+1 oy
337 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (111 puan) tarafından
Kızlar fare gördüm uyuyamiyom bile nasıl uzaklasttirim yarın ilk isim gidip ilaç almak ama en iyi yöntem ve ilaç bilen varmı 

8 Cevaplar

+1 oy
(4,848 puan) tarafından
Koli kağıdının üstüne yapışkan sür ceviz içini ocakta ısıt yapiskanin üstüne at hemen gelir fare
-Reklam-
0 oy
(969 puan) tarafından
Sonrasinda atabilirsen yapiskan vahsice belki ama ilac yiyip baska yerlerde olurse evde fare ararsin ayy huylandim
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kız hiç bişi yapmaz korkma.... Zehir vs atma en iyisi yapışkan. Bir zaman bizim köydeki eve çok girerdi. Benimle yatarlardı. Ben çok severim fareyi. Annem zehirli yem atmış fare bunu yemiş. Kanepenin ta iç kısmına girmiş ölmüş. Bir gün annem oturuyor bende yanında yatıyorum. Şöyle Bi kokluyır kız Kübra sen banyo yapsana saçların kokuyor diyor. Anne daha yeni yaptım ne kokması diyorum. Kız valla bişi kokuyor diyor. Fare iyice kokmaya basladı anladık kanepede oldugunu ama kanepeyi komple atık düşün annem kılı yüzünden. :D gelmiş bana sacların kokuyor diyor bide. Sanki koksa da leş gibi kokacak. 
(111 puan) tarafından
Bu anının benzerini yaşadım eşim gececiydi bende babamgildeyim yapışkan vardı odada eşime kontrol et odaları dedim hiç bakmamış sonra eve geldim ev berbat kokuyo bu koku ne dedim ceset falan mı var sonra evi araştırdık 2 fare yapışmış olmuş ama o kökü 1 hafta evin içindeydi
(3,546 puan) tarafından
Aynen koku hemen gitmiyor evden.
0 oy
(2,100 puan) tarafından
Yapışkanlardan gördüğün yere evin belli yerlerine köy ortasına beyaz peynir koy 

Eski evimde öyle çok fare yakaladım anılarım canlandı :)
(111 puan) tarafından
Inanki yapışkanla 20 rahat yakaladım geçen sene ama bu sanki sürekli doguruyo bize kiracıya ben bunun kökünü kurutmak istiyom
(2,100 puan) tarafından
O zaman ilaçlat evi canım rahat edersin

Fare zehiri değilde evi ilaçlama şirketleri oluyor ya böcek vs için onları ara bi
0 oy
(1,772 puan) tarafından
Of canım benim yaramı deştin sakın ilaç atma yer nerde öldüğünü anlamazsın kokar bence kapan kur biz yapışkan koyduk bi gece yakalandı nasıl bağırıyor ama sinirlerim bozuldu eşime kalk da at şunu yakalandı sonunda dedim sabah atarım dedi uyudu sabah bi kalktık kurtulmuş yapışkan dan kapma kurduk da öyle yakaladik
(111 puan) tarafından
Ya bence bizdeki doğurmuş ben kökten halletmek istiyom çünkü yavru daha ve geçen sene aynı nerdeyse 20 tane yapışkanla yapıştı ama artık migdem kaldırmıyo ve kızım var 2 aylık
(1,772 puan) tarafından
Allahım yardımcın olsun canım benim de bebeğim var hastaneden eve geldim bitane yakalandı ondan 2 3 ay sonra bida ha kökünü kurutamadim ev kira değişelim diyorum eşim ona da yanaşmıyor eşyalar ziyan oluyir diyor
(111 puan) tarafından
Farelerle de ziyan olur valla bende evim ama kiraya verip daha iyi bi eve gecicem
0 oy
(45,024 puan) tarafından

Kizz ben burda bı tuhaf oldum ayy:blink:

(111 puan) tarafından
Sen orda ben burda sabah olmuş hala uyuyamadım kızım var bide ondan çok korktum
0 oy
(1,256 puan) tarafından
Canim karton kagida ilac koyuluyor ama    kucuk olmasin karton:( kurtuluyor benim ordan kurtulup parkeye yapismisti   :/
0 oy
(163,564 puan) tarafından
bi cama fare yapiskani ve peynir iiyyy irkildim.yaa

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 780 göst.
25 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 468 göst.
30 Haziran 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 494 göst.