0 oy
455 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kizlar.ya bu saat oldu daha uyumadik oglumla:( tvde de hic bisey yok iyice canim sıkılıyo oturduk mutlu oyuncak dukkanini izliyoruz :Dvarmi bizim gibi sabahin köründe uyanicak olupta hala uyumayan:)

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
beenn erkn klkip evi silip supurcm bide guya uykum deli gbi var ama uyumuyrm mnyk gbiii mkinada camasrlar btms asilck oy oy :))
tarafından
Benim hic isim yok hepsini yaptim ama gel gör ki oglan uyumuyo :( kolay gelsin tatlim sana da
tarafından
sagl cnm bugn salonumu tmzledm balkon yikdm ivr zvir yaptm  dger yerler ck tozlu dgl ole hemn siler supururum 35 haftaligm biraz agrim oldu bgn istedgm seyelri yapamdm :(
tarafından
Olsun cnm senin ve bebeginin cani saolsun bu bayramda oyle cok gelen giden olmaz bana hele hic olmuyo kayinvalideme kahvaltiya gidiyorm sonra aksama kadar ordayim ama yinede 10 gun temizlik yaptm:/ iste gelen giden olmasa bayram bahane temizlik sahaneeee:)))))❤❤
tarafından
heheh aynn kz ole valla ama.bn yapmdm ztn de derine grmiyrm bayram snrasi dguma.hazrlik dip kose tmzlik olcak ins oyuzden gundelik islere devam ben :)
tarafından
Aynn cnm oyle yap.sen bayramdan sonrasi daha iyi senin icin:)
tarafından
Gizzz Meryem bu günlerin tadını cikarbirk işi gücü uyu uyuu uyuuuuuu:)))))) bir zamanlar beni hatirliyonmu kızımı uyutup yatiyirdum siz sohpet ederken o eski halimden eser yok şimdi:))) uyuuu uyuuu uyuuuuuu :))))
tarafından
kiz allh cezani vermesin korkutma bni :))) ama inanrmsn okdr saglksz uyku uyyorumki bya alstm kz uykusuzlugaa :))
tarafından
Zaten ters olanı da o ya şimdi uyku aramazdim o an da uyku ariyon ama uyuyamıyorsun:))
-Reklam-
0 oy
(1,249 puan) tarafından
Ben varıımm sabah erkenden kurban kesilecek o yüzden şimdi kaynanamdayim normal yatağımda bile yatamiyoken kanepede yatmaya çalışıyorum tabi o da imkansız oluyor kıvranıyorum resmen
tarafından
Yaa cok zor valla kanepede yatmak zaten bayram.namazina gidince bidaha uyumak yok bizim burda 6 bucukta kilinmis oluyo surda kaldi 3 4 saat uyusaydim iyiydi yarin ruh gibi.gezeriz artik://
0 oy
tarafından
Beeennnn !!!!! Büyük kızım sabahın köründe uyanır ,şuanda da küçük uyumadı bakalım sallıyorum hala mimir mimir ediyor anlamıyorum ki çocuğu ya.!!:((
0 oy
tarafından

Bizde biraz önce uyandık :D:D

0 oy
(762 puan) tarafından
Beeennnn oğlum uyursa bende uyuyacam
0 oy
(1,856 puan) tarafından
Bende deli gibi bu saatte uyandım geri uyuyamiyorum:( Benimkide içerde cift kale mac yapıyor sanırım:) halbuki 12 gibi yola çıkıcaz keşke azcik daha uyuyabilsem
0 oy
(2,184 puan) tarafından

Uyuyamayanlarda degil de uyananlarda ben varım :D

(2,184 puan) tarafından
Ne cabuk kiz :))))
tarafından
Ne ara uyudum ne ara uyandim bilmiyorum cnm yaklasik 1 saattir uyanigim esimi bekliyorum namazdan cikmis simdi kayinvalideme gidicez:)
(2,184 puan) tarafından
Ay canim yaa senin icin zor bi gün olcakk.. Allah kolaylık versin
tarafından
Allah razi olsun cnm benim bayramin mubarek olsun:*:)
(2,184 puan) tarafından
Sağol kuzum seninde bayramin mübarek olsun :* ❤

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 662 göst.
19 Ocak 2020 Diğer kategorisinde EmelYsfMelek (106 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,475 soru

24,045,339 cevap

329,358 kullanıcı

...