0 oy
110 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (13,307 puan) tarafından
Akşamdan beri ağzına lokma koymadı Kerem verdiğimi ağzında tutup tutup çıkarıyor. 5-6 gündür böyle. Üstelik mama reddi vardı gece uykuda içiyordu şimdi onu da içmiyor biberona bile tahammülü yok. Sadece tarhana içiyor onu da zorla içiyordu şimdi onu da içmiyor. İştah açıcı şurup aldım onu da kusuyor. Zaten iyice blenderdan geçirip de veriyorum herşeyi ona rağmen yemiyor kusmaya yer arıyor. Gece de kalkıp cicibebe falan yiyor. Çıldırmama ramak kaldı. Ağlamaktan helak oldum. Müziğe reklama kanmıyor. Başka önerisi olan var mı? 

2 Cevaplar

0 oy
(158 puan) tarafından
Şırınga. Ben az da olsa çözümü öyle buldum. Yemeyen bebek nedir bilirim. Meyveleri bile sırınga ile verir oldum. Ama en azından karnına birşeyler girmiş oluyor
(13,307 puan) tarafından
Meyve asla yemiyor yoğurt falan hiç 10 aylık bebek yemek seçer mi seçiyor
(158 puan) tarafından
Evet 10 aylık olmamıza 10 gün var bizimde. 5.aydan sonra perişan hale geldik bilirim çoook iyi bilirim. Böyle iki dudağını açar gibi yapar diline değdiği anda beğenmezse kaçar gider ağlar asla yemez
(13,307 puan) tarafından
Sanki odaya kapatıp dövmüşler gibi ağlıyor yaa. Bir görsen annem eşim ben deli olduk yedireceğiz diye
(158 puan) tarafından
Çok zor canım ya. Böyle bazı bebekler var biberonu sıyırıyorlar. İçim geçiyor onlara bakarken ahh ahh diye :)
(13,307 puan) tarafından
Son iki buçuk üç aya kadar inan öyleydi 5 aylık çocuk 8-9 ölçek mama mı içerdi içiyordu. Ek gıdaya geçtik mama reddi arkasından biberon reddi derken bu noktaya geldik
-Reklam-
0 oy
tarafından

Balgamı felanmı var acaba neden durmadan kusuyo ki 

Bi rahatsızlığı yoksa zorlama ne kadar zorlarsan o kadar inat eder yemez benim kızda öyle bazen bakıyorum hiç yemiyo o kadar uğraşıyorum ama bazen hiç ummadığım anda tabağını bitiriyo bende canı nasıl isterse öyle yesin diye karışmıyorum herşeyi hazırlar önüne koyarım yerse yer yemesse kaldırırım 

(13,307 puan) tarafından
İnadından balgam vs yok canım çok şükür. Reflüsü var zaten keyfi kusmayı da öğrendi. 10 aylık canım daha beslenmeye ihtiyacı var yemek zorunda

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 60 göst.
24 Mayıs 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Semastz (102 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 157 göst.
25 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde EvLaTlArIm71 (2,237 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 55 göst.

Kategoriler

1,473,770 soru

24,129,458 cevap

333,949 kullanıcı

...