0 oy
647 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (42 puan) tarafından
Benim esimin borcu var 10 bin ödeyemiyo yapamiyo depresyonlara giriyo annesine söyledim varliklilar calissin ödesin diyolar ama diğer evlatlari 20 bin tl harcadı boş yere şimdide 50 bin pesine düşmüş annesi dün telefonda oğlum 50 bin ariyo ona üzülüyorum diyo ama bulacaz diyo peki bu oğlun borcu var ya kendine bisey yaparsa ozaman beni suçlarsınız dimi eşimde hala bunlarla konusuyo 

16 Cevaplar

+3 oy
(6,680 puan) tarafından
Kusura bakma yetişkin evli bir adamin ailesinden para istemesine hic hoş bakmiyorum..buyutmuş o yaśa getirmiş daha ne istiyor?her kes kendi ayaklari uzerinde durmayi bilmeli eyer yapamayacakdisa evlenmezdi
(6,680 puan) tarafından
Ben evliyim kendi evim kendi ailem var.
Harcamalarimi aylik gelirime gore yaparim..bana ne annem kardesime para vermis ev almiş araba almiş?ona yapti diye illa banadami yapmali?
Belki ben yanliş dusunuyorum bilmiyorum ama ben hep kendj ayaklarim uzerinde durmayi isterim
(6,680 puan) tarafından
Bencede senin duşuncen yanliş sizin bu dediyiniz ailenizi hortumlamak..ilk once şunu belirteyim benim ailem her gun kardesime araba ev alacak kadar varlikli deyil varlikli olsa alsalar bile bana gore o kardesime iyilik deyil aksine kotuluktur..surekli aileden her seyi beklemek aile eline bakmak bana gore acizliktir..
Her kes kendi budcesine gore davranmali ailesine guvenipde borca harca girilmemeli
(6,680 puan) tarafından
Ben her seyin farkindayim ben ailesine givenipde borca girmeseydi demek istiyorum..
tarafından
Kimsenin kimseye güvenerek borç yaptığını sanmıyorum. Allah düşürmesin kimseye ne diyelim
tarafından
Bende mehincik hanima katılıyorum  ailede olsa verirdi bence diğerinede zaten vermemişler ayaginizi lütfen yorgana göre uzatın çalışın kazanın cocuklari bahane etmeyin en sinir olduğum şey sen ister işe gir 4 ayda o borcu bitirirsin hem sigortan gider kocanın hayrına birsey yapmis olursun
-Reklam-
+2 oy
(4,061 puan) tarafından
Valla bacım büyütmüş bu yasa getirmiş beni yanlış anlama ama para istemesi zatn yanlış çalışıp ödemeli bak benim eşim düğünü kendi yaptı anneisde var babasida düğüne bile gelmediler aylık 2250 TL kredi ödüyoruz 8 aylık bebeğimiz var 3400 TL maaş var her ay eskiden gidiyor annem her ay bana demeden kartıma para yollar bebeğe bisi al maması bezi VS diye ama bir günden bir güne eşim krediyi ödeyemedi diye kimseyi arayıp istemedik istemeyiz de ayağını yorganına göre uzatır isen muhtaç kalmazsın kimseye biz mecburiyetten aştık düğün olmicak diye ama bazı şeylerden kızıyoruz yetsin diye bence ailesinden istemeyin dedikleri doğru. 
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Esin calismiyo mu canim 
(42 puan) tarafından
Calisiyo alidgi eve gidiyo
(6,540 puan) tarafından
Anladim canim, bazi anneler oyle bazi evlatlari daha kiymetli oluyo benim cevremde de var ne yazik ki, sende calissan esine destek olsa belki esin o zama  biseylerin farkina varir
(42 puan) tarafından
Bebegim var canim
0 oy
tarafından

Allah yardımcınız olsun

0 oy
tarafından
Var öyle anneler benim bi tanidim var 4 oğlu var 3 üne yoktan ar eder torbalarla yigecek kislik yollar birine az bi ceviz fln veriri laf olsun diye diyer oğullsrina birikim yap akilli ol fln der ondanda para ister
0 oy
tarafından
Eşinin kendi borcu mu? Benim kaynım eşimin üstüne borç yaptı ödemedi 10 binin baya üzerinde şimdi eşim günlerdir uyumuyo 
(42 puan) tarafından
Kendi evet cankk
tarafından
En azından kendi borcu bizimki kaynımın borcu bi de üstüne kaynanam sürekli ne yaptı oğlum size diyo
0 oy
(2,252 puan) tarafından
Allah yardım etsin geçim zor valla
0 oy
tarafından
Canım 10 bin borç ödemeyecek bir borç değil hele depresyona gireceği bir borç asla değil kayınvaliden neden öyle yapıyor acaba eşinin çalışma prensiplerini veya karakterini mi onaylamıyor ki yardımcı olmak istemiyor?
(42 puan) tarafından
Sanırım benle evli diye ve yaslandiklarinda biz bakacakmisiz onlara diğer evlatlari eşiyle gün gevirecekmis
tarafından
Bence eşinle konuş psikolojisini düzeltsin borcunu ödesin araya da mesafe koysun.
(42 puan) tarafından
Eşim hala onlara sevgiyle yaklasiyo
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Hep böyle zaten biri kıymetli olur diğerini kıymetsiz yaparlar canım Allah'ından bulurlar merak etme bende aynı şeyi yaşadım
(42 puan) tarafından
Benim hazmedemedigim şey biz niye yaslandiklarinda onlara bakiyoruz
(1,328 puan) tarafından
Evet bak şöyle oluyor canm aynen o kıymet bindirsiği oğlu gram bakmıo gene bizim elimize bakıyorlar
0 oy
(8,200 puan) tarafından
Yardım etselermis güzel olurmuş ama kimse mecbur değil . Ödeyemediği borcu yapmamalı yetişkin bir birey ...
0 oy
(7,117 puan) tarafından
Kimsenin anneliğini sorgulayamazsınız. Eşinin ailesi ile alakalı olmayan bir borcu neden ödesinler.. Sonuçta bir insan evlenme kararı verdiyse her anlamda kendine güveniyor demektir. Borç neyden kaynaklı merak ettim..
0 oy
tarafından
Ayni esimin ailesi oyleydi 2 ogullarina ev almislar neler yapmislar takilar gelinlere boynuna kadar bize borcla ev aldilar 2 tane bilezik yaptilar para yok diye agladilar aslinda vardi ama simdi kurtuluyorum hepsinden ogullarininda artik maasini yesinler pislikler
tarafından
Borcla bize ev aldirdilar yanlıs yazmisim
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Bu parayı  sen istediysen  onlardan  Bu tepkiyi  alman  normal  eşin  istediyse de yaptıkları  hiç  hoş  birşey  değil  ama 10 bin TL'lik  borç  içinde  depresyona  girilmez ki bizim  30 40 bine  yakın  borcumuz  biz ölelim  ozaman  
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Ayağınızı yorgana göre uzatın sonra kaynana kötü oluyor hiç doğru bulmuyorum böyle 
0 oy
(30,101 puan) tarafından

Buna evlat ayrımı diyoruz biz 

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 643 göst.
0 oy
23 cevap 606 göst.
0 oy
13 cevap 369 göst.
24 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,844 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 799 göst.
2 Şubat 2022 Aile & Aşk kategorisinde Birbebekmeselesi (336 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,573 soru

24,046,590 cevap

329,413 kullanıcı

...