Müslüman bir kızım ama ailemde bir tane kapalı kadın yok ben de öyle büyüdüm ama bazı şeyleri bilerek yapmıyoruz malesef ama içimde çok büyük bir Allah sevgisi var ezan okununca bile aglayasim geliyor rüyamda düzenli olarak kelimei şahadet getiriyorum bismillahirrahmanirrahim falan diyorum neyse kizlar daha önce post da açmıştım doğumda ölüm korkusu var diye dedikodu yapmam fitne fesat değilimdir hatta çok yardımsever bir yapım var fakat açık giyiniyorum ama şu an kapanmayı da düşünmüyorum bana kapalı olmazsan bir şeye yaramaz diyorlar çok üzülüyorum hem benim yapım bu sevap işlemek için değil allah bana çok büyük merhamet vermiş cok iyi bir kizsin artik kapan tesettür olmazsa olmaz diyorlar ama ben bayağı makyajlı açık bir kızım ve böyle cook mutluyum bazı teyzeler vardı beni korkuttu söylenmez böyle şeyler ama hamilelik öncesi 5 vakit namaz da kılardım bıraktım niyeyse ve bana namaz kılıp böyle sokağa çıkıyorsun diye söyleyenler oldu nerden biliyorlar ya saçım açık diye boşa mi gidiyor ben inanmıyorum böyle olduğunu ve ben Allah için ne yapayım fikri olan var mı kapanamam şu an onu söylemeyin
Peygamber efendimizin zamanında bi kadın varmış insalara çok kötü davranır kimseyle iyi geçinmezmiş hiç kimse bu kadını sevmezmiş. Bu kadın bi gün kapısının önüne gelen bi köpeğe bi kap su vermiş. Peygamber efendimiz ( sav) Rabbime sormuş benim cennetteki komşum kimdir diye. Rabbim de bu kadını göstermiş senin cennetteki komşum bu kadındır.
Ne alaka canm önce niyetin temiz olcak ve her ibadetin yeri ayrı bnde kapalıyım ama namaz kılmıyorum mesela kapalı olduğum için bi farzı yerine getirmiş oluyorum ama namaz kılmadığım için bi farzı yapmamş oluyorum onun günahını tabiki çekcem hepsi ayrı bn böyle biliyorum yani ama ne güzel bak iyi bi insansn inşallah kapanırsın da hem çok şık güzel kapananlar da var sadece açıklar güzel giyinmiyo ki
Merhaba ,Allah hepimize iman ile yaşamayı ve ölmeyi nasip etsin, Gerçek müminler ancak Allah'a ve Resulüne iman eden, ondan sonra asla şüpheye düşmeyen, Allah yolunda mallarıyla ve canlarıyla savaşanlardır. İşte doğrular ancak onlardır. (HUCURAT/15)
Hakkında ihtilafa düştüğünüz herhangi bir şeyin hükmü Allah'a aittir. İşte benim Rabbim olan Allah budur. Ben yalnız O'na güvendim ve yalnız O'na yöneliyorum. (ŞURA/10)
Peygamber'e indirilen (Kur'ân)i dinledikleri zaman, onun hak olduğunu öğrendiklerinden dolayı gözlerinin yaşla dolup taştığını görürsün. Onlar: " Ey Rabb'imiz iman ettik, bizi de şahitlerden yaz" derler. (MAİDE/83 )
Açıksın diye tabiki de namaz oruç vs olmaz diye birşey yok açıklığın günahı ayrı Allah kabul eder se kaldığımız namazların sevabı ayrı ,,hepimiz müslümanız ama MÜMİN DEĞİLİZ ,,SEN MÜMİN DEĞİLSİN,, HİKÂYE LERİ GEÇİN YORUM YAPANLAR DİNDE ZORLAMA YOKTUR ,,Dİnde esneklik yoktur,kim nasıl işine geliyorsa öyle anlıyor,
Ben namaz kılcam sonra sürücem sizin gibi rujumu giyicem dapdar kotumu popomun şeklini görsün herkes diye ,,gezincem sonra gelip yatsı namazı kılcam sonra ben yardım severim,,merhametliyim rüyamda kelimei şahadet getirdim ,,Peygamberimiz dahi cennetle müjdelendiği halde korkudan ağlamış biz kimizki ,sen kimsin ki ,,bize düşen feryat figan tövbe etmek allaha zikretmek ,,,içimizi allah biliyor diyen iyice araştır bnceeee
1,493,234 soru
24,398,526 cevap
349,931 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın