0 oy
1,552 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6 puan) tarafından
Kızlar öncelikle burdan aranızdan biriyim ama eşimle ilgili hiç post açmadığım için yeni bi hesap açtım özel soruları burdan sorucam 

Şimdi şöyle anlatayım küçük bi ilçede oturuyoruz biz eşim memur ve burda adliyede çalışan bi kadın var tanışıyorlarmış ve instagramda da takipleşiyorlar hatta bende takip etmiştim bu kim niye takip etmiş bu kadını diyerekten sonra kadında beni takip etti baktım burdan biri fotolarından anladım neyse dün 2 tane foto paylaşmış art arda benimki beğenmiş 2sinide

Ben bunu görünce **** oldum bu arada kadının fotoğrafını gördüm orda yazıyor şu kişi beğendi diye ben eşimin telfon şifrsini bile bilmiyorum ordan görmedim yani

Sonra tuttum bende foto paylaştım bakalım benimkini de beğenecek mi diye beğenmedi 

Sonra hiç ses etmedim bişey demedim bekledim öyle onu gördüğümden de büyük ihtimalle haberi yoktur kendisinin 

Ben daha önceden de kaç kere uyardım bunu beğenme başkalarının fotolarını diye rahatsız oluyorum dedim benimkileri bile beğenmezken dedim ona rağmen dün beğenmiş 

Neyse ben bi kıllandım ya tabi tuttum kadına mesaj attım merhaba nasılsınız felan diye oda meraba bende ne zamandır sizinle tanışmak istiyorum felan dedi iyi oldu dedi neyse ordan burdan konuştuk bu arada 3 yaş büyükmüş eşimden ama minyon tipli hiç göstermiyor 5 6 yaş daha küçük gösteriyor 

Neyse sonra dedi ki ben X Bey'e kaç kere söyledim eşinle bi tanışsaydık diye ama sizin bi bebişiniz varmış ondan dışarı çıkamıyomuşsunjz heralde dedi

Evet bi kızım var ama dışarı çıkmama mani değil eşim istemiyor çıkmamı dedim cins kendisi dedm 

Çok güzelsiniz ondan kıskanıyordur sizi felan dedi 

Sonra bi gün ben ayarlayım en kısa zamanda buluşalım akşam bi oturup çay içelim dedi burda 15 temmuz parkı var desi hadi ya 2 senedir burdayım hiç duymadım öyle bi park mi varmış dedim

Burda pek gezilecek gidilecek bi yer yok ya dedi bende dedim ki bakın  siz adliyede çalışıyorsunuz ama ben adliye nerde onu bile bilmiyorum gezecek yeri boşverin dedim

Aaa kızıcam ama bak şimdi X'e dedi

X bey oldu X yani

Neyse ben ne zamandır tanışıyorsunuz eşimle samimisiniz heralde dedim kardeşim gibidir çok severim efendi iyi çocuktur kendisi dedi Evet öyledir dedim 

Neyse kızlar böyle konuştuk ettik bi gün mutlaka görüşelim ben sizden iyi elektrik aldım yalnız kalmazsınız hem arkadaş oluruz gelir gideriz dedi bende olur iyi günler felan dedim bitti öyle

Şimdi eşime de daha bişey demedim konuşmadık bile ne diyim ne tepki veriyim 

25 Cevaplar

0 oy
(3,460 puan) tarafından
Hiç kendimi böyle bişey yaparak küçük düşürmezdim kuzum ya, keşke sende yazmayı bırak takip bile etmeseydin. Bide yok ben şurayı bilmiyorum, yok eşim izin vermiyo falan diyerek kendini iyice vasıfsızlaştırmışsın. Yani bence böyle şeyler yapma, bi sorun varsa onu kadınla değilde eşinle hallet bence. 
-Reklam-
0 oy
(13,307 puan) tarafından
İş dünyası bu olur öyle şeyler fazlaca abartmamak mı bazı şeyleri 
0 oy
(1,666 puan) tarafından
Neden kadınla muhattap oluyorsun ki eşine söyle silsin konuşmasının..  ben güvenmem ya daha rahat görüşmek için numara yapıyosa 

Hadi onuda geçtim eşine bi şey diyemedin kadına imali yazmışsın da belkide o uzak durur demişsin.. eşine siz geçiremeyip kadına mı gecireceksin..belki kadının da birseyden haberi yok esin yazıyor ona...

Önce eşlerle çözülmeli bu tarz şeyler 
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Yani   sadecee  kendini  küçük  düşürmüşsün  bu yazışmalarla   hem kendini yerin  dibine  sokmuşsun  ewliliginiz mutsuz olduğunu  kötü  olduğunu  yansitmissin  hesap  soracaksan da önce  kocana  sor  bence  canım 
0 oy
tarafından
Canım kadina butun içini dökmüssun aferin yani niye böyle şeyler konuşma gereği duydun sen eşinle konusucaktin yanlış yapmışsın yaaa bide kaşına eşinin sana olan tavrını anlatmışsın tam olmusss

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 794 göst.
30 Ekim 2020 Diğer kategorisinde Mersinli (483 puan) tarafından soruldu
0 oy
14 cevap 1,301 göst.
5 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
19 cevap 1,809 göst.
18 Aralık 2020 Aile & Aşk kategorisinde Aysel Güzel (1,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 790 göst.

Kategoriler

1,473,763 soru

24,129,378 cevap

333,949 kullanıcı

...