0 oy
577 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar kaynanamlarin araksindan konuşur eltilerininde  öyle ama yüzlerine o kadar iyiki melek  gibi onlardan bana dedikodu  tasiyor beni de soğutuyor onlarla sonra kendi dost olmak için yalakalık  yapiyor  kaynanam eltimgile  ikimizinde  oğlu var benim oğlum 40 gün büyük  onunki biraz sessiz sakin bir çocuk benimki benim gibi konuşkan  sürekli dile getiriyor senin  oğlun konusuyor benimki  konuşmuyor  seninki vurmayı biliyor benimki dayak yiyor diye oğlumu ne zaman görse böyle söylüyor hiç maşallah demiyor  çocuğumun heryeri yarabere içinde kaldı nazar oluyor sanki  sinir olmaya  başladım artik  msj  attiğinda bile cvp vermek istemiyorum önceden kaynanamlar  benle iyi anlasirdi ben bu eltimle samimi  olmaya başlayinca bana düşman  gibi oldular  

12 Cevaplar

0 oy
(848 puan) tarafından
Sizce doğru mı peki? 
tarafından
Değil tabiki  beni düşman edip kendi dost olmaya çalişiyor
-Reklam-
0 oy
(1,386 puan) tarafından
O senden laf almaya çalışiyorki sende bisey soyleyesin gidib hemen yetiştire kaynanan o yuzden geldiğinde lutfen bidaha  onlarla ilgili bisey söyleme de  
tarafından
Bana gelip onlardan nefret ediyorum  vs. Diyor ama yanlarında yavru kedi gibi annecim babacim diyor
(1,386 puan) tarafından
Iste dedigim gibi senden laf aliyoki aranizi bozsun
0 oy
(31 puan) tarafından
Senin arkandan kaynanana laf tasıyodur o zman canm benmkılerde öyle cnkü :)
tarafından
Yılan gibiler ya
(31 puan) tarafından
Maalesef canm insan hayret edıyor daha ne kadar sinsi olabilir diye:)
tarafından
Valla öyle kuzum en güzeli uzak olmak ama dip dibeyiz malesef
(31 puan) tarafından
Ay bizde öyle ya biri assagıda öbürü 100 metre öteye tasınacak nasl bisyse ikisi birbirinin arkasndan konusuyor ama cok iyiler
tarafından
2 yüzlü  şeytan işte cnm hepsi
0 oy
(2,364 puan) tarafından
Iki yüzlü fitne fesat mi acaba allah öyle insanlarla karsilastirmasin
tarafından
Evet cnm bide beni sıkı sıkı tembihliyor konustuklarimiz aramizda  kalsın diye
0 oy
tarafından
Benm eltimde benle kaynananın arasını soğutmaya çalıştı kendisi soğudu şuan bende kaynana ile konuşmuyorum 
tarafından
Valla anlamıyorum nasil insan bunlar
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Su masallah demeyenlere ben de sinir oluyorum. Banane senin cocugundan ya her cocuk kendine özel benimki oonusuyorsa masallah de geç elbet seninki de konusur bende cok yadiyorum onu doluyum o konuda.

Ne zmn bpyle muhabbet donse kizim bi yerden düşüyor agliyor susmuyor nazar düşünüyorum bende
tarafından
Evet kuzum  sırf bize getiriyor  oğlun  oğluma  konusmayi ögretsin  diye daha oğlum  21 aylik  ve benim oğlum kalabalık ortamda büyüdü onunki  tek büyüdü  benimki de anne baba dede  gibi kelimer söylüyor  zandedersin  benimki şair  gibi konuşuyor
(7,786 puan) tarafından
Aman ya değişik millet evde sen konusup dur ysni anca öyle öğrenir seninn cocuk basi ogretsin
0 oy
(4,846 puan) tarafından
Onların dedikodusunu sana yapan seninkini de onlara yapar oyle insanla arana mesafe koy kim olursa olsun kafan rahat olur 

Ama illa görüşülüyor dersende eskisi gibi samimi olma herkes hatasını anlar
tarafından
Evet bencede kuzum çünkü  bana da diyorki yanımda dedikodunu  yapiyorlar  korkuyorum  beni de arada koyacaklar  arkandan konustu diyecekler derlerse inanma diyor
0 oy
tarafından

Aklı sıra seni düşman edicek kendi dost olucak onlarlaa mesafeni koy ona bence

0 oy
tarafından
Ahahahah ayni eski eltilerim neden bu etilerin çoğu yilannnn :D
0 oy
(505 puan) tarafından
Merhaba derya ben eski üyelerdendim tejrar dondum auni zamanlarda hamileydik masallah 2. Geliyomus sağlıkla kucagina alirsin insallah. Sayfamı sildigim icin suan hatirlayamazsin belki.seni kızkardeşime benzetmistim hatta
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Agizin yokmu sende soyle kaynanamin arkasinda yanimda konusma de sonra o iyi olur sen konustun olur rahatsiz isen soyle konusmasin kaynanan fuysa oda oyle der hosuna gitmis ki sende konusmussun der 

Cocuguna laf edincede bi masallah de nazar degiyo sonra de 
0 oy
tarafından
Sakın laf verme iyi veya kötü 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 207 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Leila (74 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 154 göst.
+2 oy
4 cevap 343 göst.
22 Nisan 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Orkide01 (289 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 798 göst.

Kategoriler

1,467,268 soru

24,042,148 cevap

329,168 kullanıcı

...