0 oy
554 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Ayy kizlar yaa 26 nisan sezeryan dogum yaptim mayis 1 adet gordum spiral takdircaktim iki ay olmadan takilmiyormus sezeryan dogumdan sonra adet olmadım nolur biri bana dogumdan sonra gecikme olabileceğini söylesin kafayi yiyecem artik 

15 Cevaplar

0 oy
(379 puan) tarafından
Ben doğum yaptıktan 5 ay sonra adet oldum çok normal zaten
tarafından
Ben hemen gorururm cnm ya 40 sonu
(379 puan) tarafından
Olabilir canım ama her zaman öyle olcak diye bişey yok. Korunmuyor muydunuz
tarafından
Geri çekilme cnm malesef yaaa ondan tırstım biraz
(379 puan) tarafından
O korunma yöntemi dgl ki canım
tarafından
Aynn canim  ben 3 normal dogum yaptim hepsinde 40 bitmeden spiral taktırdım buda sezeryan olunca 2 ay olmadan takilmiyormus
-Reklam-
0 oy
(4,632 puan) tarafından
Benim eltim dogumdan sonra 1 yil hic olmaz. Ki çoğu insan da öyle  canım. Rahat ol. Ben oluyorum hemen ama şaşırıyorlar  mesela...

Ayrica yusuf yusuf oldum 2 gün  once. 3. Nun yola revan olduğunu  öğrendim:)
tarafından
Canım ben 40 sonu hemen görürüm adet ebem de dedi 40 sonu gördüğün kanama senin adet tarihin
(4,632 puan) tarafından
Ben de öyleyim işte.  2 gebeligimde de öyle oldu.
O zaman bir test yap. Belki baska bir sebepten ötürü gec kalmıştır.
tarafından
Ayyy insaallah kuzum ya bebişim cok kucuk benim sütüme ilgime cok ihtiyacı var
0 oy
tarafından
Kiz 40  kanaman bitmeden nasil adet gördün  tarihlerimi yanlış  yazdin okudum anlamadim bende her ay duzenli oluyorum  düne  kadar icim içimi  yedi ama  şükür  oldum 
tarafından
Canım 40 kanamam 15 gun falan sürdü bitti 1 mayısda 8 gun falan tekrar oldum ebe dedi adet gormusun bu senin adet tarihin diye
tarafından
He simdi anladim benimde 40 bitmisti olmuştum  10 aydir rutin dikkat  et bence
tarafından
Ayyy ben bi test alip yapıyım iyisimi
tarafından
Belki gün  oynar daha yeniymis olursun ya
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Ben ben ben

Doğumdan sonra 2 kere adet gördüm geçen ay ve bu ay da henüz olmadım test yaptım kan verdim negatif doğumdan sonra 1 yıl normal diyorlar 
tarafından
Ayyy insaallah yaaa
0 oy
(2,474 puan) tarafından
Emziriyorsan çok normal.. ben 1 yıl olmadım
tarafından
Emziriyorum cnm diger doğumlarım normaldi hemen adet görüyordum düzenli bu sezeryan olunca normalmiki acaba diye
(2,474 puan) tarafından
Bende sezeryan oldum oğlum şimdi 17 aylık olmak üzere 13 ay görmedim.. Kadın doğuma gittim doğum kontrol hapı vs toparladım şimdi 2 aydır düzenli
tarafından
Ben bi test yapayım iyisimi kafam takilmasin
0 oy
(12,028 puan) tarafından
Dogum yaptım 6 ay oldu daha olmadım. Korkma 
0 oy
(2,572 puan) tarafından
Dogumdan sonra ki 2 ay sürekli kanama yaşadım bitti tekrar başladı bitti tekrar başladı iki ayın sonunda tekrar bi kanama olmadı. Ve hemen spiral taktırdım.  Ve oğlum 7 ay bitip 8 olana kadar adet olmadım hiç hem duzensiz olabiliyor doğumdan sonra hem uzun zaman olamayabiliyor
tarafından
Ayy valla rahatladım biraz yaa
(2,572 puan) tarafından
Öyle canım yani. Aklında kalıyorsa bi test yap yine de sen.
0 oy
tarafından

Ben iki ay sonra oldum cnm:angel: yıllarca olmayan aylarca olmayanlar var:angel: doktor normal bu durum dedi:)

0 oy
tarafından
Dogum yapali 4 ay oldu ben olmadim daha
0 oy
(2,718 puan) tarafından
Yeme kuzum duzensz olabilr emzrme doneminde 
0 oy
(1,012 puan) tarafından
Doğumdan sonra ilk bir yıl olmayabilir kimisi beş ay kimisi üç ay sonra adet görüyor canım ama bı düzenden bahsetmek zor tabi 
0 oy
(3,679 puan) tarafından
Lohusa iken çok az oldu kanamam normal doğum olmasına rağmen 40 gün sonra olmadım 20 gün sonra oldum yine leke leke ve 1 buçuk ay olmadım 11 aylık bebeğim hala çok düzensiz oluyorum
0 oy
(14,720 puan) tarafından
8.ayda oldun 8 ay olmadım sonra da düzen tam oturmadı canım 16 aylık oldu kız emzirmeye çok abadnığı an gecikme oluyor bir haftaya kadar
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kalmazsın korkma. Rahim daha şuan uygun değil bişicik olmaz. 
0 oy
(11,241 puan) tarafından
10 aydır yaşıyorum 10 ay oldu adet olmuyorum 

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,002 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 528 göst.
5 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Biricik yavrusum (1,437 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 345 göst.
27 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 122 göst.
16 Şubat 2021 Diğer kategorisinde 3 mucizenin annesi (74 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,054 soru

24,011,151 cevap

327,785 kullanıcı

...