0 oy
431 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (906 puan) tarafından

Kizlar diğer grupta yazdım ama pek rağbet görmedi sanırım,oğlum 14 aylık ve bir şey istediğinde benim elimi kullanmak istiyor ? Siz bunları yaşadınız mı ? Nasıl atlantiniz yada neden böyle yapıyor kafamda deli sorular..İşaret parmağını kullanmıyor benim elimi alıp yapılmasını istediği şeye goturuyor

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Daha küçük canım öğrenir zamanla işaret etmeyi 

(906 puan) tarafından
Himm bu internet adama kafayı yedirtir ya ! Soruyorum Google amcaya hopp otizim çıkıyor akşam akşam gerdi beni
tarafından
Allah korusun canım orda her ihtimali yazıyı her şeyle ilgili
-Reklam-
0 oy
(12,272 puan) tarafından
Çok normal canım zamanla öğrenir 
(906 puan) tarafından
Sağol canım,googleye sordum hopp ptizim belirtisi olarak çıktı bütün sayfa otizimle ilgili bende kızdım bir bizim kızlara sorayım hele belki onlar yaşamıştır doye
(12,272 puan) tarafından
Google ye bakarsak yaşamıyoruz biz ;)
Takipte kal canım ama çok ta kafana takma Allah'ın izniyle birşey yoktur
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Benimkide öyleydi mesela benim parmağımı alip kumandaya basardi mesela parmağımı alip oyuncağı elletirdi falan ama benim hosuma giderdi :D unuttu artik büyüdükçe yapmiyo canim korkma yani
(906 puan) tarafından
Aman kuzum çok sağol piskolojimi bozdu Google yazdım otizim belirtisi olarak çıktı karşıma bir auru yazı makale okudum ağlayacaksın nerdeyse ya
(22,057 puan) tarafından
Ayy sacmalama Kizzz valla yalanım yok 2 ay boyunca yaptı nerdeyse herseyi goggla yazma valla insanin aklını bulandiriyolar korkma hic hatta hoşuna gitsin
(906 puan) tarafından
Sağol canimm nasıl rahatladim

İlgili sorular

+1 oy
1 cevap 135 göst.
24 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Simsek21 (1,794 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 597 göst.
0 oy
4 cevap 196 göst.
+1 oy
2 cevap 142 göst.
30 Aralık 2024 Diğer kategorisinde Asel_34 (213 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,493,738 soru

24,405,226 cevap

350,451 kullanıcı

...