0 oy
286 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yıkayan var mı elde? En fazla ne kadar zaman yıkadınız? 

12 Cevaplar

0 oy
(16,785 puan) tarafından
Arada yıkıyorum ama esarplarim yada makinaya atılmayacak şeyler 
tarafından
Makine ne güzel nimetmiş ya..4 aydır ben elde yıkıyorum bu ay sonu alacaz inşallah
(16,785 puan) tarafından
Ya canım nasıl yıkıyorum elde
-Reklam-
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Ben bazen kizin lekeli tişörtleri cikmiyo elimde citiliyom:d
tarafından
Beyazlara da çamaşır suyu kullanırım son birkaç aydır tüm çamaşırları elde yıkıyorum ya makine bozuldu masrafı çok alamadık daha
0 oy
tarafından
Bebeğimin kakali zıbınlarini önce bı yıkıyorum elde :D
tarafından
Evet ben de çok yaptım öyle ama makine bozuldu 4 aydır tüm çamaşırları elde yıkıyorum
tarafından
Aa tüm çamaşırları yıkamak çok zor olur ya
tarafından
Sorma az önce yıkadım hatta eller bembeyaz oldu iki tane de çocuk..Allahtan eşim işe iş elbisesiyle gidiyor akşam eşofman giyiyor sabah iş elbisesi.o yüzden çok zorlamıyor haftada 2 kere yıkıyorum. .ay sonuna kadar idare edicem o zamana alırız dedi eşim
tarafından
Sağlık olsun inşallah kısa zamanda alırsınız kurtulursun
tarafından
Beklediğimiz çok para var mahkememiz var 4 yıldır vermediler parayı kaza olmuştu mahkemeye verdik sigorta para vercekti bekliyoruz..en az 1 saatimi alıyor sıkamıyorum bazen de kalın olanları
0 oy
(25,180 puan) tarafından
Hiç yıkamadım:D 
tarafından
Ne şanslısın..ben 9 senedir evliyim ilk defa marttan beri elde yıkıyorum
0 oy
(69 puan) tarafından
Ben yıkadım önceden köyde çamaşır makinesi yoktu, su bile eve baglı degıldı çeşmeden taşırdık
tarafından
Ne kadar süre yıkadın cnm..ben 4 aydır tüm çamaşırları elde yıkıyorum..martta bozuldu zaten 2.eldi 7 sene kullandık masrafı çok çıktı yaptırmadık yeni almaya da gücümüz yok şimdilik ama ay sonu bir para gelcek onunla alacaz artık
(69 puan) tarafından
İnşallah alırsın canım kısa sürede çok zor oluyır çok zaman oldu benim 2 yada 3 sene yıkamişimdır
0 oy
tarafından
Bekarken koye gittim bigun halam dediki mihrim sana hediye aldim ayy saol hala dedim sevindim5dakkasonra balkona camasirlari atti ileen neyide koydu hadi su camasirlari yikayiver ben hastayim dedi ya la o gun bugundur halami sevmem :)
tarafından
Kız ben 4 aydır elde yıkıyorum makinem bozuldu masrafı çok 2.eldi zaten yaptırmadım bu ay sonunda para bekliyoruz idare et dedi eşim..halan güzel hediye vermiş:)) makinenin kıymetini bilmek lazım
(69 puan) tarafından
Çok zor valla bende köyde büyüdüm anacım dışarıdaki işlere yetişemezdi bende yıkardım bide evde su bile yoktu düşün durlamaya çeşmeye götürürdük
tarafından
Valla eski zamanlar zormus simdi rahatiz bi bozulunca hayat alt ust oluyo resmen
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Çok yıkamışlığım vardır benim makina bozulunca hep elde yıkadım ALLAH nasip etti de aldim ellerim ve kollarım özellikle belim çok ağrıyordu 
tarafından
Ben de 4 aydır böyleyim tek avantajı ellerim beyazladı ::)) ay sonu alacaz inşallah beklediğimiz para var
tarafından
Valla benimiide gece bozulmus balkon su olmus hep makinin icindeki camasirlari falan cikarrttim komsu saolsun ask olsun getir bana dedi ya Allah razi olsun asla elde yikamam getirsin valla tamirciyi yada alsin yeni makina
(14,061 puan) tarafından
Alma imkanı olmayinca mecbur kalınıyor bazen
Ama iyiki makina var at içine o yıkasın sen as :))
tarafından
Ay sorma ya
tarafından
2.eldi zaten 7 sene kullandım ocakta arızlandır 300e yapıldı 3 ay sonra tekrar bozuldu kömür motor sıkıntıları varmış baya çok çıktı masrafı..yeni almaya da bütçemiz yetmiyor..tam kapanmada da çalışamadı para da yatmadı..yasak sonra işe başlayınca o 17 günün açığını kaptmaya çalıştı 2 gün..kira fatura araba taksiti falan.bir de düğün oldu 2 hafta önce..bu ay sonuna kadar idare edicem toplu para gelcek öyle alacaz
0 oy
tarafından
Ben çok yıkadım ya 
tarafından
Mecbur olunca yıkanıyor
tarafından
Aynen öyle valla
0 oy
(163,351 puan) tarafından
2 bucuk sene once belcikaya gekdigimde ilk 3 ay elde yikadiydim pisliklersen turkiyeden geldin giyimlerin markasiz bizimkilere degmesin dediler tam 3 ay elimde yikadiydim
(15,557 puan) tarafından
Oha gerçekten mi öyle dediler
Kocan nasıl senj alıp çıkarmadı o evden
tarafından
Ben de 4 aydır yıkıyorum ay sonuna kadar yıkıcam sanırım o zamana beklediğimiz para var o zaman alacaz..kendileri çok mu temiz kız
(163,351 puan) tarafından
Kocama kim anlatcak baci turkiye degilki bura bas parayi evi kirala diye bisi yok hic demedim kocama ama o anlamis herseyi ben sabrettim diye suan sefasini suruyom hani derler ya cefa cekmeden sefa surulmez diye ben suan sefeasini suruyom onlarlada esim hic bi sekilde gorusmuyo cunku esime para lazimdi adam ev yaptiriyo belediyedem ev iznini iptal etmisler bi ton is ciktiydi basina para diye kivrana kivrana yaptirdi bu evi inan bana insaatta tugla tasidi parkeleri nutfak dolabini kendi basina takti gordu benim ne yasadigimi buraya gectik tamma dedi onlarla isimiz bitti dedi
0 oy
tarafından
Yıkadım. Memlekete gittiğimde anamın makinesi bozulduydu. 1 Ay elimizde yıkadık. Ondan hariç. 2 3 kadar daha yıkadım 
tarafından
Çok zor oluyor ya ben 4 aydor elde yıkıyorum maalesef makinemiz bozuldu masrafı çok ay sonuna ancak alabiliriz dedi eşim
tarafından
İnşaAllah alırsın canım. Zor ama sabır. Sabrın sonu selamet İnşaAllah ♡
tarafından
Beklediğimiz çok yüklü para var ama 4 yıldır vermedi mahkeme bekliyoruz halen
0 oy
tarafından
Eşim az önce köyde gölün kenarında yıkarsın dedi bir corap bile yıkamadm anne evinde öyle sevmem ben teknoloji delisiyim elimde olsa herşeyin makinesi olur
tarafından
Ben mecbur gibiyim ama ay sonu alcaz.4 aydır elde yıkıyorum
tarafından
Ben yikamam eşimde yikatmaz sevmediğimi bilir
0 oy
tarafından
2 ay yıkadım evimde beyaz eşya yoktu çünkü 
tarafından
Benim de 4 aydır makinem yok ay sonuna kadar olmaz..toplu para gelecek o zaman alacaz inşallah

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 510 göst.
17 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Hicrannn (1,370 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 939 göst.
0 oy
8 cevap 277 göst.
10 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 167 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde huzun_iyidir (7,260 puan) tarafından soruldu