0 oy
349 göst.
Diğer kategorisinde (170 puan) tarafından
Kizlar bugün 29 haftalık oldum ve artık heyecanlanıyorum acaba şimdide çantamı hazirlimi bide içine neler koyulacak doktor ne zamn normal veya seseryan olduğunu söyler hadi anneler haber bekliyorum

10 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora göre degişir kimi erken çatı muayenesi yapar kimi geç bu senin azmine baglı hangisini istiyorsan. Zaten 25haftaya geldinmi sonrası su gjbi akar gider. Zaten gebelik bölümünde anne bebek çantası herşey yazıyor ordan bakıp fikir alabilirsin. Çanta hazırlamak için bir 34 yada 35haftayı bekle istersen 
-Reklam-
0 oy
(1,430 puan) tarafından
Daha çok var hazır bulunsun çabtan ama heyecanlanman için erken 
(170 puan) tarafından
Ayenn neelr koysam
0 oy
tarafından
Benm de 28 haftanın içindeyiz sağlık ocağındaki hemşire kız yavaştan çantanı flan hazırla yavaş yavaş yürğyüşler falan yap dedi benm de ikinci doğumum çok heycanlıyım ilk defa anne oluyomuşumcasına :))
(170 puan) tarafından
Nefes kesiliyor
0 oy
(5,213 puan) tarafından
doktor nezaman söyler bilemem ben kendim sezeryan istemiştim. ama bence kıyafet yıkama ütüleme işlerini yapmadıysan ağırlaşmadan başla çünkü küçük küçük parçalarla uğraşmak zor oluyo. ben sanırım 25. haftamda herşeyi yapmaya başlamıştım bi hafta sürmüştü ama rahattım erken yaptığım için
(170 puan) tarafından
Yok valh ben normal istiyorum
0 oy
tarafından
34 haftalığım daha hazırlamadım kız çantayı ama bu hafta içi halledeceğim bende 
(170 puan) tarafından
Sende çok geç kaldin
0 oy
(2,360 puan) tarafından

Hazirla valla ne kadar erken o kadar iyi tedbirli olmak iyidir 

(170 puan) tarafından
Neler veya kaç adet bez koyacam
0 oy
(2,252 puan) tarafından
33 haftalik oldum daha çanta filan hazrlamadim 34 haftayı bekliyorum ama ins erken gelmez :) 
(170 puan) tarafından
Ya işte mesla kaç kat kıyafet koymalıyız ilk çocuk bilmiyorum kaç tane bez
(2,252 puan) tarafından
3 takım alt üst 1 tane tulum ve 5 6 tane bez yeterli kuzum normal doguma dmi
0 oy
(3,853 puan) tarafından
Sagsalim kucagina alirsin insAllah
(170 puan) tarafından
Amin cnm insllh
0 oy
(265 puan) tarafından
Haftamız aynı canm. Aynı şeyleri yaşıyoruz
(170 puan) tarafından
Bence sende yorumları oku emin ol çok faydası oluyor
(265 puan) tarafından
Evet canm.  Doğru söylüyosun. Bende okuyum :)
0 oy
(562 puan) tarafından
Cantayi kesinlikle hazir et artik her an dogum olacak gibi düşün çünkü artik vakit daralmış. Zamanindan erken olursa eliniz ayaginiz birbrinine karışır sen hazirla. Kucuk sporcu cantasi oluyorya valiz gibi. Ona esyani koy bi poşete bebegin ilk giycegi takimi koy bezini koy onu dogdugu an hemsirelere verceksin oyuzden orda aranip taranilmasin bi posete koy ki bilinsin. Kat kat verme senin yanina getirince ekstra ne giydirceksen giydirirsin çünkü giydirmiyorlar okadar teferruatli. Sezeryan olcaksan mutlaka aci (sütsüz) kahve koy. Ve hasta bezi. Yani hastane veriyor ama 1-2 tane yaninda bulunsa iyi olur. Veee mutlakaa biberon koy cunku ilk hemen sut gelene kadar cocuk ac kalmasın. Sen emzirebildigin kadar emzirirsin sonra biberonu verirsin mamayi hazilayip veriyolar ben ozelde yaptim hasta bezide mamayida onlar hazrladi bilmiyorum senin yapicagn hastanede nasil olur ama mutlaka koy sakın ha sakın erkenden alttan muayene yaptırma dogumu tetikliyor ve göğüsnu elleme oda dogumu baslatir
(170 puan) tarafından
Kız ben ilk süt gelmesinden dolayı göğsümu sıkıyor dum bazıları var 4 kat elbise koyular okadar çok kullanılıyormu bebek icin
(562 puan) tarafından
Ya sen 3 tane hastane çıkışı koy kusarsa kakasini yaparsa diye bulundur ama hemsireye vericegin 1 tane takimi poşete koy onu dogdugu gibi veriyorsun onlar giydirip odaya getiriryor hemsireye 1 takım verceksin bide goguslerini sıkma elleme dogumu tetikler valla cunku rahim kasilmasini sagliyor

İlgili sorular

0 oy
33 cevap 952 göst.
+3 oy
19 cevap 571 göst.
20 Mart 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,781 puan) tarafından soruldu
+3 oy
19 cevap 828 göst.
15 Mart 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Huzurum91 (14,125 puan) tarafından soruldu
+2 oy
25 cevap 568 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde Damliskooo (1,218 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,778 soru

24,174,021 cevap

336,022 kullanıcı

...