0 oy
571 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

1 haftadır hem diyet hem spor yapıyorum. 2 gündür şu japon sporu denen şeyi yapıyorum:D başladığım an göğüs altındaki yerde bı ağrı oluyor ki öyle böyle değil kramp gibi. Bunu nasıl engelleyebilirim nasıl bı önlem alabilirim??? 

5 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Başlamadan önce ısınma hareketleri yap 
tarafından
Yapıyorum ama yine oluyor
-Reklam-
0 oy
(2,263 puan) tarafından

Daha yeni basladigin için birkaç gün daha tekrarla geçer ağrısı :)

tarafından
Ay inşallah canım benim ilk başında ağrım çok oluyor bı 10 dk geçti mi ağrı geçiyor ama o 10 dk canımı alıyor
0 oy
(5,668 puan) tarafından
Nefes egzersizleri yap öncesinde. Kontrollü nefes alamadığın için diyaframın zorlanıyordur. 

Bu arada kız sen ne diyeti ne sporu yapıyon? gayet iyi kilon hatırladığım kadarıyla.
tarafından
Kafama göre bı diyet yapıyorum :D açlık orucu diyorlar sanırım. Mesela kahvaltıyı 11-12 gibi yapıyorum. Öğlen yemek yemiyorum . Genelde meyve falan yersem o da. Bol su içiyorum. Akşam en son 7 gibi yemeği yiyorum. Sonra yersem bı meyve daha belki bı kahve içiyorum o kadar. Kilom hiç ama hiç iyi değil yanlış hatirliyorsun canım 80 kg olmusum :((
0 oy
(562 puan) tarafından
Vücut ham olduğu için canm
tarafından
5 gündür normal böyle mekik falan çekiyordum bu nda bı öyle oluyorum
(562 puan) tarafından
Kaslar çalışıyor sıkılaşiyorya ondan canim ajh keske bende yapabilsem
0 oy
tarafından

Ay onu yaptım da ruhumu teslim ediyodum az kalsın 3 sezeryan oldum ya dedim yapayım ayyyyy yok yok Birdaha yapmam bana ağır geldi 

tarafından
Çok eğlenceli ama ya bi kaptırdin mi süper gidiyi :D

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 460 göst.
0 oy
1 cevap 42 göst.
0 oy
0 cevap 48 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 54 göst.
28 Şubat 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Sezinn0 (28 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,312 soru

24,042,943 cevap

329,228 kullanıcı

...