0 oy
1,019 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar bursada 5 yaşındaki kıza taciz götürürken görüyorlar mahallede meydan dayağı yiyiyor annesi yerde baygın halde polis gelmeden iyice dövmüşler.. lanet olsun böyle insanlara  cocuklariniza  dikkat edin sokakta tek birakmayin

image

image

35 Cevaplar

0 oy
(224 puan) tarafından
Millet kafayı yemiş bı ara tecavüz edip öldürüyor lardi şimdide çocuklar a başladılar
tarafından
Ne olursa olsun çocukları sokaga salmamak lazım illa basinda  büyük olmali
(224 puan) tarafından
Aynen cnm bnm kızım 3 yaşında bnd çok korkuyorum hep dibindeyim kimse dokunsun istemiyorum kimseye de asla güvenmiyorum
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Aaa neresinde acaba
tarafından
Yıldırım Beyazıt bursada
0 oy
tarafından
Polis gelmeden gebertsnler uçkurunu kesip ona montalasinlar
0 oy
(11,259 puan) tarafından
Polis napacak sanki bisey yapıyorlar alıyorlar ifade alıp çıkarıyorlar sonra da adaletli ülke diye geziniyorlar

Allahın belaları 
0 oy
(54,018 puan) tarafından
tamam onun yapmamasi lazim pislikte bes yasindaki cpcuk basibos sokakta durur mu ya
tarafından
Çocuklarla oynuyor işte disarda tekte değil diğer cocuklar zaten görüyor
(54,018 puan) tarafından
olsun illa başlarında bir büyük gerekli
tarafından
Mutlaka ders nitelikli bende büyük olmalı taraftariyim
(54,018 puan) tarafından
çocuk bunlar bi sekere kanarlar Allah korusun hepsini bak nasol gidiyo resimde kuzu kuzu cok şükür bisey olmamis
tarafından
Aynen kuzu kuzu gidiyorum benim çocuğum gitmez demeyin kanabilir
(54,018 puan) tarafından
kizim üç yasinda sayilir . bir senedir mahremi ayibi ogretiyorum bazen unutuyo
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Dayaktan adamı. Bayıp Bi jilet Bi neştere bakar penisini kesmek. Ki. Vurdu ya gider. Anneler de lütfen çocuklarını sokaga tek göndermesin. Bizim burda hep kız çocukları anneleri sorumsuz hepsi gece yarısında bile sokaktala3. 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Allahm korumus meleği :( kah.peyi gebertselermis ya oracıkda hic mi Allah korkunuz yok be Nasil bi dunyaya döndü boyle Allahim evlatlarimi korusun.
tarafından
Anne zaten resimde yerde oturan kadın yazık yari  baygın
0 oy
tarafından
Lanet olsun böyle erkeklere Allah belalarını versin
0 oy
(1,633 puan) tarafından
Ohhh Kurban olayım o ellere seni nasıl dönmüşler az bile
0 oy
(1,328 puan) tarafından
Ayy dünyanın sonu resmen geldi ben kızımı nasıl koruyacağım diye düşünüyorum sadece eklemesi degl insanlar gözle bile taciz eder oldular Allahm yarabbim düşünüyorum kafayı yiyorum artık 
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Oh olsun ellerine saglik
0 oy
(2,362 puan) tarafından
O mahallelinin eli öpülür az bile yapmışlar kesecekler o şeyini yoksa böyleleri her gün daha çok azıyor s.ref.sz adi köpekler
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Ohhh çok güzel olmuş keşke dahada beter olsaydı yemin ederim içim biraz rahatladı p. İç seni 
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Bunları hadım ediceksin ya gercktn bunlar onu hakediyor Allah belasını versin hepsinin valla bacım kapımın onu bile olsa çıkarmam evladımı kız erkek fark etmez ne olca belli değil bu dünyada içe ipin ucu kaçtı yani sizde salmayin sokağa çocukları 
0 oy
(2,831 puan) tarafından
******** pislik herif nasıl böyle küçük canlara içleri gidiyor anlamıyorum nasıl kötü bir insanlığa doğru gidiyoruz mahalleli az bile yapmış ******** Allah evlatlarımızı korusun 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 3,158 göst.
0 oy
4 cevap 216 göst.
0 oy
8 cevap 281 göst.
8 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Zuhalll (729 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 310 göst.
8 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Birhilall (1,841 puan) tarafından soruldu

Kategoriler