0 oy
526 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar beni çok fena şekilde araba tutuyor son zamanlarda tutmuyordu ama bugün eşimle İstanbul’dan Tekirdağ’a gidicektik beni araba çok kötü tuttu yolda ölüyordum bildiğin başım ağrıyor midem bulanıyor tansiyonum yükseliyor yoldan geri döndük bu dertten nasıl kurtulacam rezervasyon iptal oldu bavulları falan boşa hazırlamış oldum 

15 Cevaplar

0 oy
(15,389 puan) tarafından

Hap alsaydın 

Kendi arabanızın gitityseniz dura dura gidersiniz 
tarafından
Hiçbir işe yaramıyor
(15,389 puan) tarafından
Kiz nasıl yaramıyor ben tel yere  bakamıyorum ilaç kullandığım da cok rahat oluyor
(3,454 puan) tarafından
İlacın adı ne cnm
-Reklam-
0 oy
(16,781 puan) tarafından
Ben ilaç aldım 6 saatte bir iyi gelmişti kizlar önerdi hatta burda mide bulanti ilacı metpamid
tarafından
Aldım işe yaramıyor
0 oy
(4,692 puan) tarafından
Yola çıkmadan ilaç atsaydin keşke metpamid hem uyku yapıyor hem de mide bulantisini alıyor
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Hay Allah ilaç falan fayda etmiyor mu canim
tarafından
Yok canım ağlıyorum bildiğin acıdan eve geldim hala iyi değilim
(5,725 puan) tarafından
Ayy çok geçmiş olsun canım
0 oy
(1,121 puan) tarafından
Eczaneden ilaç al uyumaya çalış 
0 oy
tarafından
Babam bize mazot icirmisti o zamandan beri hiç mide bulantısı yaşamadık 
tarafından
Bize hap fayda etmiyor
tarafından
Benim teyzem de içmişti onunda öyle.. arada cok nadur oluyormus ama fazla degik. Hic bir yere gidemiyordu mazot içmişti.

Bende normel kuru fasulye aliyorum yannima 1 2 bir iciyorum hap niyetine telefonla uğraşmıyorum cam kenarina degilde orta tarafına oturuyorum. Eger sey olmazda one oturuyorum.. biraz da arabadan arabaya değişiyor.
tarafından
Nas kız zehirlenmedimi mazotla nas içti ya ilk defa duyuyom mazot içildiğini
tarafından
1 çay kaşığı kız çok değil
tarafından
Yok bir cay kaşığı içmemiş benim teyzem baya içmiş. .d.d.d yalam olmasında öyle biliyorum
0 oy
tarafından
Canim internette gordum araba tutması için gobe deliğini bir kaç yaralandı ile kapatıyorlar bir ara dene istersen
tarafından
Tamam canım sağ ol
0 oy
(969 puan) tarafından
Bulanti bileklikleri satiliyor medikalde ben onlarla 600 600 1200 km gittim
tarafından
Benim en çok başım ağrıyor :(
0 oy
(669 puan) tarafından
tarafından yeniden gösterildi
Ben geçen gün instadan okudum çocukların midesi bulanmasın diye uzun yola giderken yapıyolarmış yarabandıyla göbek deliğini kapatıyolar 
(7,786 puan) tarafından
Ne alaka ki
(669 puan) tarafından
Bulamadım bulsaydım atcaktım işe yarıyomuş galiba
0 oy
(25,177 puan) tarafından
Off çok kötü bşy ya çok iyi anlıyorum seni bende öyle oluyorum eziyet çekiyorum resmen yolda. 10 dklık yola bile gitsem otobüsle fenalaşıp iniyorum kendime zor geliyorum maalesef çözümü bulamadım. Hapı varmış ama emziriyorum doktora sorup alıcam:/
tarafından
Bende öyleyim canım ilaç falan işe yaramıyor inan ki bildiğin fenalaşıyorum bayılacak gibi oluyprum
0 oy
(1,220 puan) tarafından
Hayattaki sansim canim ilac vardi yolculukdan once aldin mi
0 oy
tarafından
Ayyy doneemiyim ayol bı hastaneye girer serum takıli yola devam ederim yine dönmem tatilimdennn
0 oy
(7,786 puan) tarafından
Dramamine atsaydinn keske bulantiya oyke asiri bi çözüm degil ama rena uyku yapiyor ve yolu uyuyarak bitirebiliyorsun cnm 

Uyuyunca da bulanti vs hissetmiyor insan..
0 oy
tarafından
Hemen uyusaydin arka koltukta yada ilaç alsaydın hayatta donmem valla :Ddd okadar çıkmışım
0 oy
(282 puan) tarafından
Geçen Instagram'da gördüm göbek deliğini hava almayacak şekilde üstünü bantlardan miden bulanmiyormus deneyen çöktü ve faydasını görmüşlerdi

İlgili sorular

+1 oy
15 cevap 708 göst.
6 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Yenianne. (11 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 141 göst.
27 Kasım 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde elifgndz (35 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
0 oy
1 cevap 91 göst.
18 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Bitanecikoglum (395 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,266 soru

24,041,981 cevap

329,163 kullanıcı

...