0 oy
333 göst.
Güzellik-Bakım kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar 1 2 cm açıklığım var sabahda nişanım geldi arada kasılmalarımda oluyo sizce bi agdaya gitsem mi ya yoksa mikrop felanmi kapar kararsız kaldım 

7 Cevaplar

+1 oy
(6,848 puan) tarafından
Nisan bakterileri korurdu riskli bence
(2,123 puan) tarafından
Kadın eldiven takıyo felan canım ama bende kararsız kaldim
(6,848 puan) tarafından
Orda dogurmada :) yalnız gitme
(2,123 puan) tarafından
Eşim kapının önünde beklicek arabayla :)
(6,848 puan) tarafından
Okey çabucak gir daha oyalanma :)
(2,123 puan) tarafından
Off suyum geliyo az az ya
-Reklam-
0 oy
(4,586 puan) tarafından
Gidebiliyorsan gitsen iyi olur jiletle alçak olsan doğumdan sonra hemen uzar yine jiletle vurmak zorunda kalirsin mikrop kaparmi bilemdim ama bilen biri yazar
(2,123 puan) tarafından
Evet canım 40 gün gidemiycem zaten bide havalarda sıcak malum ara arada kanamam geliyo hafif ayıpda olurmu diyede çekiniyorum
0 oy
(14,190 puan) tarafından
Bence gitmelisin
(2,123 puan) tarafından
Bişey olmaz dimi canım kadınada durumu izah ederim
(14,190 puan) tarafından
Birşey olmaz canım ne olacak hamilesin sonuçta kanama falan senin elinde olan bir şey değil
(2,123 puan) tarafından
Gidiyim madem iyice sancılarım artmadan
(14,190 puan) tarafından
Sağlıkla kucağına almayı nasip etsin Rabbim
(2,123 puan) tarafından
Amin insallah çok saol <3
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Eldivenle almayi denesen ya canim 
(2,123 puan) tarafından
Kuzum karnım kocaman mümkün degil göremem aynayla bile bakamam zaten kasiklarimda agriyo ya cok zor durumdayim suan
(6,540 puan) tarafından
Anladim canim son aylar tabi, aynayla al dicektimde zorlaniyosan bosver , guvendigin bi kuaforse git tabi agdaya durumunuda anlat ayip olmaz, benim gittigim yer cok hijyenikti gozum kapali giderdim ama hijyene dikkat et, bazi agdacilar kullanilan agdayi tekrar tekrar kullaniyomus
(2,123 puan) tarafından
Aynen canım haklısın hep gittigim yer zaten hijyenine güveniyorum insallah esim gelene kadar sancım artmazsa gidiyim madem
(6,540 puan) tarafından
Gitte aradan ciksin canim, ama temiz olmazsanda bisey olmaz doktorlar bu konuda anlayislilar son aylarda yasanan zorluklari onlar daha iyi biliyo, icin rahat olsun :)
0 oy
(1,676 puan) tarafından
Acilmam var ve nisanim geldi diyorsun kuaförde doguruverirsin canım gitme mikropta kapabilirsin tabi 
(2,123 puan) tarafından
Kuzum sancım felan yok sadece hafif kasilmalarim var zaten eşimde kuaforun önünde arabada beklicek
0 oy
tarafından

Hic durma git bence ay benimde alttan ağrım başladı dogururum insAllah  :angel:bana nasip olmadi mecbur jilet kullaniyom :'(

(2,123 puan) tarafından
Ay jiletde cok cabuk cikariyo ya en azindan 40 gun rahat etmek istiyorum
tarafından
Evet ama mecbur her hafta gidiyorum her gittimde bakiyo :( uzatmayada fırsat vermiyo karı
0 oy
(1,896 puan) tarafından
Neyden mikrop kapacaksin ki zaten temiz bez seriyorlar altına 

Yeni spatula kullanmasını söyle kuaförüne zaten temiz ağda 

İki dakka alıp çıkacaksın zaten heryerini temizle oylengit kirli gitme ayıp valla
(2,123 puan) tarafından
Yok kuzu şeyden dolayı hani nişanım geldi ya rahim ağzı açık oldugundan mikrop kaparmi diye düşünmüştüm ama gitcem zaten asla doktora pis gidemem yerin dibine girerim

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 178 göst.
10 Eylül 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Efe annesi (41 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 150 göst.
0 oy
4 cevap 208 göst.
28 Aralık 2023 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 397 göst.
15 Aralık 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,587 soru

24,046,840 cevap

329,426 kullanıcı

...