla cici bebe yiyor Baba düşkünü:))) Şimdi uyutmağa gidicem
tarafından
Oyy babalara asik oluyolar demi Allah omrunu hayirli etsin prensesin tum uykular onun olsun insallah ❤️
(218 puan) tarafından
Sağol canım benim❤Öğlen babası markete gitmek istedi kız bacaklarına yapışıyor bağırıyor ağlıyor tamam gitmiyorum diyor susuyor gidib oynuyorlar:) Eşim eylülden ile başlayacak her sabah evde ağlamak bağırmak var demek: D
tarafından
Ooohooo cumbus var Allah yardim etsin :)
(218 puan) tarafından
Amin canım sağol:)
-Reklam-
0 oy
(17,610 puan) tarafından
Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️ Watsappi kimse kabul etmez bence bı ara buralar karıştı grup yuzundenn
(147 puan) tarafından
Bilgim yok olan olursa yaparız
0 oy
(218 puan) tarafından
Hikayene üzüldüm inşallah bu bebişin sana sımsıkı tutunur zamanı geldiğinde sana kavuşur❤Sağlıkla gelsin inşallah 

Ama wp olmaz canım
(147 puan) tarafından
Amin Sağol inşallah
0 oy
tarafından

Watsap için kimse yazmaz canım geçmiş olsun zamanında burda çok kavga oldu herkes birbirini gammazladı oyüzden kimse yanaşmaz

(147 puan) tarafından
Aaaa ben görmedim geçen yıl kullandim 5 6 ay bide 8 gün oldu kullaniyom
tarafından
Uzun zaman önce olduydu bu olay

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 134 göst.
+4 oy
13 cevap 928 göst.
6 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Hayalseveranne77 (535 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 189 göst.
9 Haziran 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 340 göst.

Kategoriler

1,474,191 soru

24,135,882 cevap

334,292 kullanıcı

...