0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar.ya bu saat oldu daha uyumadik oglumla:( tvde de hic bisey yok iyice canim sıkılıyo oturduk mutlu oyuncak dukkanini izliyoruz :Dvarmi bizim gibi sabahin köründe uyanicak olupta hala uyumayan:)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
beenn erkn klkip evi silip supurcm bide guya uykum deli gbi var ama uyumuyrm mnyk gbiii mkinada camasrlar btms asilck oy oy :))
tarafından
heheh aynn kz ole valla ama.bn yapmdm ztn de derine grmiyrm bayram snrasi dguma.hazrlik dip kose tmzlik olcak ins oyuzden gundelik islere devam ben :)
tarafından
Aynn cnm oyle yap.sen bayramdan sonrasi daha iyi senin icin:)
tarafından
Gizzz Meryem bu günlerin tadını cikarbirk işi gücü uyu uyuu uyuuuuuu:)))))) bir zamanlar beni hatirliyonmu kızımı uyutup yatiyirdum siz sohpet ederken o eski halimden eser yok şimdi:))) uyuuu uyuuu uyuuuuuu :))))
tarafından
kiz allh cezani vermesin korkutma bni :))) ama inanrmsn okdr saglksz uyku uyyorumki bya alstm kz uykusuzlugaa :))
tarafından
Zaten ters olanı da o ya şimdi uyku aramazdim o an da uyku ariyon ama uyuyamıyorsun:))
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Ben varıımm sabah erkenden kurban kesilecek o yüzden şimdi kaynanamdayim normal yatağımda bile yatamiyoken kanepede yatmaya çalışıyorum tabi o da imkansız oluyor kıvranıyorum resmen
tarafından
Yaa cok zor valla kanepede yatmak zaten bayram.namazina gidince bidaha uyumak yok bizim burda 6 bucukta kilinmis oluyo surda kaldi 3 4 saat uyusaydim iyiydi yarin ruh gibi.gezeriz artik://
0 oy
tarafından
Beeennnn !!!!! Büyük kızım sabahın köründe uyanır ,şuanda da küçük uyumadı bakalım sallıyorum hala mimir mimir ediyor anlamıyorum ki çocuğu ya.!!:((
0 oy
tarafından

Bizde biraz önce uyandık :D:D

0 oy
(762 puan) tarafından
Beeennnn oğlum uyursa bende uyuyacam
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bende deli gibi bu saatte uyandım geri uyuyamiyorum:( Benimkide içerde cift kale mac yapıyor sanırım:) halbuki 12 gibi yola çıkıcaz keşke azcik daha uyuyabilsem
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Uyuyamayanlarda degil de uyananlarda ben varım :D

(2,184 puan) tarafından
Ne cabuk kiz :))))
tarafından
Ne ara uyudum ne ara uyandim bilmiyorum cnm yaklasik 1 saattir uyanigim esimi bekliyorum namazdan cikmis simdi kayinvalideme gidicez:)
(2,184 puan) tarafından
Ay canim yaa senin icin zor bi gün olcakk.. Allah kolaylık versin
tarafından
Allah razi olsun cnm benim bayramin mubarek olsun:*:)
(2,184 puan) tarafından
Sağol kuzum seninde bayramin mübarek olsun :* ❤

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 662 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde EmelYsfMelek (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,817 soru

24,035,692 cevap

328,913 kullanıcı

...