0 oy
486 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Dayım bana çam sakızı çoban armağanı kendi elleriyle gül örgülü anahtarlık yapmış çok beğendim sizlerle paylaşmak istedim :)

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Güle güle kullan canım ❤
tarafından
Teşekür ederim canım ful boncukdan örmüş 3 gününü almış canım benim yaaa
tarafından
El emeği göz nuru kolay değildir ❤
tarafından
Birde duvar saati isteyecekdim amma kıyamadım çünkü çok zorrrrmuş anlatıyoda yapılışını falan
-Reklam-
0 oy
tarafından

Cok guzel olmus bunu nasil yaparlar bilmiyorm ama cpk becerikliler bnce bu tur seyleri yapanlar:)

tarafından
Canım ful boncuk işleme bunlar satan yerler var ama çok pahalıya veriyorlar dayımda ben sana yaparım demişdi 3 gününü alıyomuş baksan minnacık bişey dimi
tarafından
Aynn cnm bizim bi akrabada bu isten duvar saati yapmisti full kucuk kucuk boncuklsrdan koca bi duvar saati.bide görme engelli Allah yetenek veriyi demkki :)
tarafından
Vayyy bee birde göz nuru istiyo çok acayip göz yoruyo geçenlerde de vefaat eden bir ablamızın oğlu vardı öldü çok gençdi onun yarıda kalan Beşiktaşlı bir çanta örmüş oda yarıda kalmış annesine örüyomuş hediye olarak ancak nasip olmadı dayım yaptı hediye olarak okadar sevindiki anlatamam
tarafından
Sevinmez mi oglundan hatira kalmistir annesine Allah sabir versin mekanı cennet etsin onunda inşalalh:(
tarafından
Âmin inşallah :(
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Düşünceliymis canim gule gule kullan
tarafından
Teşekkürler canım uzun zamandır istiyodum kısmet bugüneymiş

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,489,154 soru

24,340,483 cevap

346,020 kullanıcı