0 oy
454 göst.
Diğer kategorisinde (6,074 puan) tarafından

Milletin işi var gücü var sabah ztn sizde kahvaltı yapıcaz saat 8 buçuktan sonra gelmek nedir ya kaynatama müsait değiliz diyoruz 2 oldu geliyorlar şimdi gittiler kaynim geldi tv izler oyle yaw bi gidin utum var oğlumun banyosu var benim hazirligim var eşime sinirime bayramlık almadım doğum kiloları desen ayrı dert yarın ne giyecem bakalım :angry:

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Benim bildigim kucukler gider bayram gunu buyuklere onlar niye geliyoki ne sacma:ermm: Allah yardimcin olsun kuzum

(6,074 puan) tarafından
Torun sevmeye nymis 1 haftadir gormemisler ya ztn sabah gidecez aramız 5 dk yürüyerek. Allahım kaynimla kocam içerde biseyler yiyorlar ben odada çıldırıyorum
tarafından
Ayy kiyamam yaa sakin ol cnm yapicak bisey yok hep oyle zaten kendi kendimizi yiyip dediklerini tipis tipis yapiyoruz:(
(6,074 puan) tarafından
Şu lohusaligim bi geçsin de soracam onlara sülûk gibi yapıştılar fazla yüz verdim
(11,951 puan) tarafından
Bence lohusalık geçmeden çatır çatr soyleyn en azndan lohiusa pskolojisnn altna sığınp her şeyi soylersinz :D bzmkiler de şmdiden alttan alttan laf vuruo bebek olunca gdip gelmeler sıklaşr vs die.. snr oluorm
(6,074 puan) tarafından
B...ok işleri var
-Reklam-
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Siz onlardan önce gidin ki onlar gelmesin tatlım sen kiloları baya vermiştin şuan kaç kilosun ki elbise olmuyor diyorsun tatlım 
(6,074 puan) tarafından
Anlamadım bebegim
(2,047 puan) tarafından
Dıyo ki 3 4 gun görüşmedın mesela aksam al cocugu sen git gelmezler bu kadar sık
(4,756 puan) tarafından
Erkenden sen git onlar gelmesin dedim tatlım
(6,074 puan) tarafından
Yavrum bugün çok rüzgar vardı eve girmedik şimdi de gazdan uyumuyoruz kapı dışarı adım attığımız an gaz basıyor evde pencereleri açsam gaz oluyor kaynanamda kapalı yerde buyutuyorsun diye basımın etini yiyor inşallah bundan sonra kurban eti yer koca kari
(4,756 puan) tarafından
Hahha bu kaynanalar hepsi aynı benlm kaynanam da bugün ben çocuğa çorap pijama giydirdim baktım kadın çıkarmış ikisini de neymiş sıcakmış ya yapma çocuğun gazı olur diyorum beni dinlemiyor deli ediyor ya
0 oy
(2,184 puan) tarafından
Anlayissizmis resmen. Müsait olunmaz ki bayram akşamı 1 gun bekleyemis mi
(6,074 puan) tarafından
Luzumsuzluk 'ya gerçekten bebek olmadan önce iyiydik bebek olunca ben mi çok yüz verdim onlarin mi gerçek yuzu ortaya cikti anladım
(2,184 puan) tarafından
Bebek olunca yüzsüzleşiyorlar. Bizim henüz yok kaynanam hep gelirim torunum icin kovsanizda gelişim filan diyor
0 oy
tarafından

Ahaha bende çok sinirliyim elbisede almadım eşim dışarı çıktı die kızdım ama kilodan elbise almadim:) zayıflayınca acısını cikaricam:)

(6,074 puan) tarafından
Bayramda almadiysam bidaha napiyim kuzum
0 oy
(4,756 puan) tarafından
Akşam üstü küçücük çocuğu pijama sız çorapsız bahçeye rgötürmüşler görünce benlm şanteller attı resmen kuzum ya 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 108 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Meriyadairem& (1,437 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,041 soru

24,080,971 cevap

331,204 kullanıcı

...