0 oy
1,028 göst.
Diğer kategorisinde (1,058 puan) tarafından

Selamın aleyküm kardesler benim soyle bi sorum var

,çok yakı  arkadaşımı  kınası olacak ben hep bol ferace giyerim heryerde balkonda dahi cikarken hic çıkarmam disarda aslaa ,ben kınada feracemlemi gideyim yoksa farklı bise giysemmi içim icime sığmaz ama feracesiz gidersem de eger 

Ama yadirgalarla beni diye cekiniyorum biraz da feracemle gidersem diye ailemde pek bu konulari bilmez onlarda laf ediyo heryere ferace giniyorum diye piknik vs. Heryerde cikarmam yapamam napsam bu kına meselesini 

24 Cevaplar

0 oy
(1,058 puan) tarafından

En İyi Cevap
Bayan erkek karışık bu arada düğün salonundaymış kızlar
tarafından
erkek varsa ya feraceli git yada hiç gitme ben çarşaf giydigimden beri 1 tane erkeğin yanına bile çıkmadım çarşafsız ki zaten gitmem kadın erkek karisiksa hakkını vermek lazım giyiyorsak
(1,058 puan) tarafından
Dügune gitmicem zaten canm ama inanırmisin bizim dugun zmanimizda yapmadigi yarfim kalmadi Allah razı olsun insanin akrabasi yapmazdi gitmezsek ayıp olur napsam bilemedim
(1,058 puan) tarafından
Feracemle durcam bende yapamam ya piknik olsun balkonu yikama olsun hep onlayim oda benim bi nevi carşafım bol kesim baya onsuz bakkala bile gitmem Allah için giydim zaten
tarafından
öyle olmalı zaten balkona bile giymeden çıksan bi anlamı kalmıyor feraceni giy git
-Reklam-
+1 oy
tarafından
Erkek kadin karışık demissin çıkarılmaz oyle bi ortamda ferace cnm
(1,058 puan) tarafından
Tamam canım feracemle durcam Allah razı olsun ❤
tarafından
Senden de cnm
Bende carsaf giyerim  cok yakin olmadıkça dugunlere gitmem ama gidersemde asla cikarmam sokakta olmaktan bi farki yok cunku karisik dugunun kınanın
+1 oy
(2,362 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bayan erkek karışık kınadan bahsediyorsun. Balkona çıkarken ferace giyiyorum diyorsun konu bu olunca çıkarsam mı diye düşünüyorsun. Garipsin anlamadım. 
+1 oy
(1,860 puan) tarafından
Tabiki feraceni giymelisin canım 
+1 oy
(5,931 puan) tarafından
Kim ne derse desin uygun görüp görmesin sen nasılsan öyle ol ister arkadaşının düğünü ister kardeşinin düğünü bunların hiçbiri seninle mezara gelmeyecek

Keşke bende senin gibi her yerde ferace giysem 
+1 oy
(8,317 puan) tarafından
Eğer şimdi çıkartır isen kendine ve tesettürune ihanet etmiş olursun millet ne der değil rabbim ne.der diyeceksin canım benim kimse için günaha girmeye değmez 
0 oy
(4,065 puan) tarafından
Oraya gidene kadar giy ortama giirdimmi çıkar hep bayan arası degilmi niye laf etsin çoğu insan öyle yapiyo
(1,058 puan) tarafından
Hayır erkek karışık olacak düğün salonu canım ondan
(4,065 puan) tarafından
Hım ozmn bilemedim  sen nasıl uygun görürsen öyle yap bence :):):
(1,058 puan) tarafından
Sağol canim
(4,065 puan) tarafından
:):):)
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Kafınalr arasında mı canım eyer öyle ise geniş bir elbise tercih edebilirsin şahsen ben feracem ile oturyorum yada geniş ikili takım 
(1,058 puan) tarafından
Bol ikili takim aldım aslında ama erkek bayan karışıkmış
(5,328 puan) tarafından
İkili takımın tesettüre uygunsa sadece onunla git kuzum
0 oy
(11,455 puan) tarafından
Bayanlar arasındaysa feracenin altına güzel bir elbise giyebilirsin erkek kadın ksrisiksa feracenle dur... Ben ferace vs. Giymiyorum ama giyen tanıdıklarım öyle yapıyo
(1,058 puan) tarafından
Evet karışık öyle yapaçam galiba icime sinmiyor
0 oy
tarafından
Güzel elbise giy

Üzerine feraceni giy

Mekana gittikten yarım saar sonra çıkar erkekler yoksa 
(1,058 puan) tarafından
Var canm karişik ben feracenle durayım en iyisi neyse canm
tarafından
Hi aynen canım
0 oy
(140 puan) tarafından
kadın erkek karışık oldugu için feraceni çıkarma cnm bende öyle yapıyorum feracemle duruyorum. 
(1,058 puan) tarafından
Öyle yapaçam canım ben yapamam ya onca yerde cikarmamdim burada da yapmam kendimi cıplak gibi hissederim Allah razı olsun
0 oy
tarafından
Ferace yadırganacak tipte bir kıyafet değil ki canım bende ferace giyerim pantolon tunikte giyerim ama ferace daha içimi rahat ettirir
(54,158 puan) tarafından
sen kapali misin irem ☺️
(1,058 puan) tarafından
Yadirgayanlar var benim annem mesela sen gençsin niye giniyosun der bi defa babam yaşlı kıyafeti demisti ama umursamadim güldüm sadece negse ben feramleyim herkesten ALLAH razı olsun ❤
tarafından
Kapalıyım canım
tarafından
Dalga geçen geçsin boşver insanlar için yaşama İslama uygun yaşa canım
0 oy
(54,158 puan) tarafından
canim ben acigim ama senin yerinde olsam ferace giyerdim. 

o kina videosunu erkeklerde izleyebilir illa biri resim ceker falan madem bu kadar fikkat ediyosun ferace giy benim fikrim
(1,058 puan) tarafından
Ay canm sağol Rabbim sanada nasip etsin ❤
(54,158 puan) tarafından
❤️❤️❤️
0 oy
(14,201 puan) tarafından
İnsanlar laf ediyor yadirgiyor diye feracesiz gitmemelisin sonuçta mahşer de onlar olmayacak seninle tek olacaksın
(1,058 puan) tarafından
Demi aynen canım vesveselere bakmicam umrumda değil ben yine ferami cikarmicam Sağol
0 oy
tarafından
Erkek kadin karışık demissin çıkarılma oyle bi ortamda ferace cnm
0 oy
tarafından
Erkekli kadınlıysa feraceni giy milletin lafına bakma
(1,058 puan) tarafından
Aynen Allah razı olsun çıkarmam tövbe ❤b
0 oy
(30,221 puan) tarafından

Bende yabancı çevre olan yerde çıkarmam genelde .

Eğer erkek karışıksa çıkarma bayan bayana ise güzel sade bir elbise giyebilirsin

(1,058 puan) tarafından
Çıkarıcam canim feramleyim erkekte varmis Allah razı olsun canım ❤
0 oy
tarafından
karışıksa feraceyle otur ama kadın kadınaysa feraceyle git ama orda çıkar ben hep öyle yapıyorum 
0 oy
(3,550 puan) tarafından
Bende ferace giyiyorum. Siyah çok şık abayalar var bakabilirsin canım 
0 oy
tarafından
Bizimde düğün var salonda olacak pardesü ile gideceğim kadın erkek karışık ise zaten feraceli gitmem lazım eğer sırf bayan ise elbise giyebilirsin

İlgili sorular

0 oy
19 cevap 1,114 göst.
3 Mayıs 2024 Moda kategorisinde Nare88 (299 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 144 göst.
17 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,325 göst.
0 oy
4 cevap 222 göst.

Kategoriler