0 oy
389 göst.
Diğer kategorisinde (218 puan) tarafından

Merhaba kızlar 1yaşında kızım var tam baba düşkünü:D Babası markete gitti eksikleri almak için kız bağırıyor ağlıyor ayaklarından tutub gitmesini engellemek istiyor Yanıma koşuyor beni itiyor demek istiyorki sen git babam kalsın babasını izin vermedi markete gitmeğe yukarda uyuyorlar Masal uyutmağa çalışıyor Ayaklarını eşimin karnının üstüne koymuş minnoş eliylede elini tutmaya çalışıyor:))) :'(

Babası kıpırdayanda ağlamaya başlıyor: D   

Ama onları öyle görende çok duygusallaştım:'(Masal aynı babasının kızı bana hiç benzemiyor babasına benziyor:ermm:

Kızlar eşim şuan çalışmıyor ama eylülden çalışmaya başlayacak tatil yapıyor 

Şimdi eşim her işe gittiğinde bu kız ağlayacakmı:((

7 Cevaplar

0 oy
(7,456 puan) tarafından

:D kız valla yıldım bende, her sabah her akşam babası gelip gittiğinde işe oğlum 404 gibi peşinde yapışıp kalıyor<3  işe kaçarak gidiyor adam. Ya ben napam 25 aydır hep böyle. :angel:

(218 puan) tarafından
Baba düşkünleri işte: D
(7,456 puan) tarafından
☺☺☺☺☺☺☺☺
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aglar valla benim oglum babası her sabah çıktığında saklanarak çıkıyor:D
(218 puan) tarafından
Baba düşkünleri: D
0 oy
(2,859 puan) tarafından
Bacım şimdi sen ikizlere hamile değilmisin ;)) 
(218 puan) tarafından
Evet canım bir yaşındada kızım var:)
(2,859 puan) tarafından
Maşallah kız 27 haftaliktw hamilesin hangi ara ;)
(218 puan) tarafından
Aralarında çok fark olmadı  yaş farkı
0 oy
tarafından
Bende de 2 kız var onlar da babacı..büyük 7 yaşında haftasonları babasıyla gider yoksa huysuz oluyor küçük de 2 yaşında akşam gelince direkt bacaklarına yapışır baba diye
(218 puan) tarafından
Ama iyi oluyor babası kızıyla ilgileniyor bende işimi yapıyorum en azından:)
tarafından
Bu bize avantaj oluyor ben de dinleniyorum genelde..çoğu zaman çocuklar uyurken gelir 10dan sonra falan..yine ben uğraşıyorum çocuklarla
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Valla aynı durum benim oğlumda var tam baba düşkünü her sabah uyandığında babasını görmesin çıldırıyor ağlıyor sürekli 1 yaşına giricek TV de erkek görsün ağlıyor babası aklına geliyor o işten gelene kadar hep mız mız ben depresyona giriyorum :D 
0 oy
tarafından
Kiz benimkide 6 aylik vwlla billa agliyo bi 10 dk susturamiyorm geldigindede heycanlanip ona dogru atliyo :) 
(218 puan) tarafından
:))))
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Babaya alıştığını çok zor oluyor erkeklerin fıkrasında çok çocuk bakmak olmadığı için çok hemen yoruluyor lar Benim eşim de öyle pandemide çalışmadı kızım çok kötü bağlandı
(218 puan) tarafından
Markete giderken savaş çıkardı işe giderken ne yapar

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 588 göst.
17 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Civcivim (1,107 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 457 göst.
24 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Hasret03 (348 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,194 göst.
8 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Zhlfrk (7,617 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 379 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,018 soru

24,105,887 cevap

332,694 kullanıcı

...