0 oy
162 göst.
Diğer kategorisinde (49 puan) tarafından
Kizlar eski postumdan bilirsiniz anneannem hasta diye annem yanına gitmişti bende söz için gitsem mi diye sormuştum dün annem bilet kesmişti yarına bende dedim cuma gününe kadar kalırım hiç olmasa annemlere 2 gün geçiririm neyse eşime söyledim dedi şimdiden biletler uygun baktım keseyim dedim kes ama daha kesmemişti annem bugün akşam üstü biletini açığa aldığını söyledi bende eşime ne soylicegimi şaşırdım annemle babam konuşmuş annem beni bile arayıp demedi dedim neyse ben ariyim sorayim aradım işte dedim bileti açığa almışsın falan dedi evet açığa aldım yanım dolu konuşuruz sonra dedi kapattık eşimde benden haber bekliyo annem daha ne zamana gelir bilmiyorum eşimde o kadar bekledi bilet saati kaça keseyim diye şimdi gitmesem tavır alicak gitsem annemlere ayıp olurmu diye düşünüyorum bilemiyorum yaa annemlere doğru düzgün ulaşamıyorum teli acmiyo desem ina işte esim böyle diyo napayım falan bilemedim yaa akıl verin kızlar bi yandan anneme de üzülüyorum bi yandan da eşime ben nerdeyse 1 hafta arayla 2 aydır burdayım esim işsizdi ben geldim buraya işte ise girdi kıyafetidir odur budur hep tekti sürekli onada bundan üzülüyorum bizo çok ariyo

2 Cevaplar

0 oy
(49 puan) tarafından
Kizlar cıktı olan yokmu hic
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kiz anani niye bekliyoz soze gitmek icin git iste kocan tamam demisken 
(49 puan) tarafından
Kız anneannem kanser annemde destek olmaya gitti oraya işte bi 15 gündür orda bende o yüzden diyorum küçük kardeşim vae 7 yaşında 19 yaşında da kız kardeşim var pek bilmez o iş güç dedim ben kendimi sorumlu hissediyorum bari böyle destek olayım dedim ben size yetişirim sanıyodum ama annem biletini iptal etmiş işte bende ayıp olurmu acaba dedim çocukları o şekil bırakıp söz için gitmek bi yandan da esim tek kaldı bayaadir bizi ariyo oda
tarafından
Heee valla ananda bitiyo is yavru ya
(49 puan) tarafından
Evet o yüzden biraz arada kaldım canim
tarafından
Kiz kardesin 19yasinda gayet guzel is gorecek yasta millet o yaslarinda neler yapiyo bence sana guvendiginden al gitsin biletini okadar ugrasmissin zaten
(49 puan) tarafından
Vala çok umursamaz bi kız aşırı ergen lik tavırları var babama karşı geliyo küçük kardeşimle anlasamiyo ben bile inanki bunaldim burda ondan bi kızımla uğraşıyorum bi kucukle bi ayrı 2 kat onunla uğraşıyorum yardim rtmiyo biseye ben herşeye koşturuyorum bide ev dublexs gelde yetiş herşeye çok bunaldim açıkçası söz de bahane ben çok sıkıldım bunaldim bilmiyorum benimde içimde encok gitmek var ama bi yanimda rahat degil
(49 puan) tarafından
Ben 13 14 yaşında evi çekip ceviriyodum hep bana güvendi ondan böyle oldu annem bile söz geçirmiyo ona
tarafından
Bosver baksin kendi basinin caresine
(49 puan) tarafından
Eşimle konuştum oda tek gitmeyeyim siz olsanız iyi olurdu diyo bilemedim yaa bi yandan dediğin gibi baksın başının çaresine diyorum ama bi yanım da aklım onlarsa kaliyo
tarafından
Bana kalirsa git esine yoldaslik et adam istiyo iste
(49 puan) tarafından
Kız bende istiyorum da sence ayıp olmaz dimi yani benim yerimde olsa nasıl düşünürdün bide şöyle esim dedki eğer haftaya pazartesi gelecekse annen bence baban evde olucak haftasonu 2 gün idare etsinler benimde aklıma yattı yarın bi annemle konuşayım eğer haftaya pazartesi salı gelecekse gidicdm
tarafından
Valla hic ayip olmaz bence okadar yanlarinda durmussun yardimin olmus kusura bakmasin kimse esinin ynainda olman gerek
(49 puan) tarafından
Ayy haklisin canım allah razı olsun desteğin için üşenmeden dinledin yardımcı olmaya çalıştın inşallah dediğin gibi yarin annemle konusuycam dicem işte haftaya geleceksen ben gideyim sümeyye evde idare etsin biraz sonra eşime dicem kessin bilet
(49 puan) tarafından
Annem der zaten git bisi olmaz ama ben kendimi mahcup hissederim diye düşündüm ama dediğin gibi o kadar kaldım yanlarında 2 3 günde onlar idare etsinler

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,471,872 soru

24,104,290 cevap

332,606 kullanıcı

...