Iyi akşamlar kızlar ne olur kızıma dua edin ya duanıza o kadar ihtiyacım var ki dün sabahtan beri 3 defa acile zor yetiştik sürekli ateşi 39un üstünde en son 40 oldu cayır cayır yanar gibi vücudu serum veriyorlar ağrı kesici iğne yapıyorlar ama eve geliyorum yine aynı ılık suyla banyo yaptırdım ağrı kesici verdim sürekli ateşi yükseliyor kan ve idrar tahlili yapıldı idrar yolu enfeksiyonuymus şurup verdi doktor ama çatlayacak resmen ya dün akşamdan beri yeni gözlerini kapadı valla içim gidiyor karşısında dünden beri aklım başımda değil zeytinyağıyla karnını biraz ovalayayım dedim ama yapmaz olaydım kendini öyle bir sıkıyor ki karnı taş gibi oluyor 4 aylık aylık oldu yediklerime çok dikkat ediyorum ama nafile biogaia damla kullanıyorum ama hiç fayda etmiyor gibi off başım çatlayacak artık ağrıdan
Bir ay önce aynısını yaşadık buzlu suyala bezi ıslatıp anli na koltuk altına karnına sırtına falan koydum ateşi ancak öyle düştü banyo parol falan bana mısın demedi dene inşallah işte yarar çok geçmiş olsun
Gecmis olsun canim ya cok üzüldüm. Rabbim şifa versin inşallah
Rabbim şifa versin inşallah safi ismiyle canim
1,486,349 soru
24,300,083 cevap
344,017 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın