0 oy
250 göst.
Diğer kategorisinde (2,123 puan) tarafından
Kızlar bende gebelik sekeri olduğundan dolayı 40 haftaya kadar beklemem dedi doktor persembe günü suniyle dogumumu baslatcaklar 39 haftalık oluyo tam acikligimda 2 cmmiş kolay olsun diye hangi dualar okunuyodu tavsiyeleriniz nelerdir

3 Cevaplar

+1 oy
tarafından

image

Kopyalamadım oyuzden fotoğraf ekledim .

Ayetel Kürsi, Nas ve Felak Surelerinin okunması dışında Araf Suresi 54. Ayetinin de okunması tavsiye edilmektedir. 

Araf Suresi 54. Ayet-i Kerimesi: 

'İnne rabbekümüllahüllezi halekas semavati vel erda fi sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasisev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemin.'

Meali: 

'Şüphesiz ki Rabbiniz, gökleri ve yeri altı günde yaratan, sonra arşa istiva eden, geceyi, durmadan kendisini kovalayan gündüze bürüyüp örten; güneşi, ayı ve yıldızları emrine boyun eğmiş durumda yaratan Allah'tır. Bilesiniz ki, yaratmak da emretmek de O'na mahsustur. Alemlerin Rabbi Allah ne yücedir.'

Meryem suresi okunuyor.

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin insallah canım ☺️

tarafından
İnsallah canım benim içinde dualarına yer vermeyi unutma insallah ☺️
(2,123 puan) tarafından
Unutmam canım insallah kolayca sag salim atlatırız
tarafından
Kuzu ben hamile değilim kayıplarım oldu. Suan olması icin uğraşıyorum ☺️♥️
(2,123 puan) tarafından
Ha tam sancı esnasında içimden geciririm seni canım hayırlı evlat nasip eder insallah rabbim
tarafından
İnsallah canım sağlıklı hayırlı evlat olması icin . İsmim Melike canım
-Reklam-
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Sagsalim kavusursun insAllah
(2,123 puan) tarafından
Saol canım insallah
0 oy
(22,057 puan) tarafından
Blmiyom kuzum benim gittiğimde açıklık 4 cmdi tum gun sanci cektim hastanede ins seninki kolay olur
(2,123 puan) tarafından
Açılma zor oluyo ya çömel kalk diyo bana insallah persembeye kadar kendi sancım gelir

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 308 göst.
0 oy
16 cevap 403 göst.
0 oy
7 cevap 249 göst.
0 oy
5 cevap 393 göst.
11 Aralık 2023 Aile & Aşk kategorisinde Selin demirci (2,203 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,604 soru

24,061,087 cevap

330,149 kullanıcı

...