+1 oy
498 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar altı açık oldgndq pipisni cekstrp ona uzanıp isirmaya calsyo gibi agzini aciyo bı eglio kalkio cekstryo devamlı kipkrmizi oluo orası bu ara ıstrma merakınız var ama bu da normal gelmedi bana neden yapio olablr ortada isircam diye debelenip duruo 19 aylik

16 Cevaplar

0 oy
(1,145 puan) tarafından
Tövbe tövbe dikkatini başka bir şeye yönlendir kız zarar verir Allah korusun
tarafından
Kendi bacagni felannda isiryo canim mesela eliyle kulagni tutsa cikarmaya calisio sanki biz yapismis gibi cekstryo ağzını açarak
(1,145 puan) tarafından
Keşfettiği için yaparda yazık acır da ya
-Reklam-
0 oy
tarafından
Merak ediyor bence annesi korkma geçen görümcemin oğlu da yapıyordu o da 26 aylık içine sokmaya çalışıyordu hatta :))) 
tarafından
16 aylık*
0 oy
tarafından
Ayy benimkide her altını açtığımda sürekli kontrol ediyor ama ısırmaya çalışma di hiç, keşfediyorlar sanırım ama dikkat et sen yinede
tarafından
Yani eğilip kalkio cekstryo iyce çıksa alıp isircak gibi duryo kızarıo orası cok
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Ay kiz baska bisey zannediyor olabilir  yaninda dur izin veeme bisey yapar eder 
tarafından
Kulagna da aynısını yapio sanki vücuduna bişi yapışmış gibi davranio
(1,386 puan) tarafından
Cocuk iste yeni yerlerini goruyor ne  diye merak ediyo:)) bi sure izin verme aliskanlik yapmis qaliba
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Benim oğlumda 18 aylık sadece altını acinca hemen çekmeye calisiyo ondan hızlı hızlı altını sariyom:))
tarafından
Biz çis eğitimine geçtik bezsiz oldugu için sanrm daha çok dikkat çekio
(45,024 puan) tarafından
Bilmiyorum olabilir bende iki yasini bekliyorum kızımıza iki yaşında ogretmistim oğlumda öle yapım dedim
tarafından
Valla kuzu gündüzü kesym dedim deniyorum bakalım gecede emio o yüzden geceyi daha kesmedim
0 oy
tarafından
Altını açarken dikkatini dağıtmaya çalışın muhtemelen ilk yaptığı zaman gülüp tepki verdiyseniz onu şaka gibi bir şey algılamış olabilir altını açarken tek olun odada hızlı olmaya çalışın değiştirirken kızmayın veya gülmeyin tepki vermeyin 
tarafından
Hayır canım kızdım hatta kizdkca yapio hoşlanmam bohle seylerden asla çiş egtimndeyz bez plmadigi icn daha çok dikkat çekmeye başladı sanrsam ama koparacak gibi cekio
tarafından
Kızma hiç bir şekilde tepki verme zaten keşfetme dönemine geçicek ler normalleşmesin onun için
0 oy
tarafından
Oğlum 4 yaşında gece gündüz eli orasında hep oynar çeker
0 oy
(3,309 puan) tarafından
Benimki 13 aylik 6 aylikken basladi bezini acinca hemen orasina goturuyor elini cekistirip koparcak az kaldi. Doktor her seferinde cocuk masturbasyonu asla kizma bagirma dikkatini dagit diyor. Ne yapsam gecmedi hizli hizli altini kapatmaya calisiyorum.
0 oy
tarafından
Kendini kesfediyordur ama buraz abartmış sanki ufaklık sjsjsjsj
0 oy
(1,445 puan) tarafından
Oğlum 20 aylık vallahi oda tutuyor sonuna kdn çekiyor, ben kızıyorum dikkatini bayka yöne çekiyorum, sanırım bu aylarda normal dikkatine dağıtmak gerek
0 oy
(7,786 puan) tarafından
İyi ki oglum yok diyip kaciyorum :) 

Canim öyle yapinca hemen dikkatini dagit mesela dindurma yiyelim mi de pyuncagini getir hadi oynayakim de parka gidelim mi de o hatekete yeltenmeden de bunlari aliskanlik yapmadin 
0 oy
tarafından
O an başka şeylerle oyala
0 oy
tarafından
Kaşınıyor olabilir. Senin gibi sorunu olan bir anne sormuştu bu soruyu Osman gönülal'a öyle söyledi
0 oy
tarafından
herkes olabilir fln demiş ama aceba kaşınıyor eliyle rahat edemiyor da mi öyle yapıyor böyle de bi düşün derim her çocuk tuvalet eğitimi bez değişiminde illa ki eller fln ama senin dediğin biraz daha farklı. böyle devam ederse bi Dr. göster bence çok kaşıyor sürekli koparircasina fln diyin bi baksınlar.
0 oy
(3,460 puan) tarafından
Şuan keşfetme döneminde, sakın kızıp elini ordan çekiştirip durma, dikkatini hemen başka yere çekmeye calis, zamanla unutuyo merak etme geçici bir süreç bu
0 oy
(1,235 puan) tarafından
Elini sürdüğü an ayıp de kiz ona alışmasın bence 

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 651 göst.
25 Nisan 2021 Diğer kategorisinde 26032020 (826 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 116 göst.
8 Aralık 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Aysenur5561 (327 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 152 göst.

Kategoriler

1,477,423 soru

24,183,328 cevap

336,469 kullanıcı

...