0 oy
852 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Lincleyecekler gelmesin beni sevmeyen kizimida sevmesin kaynanam olacak kadın herdefasinda ayrımcılık yaptı bu akşam küçük gorumcemin doğ günü vardı eltim herkes oradaydı tabi bixi yine cagirmadilar kaç defa ayrımcılık yaptığını annem ben eşim söyledik ama kaynanam aynı bide teyzem olacak piknik doğum günü olunca ya eltimi atmazlar duruma yada kaynanamı biz ayrımcılık yapıyor demiyelim diye ama çıkıyor ortaya annemde sildi kaynanami bende sildim kızıma aldığı elbiseleri yırtıp attım çöpe eşimde gördü sesini etmedi oda hak verdi bundan sonra kızımın yüzünü bile goremeyecekler zaten kizimida sevmiyorlar sadece eşimin gözüne girmek için sevmiş gibi yapıyorlar artık ayaklarım titredi koca memlekette tek basimayim kaynanam birgün olsun sahip çıkmadı ailem uzakta sildim artık benim için bittiler

12 Cevaplar

+1 oy
tarafından

En İyi Cevap
Linclemek derken düşüncenizin yanlis.oldugunu söyleyenlermi...konuyu tam bilmediğim için yorum yapamıyorum 
tarafından
Evet işte :Dd bende onlarla dalaşıp sinir etmekten zevk alan bir insanım :Dd gayet pozitiff relax derdin oldu soruyu sal yaz bana özelden sabaha kadar konuşuruz bacım
tarafından
Çok sağol kuzum ya özelden yazamıyorum mailin esimdede kayıtlı ona mesaj gider diye korkuyorum kaynananın yalanları ortaya dokuldu herkese rezil oldu
tarafından
:D bu bildirimlerde eşine gidebilir bazen izin vermesemde mesaj gidiyor bende hani Gmail değiştir istersen yakma başını onun anası sonuçta
tarafından
Valla doğru diyon kız akşam gelsin silecem mailini kaç defa sil dedim silmedi akşam kendim degistifecem
tarafından
Aynen başına bela alırsın ben gizli mail kurdum kardeşimin telefonuna ahahah görümce kaynana çekiştirip sitres atmaya geldim buraya gelir okursa o üzülür
-Reklam-
+1 oy
(365 puan) tarafından
Ne garip insansınız eleştirmiyorum ama Allah hepimzii Hidayet etsin.. kalbinizi yumuşatsın .. 
tarafından
Yorum yapmicam amin teşekkürler iyi günler
0 oy
(2,066 puan) tarafından
Zaten seni sevmiyorsa cocugunuda sevmiyordur iyi yapmışsın hiç umursama sende onu görmezden gel boşver bu arada iyi yapmışsın
tarafından
Ama çok zoruma gitti yeminle özel bir çocuğun var bunaldım durmuyor sürekli ağlıyor eşimde görüyor birgün gel sendr hava al yok sürekli ayrımcılık eşim kaç defa konuştu ayrımcılık yapmayin diye ama bitti benim için artık onlar
0 oy
(7,827 puan) tarafından
Amaannn çağırmazsa çağırmasn kimseden bişey beklemezsen mutlu olursun hiç böyle şeyleri kendime dert etmem kimse beni çağırmak zorunda değil km napıyosa yapsn ay hatta beni hiç çağırmasnlar azıcık aşım kaygısız başımmm amaa snn teyzenmiş sanırım akraba evliliği her açıdan kötüdür şükür bizde böyle olaylar yok kaçsan kaçamazsn da mecbur bir yerde konuşmak zorunda kalırsın ne diyim Allah yardımcın olsn
tarafından
Amin canım hayır sadece o kadar değer kıymet ver sonra böyle yapsınlar eşim bile gorunce soka uğradı gerçekten zaten yalnızım kimsem yok burda geçen post açıp söyledim evde inanılmaz sıkılıyorum biliyorlardı kızım hiç durmaz sürekli ağlıyor birgün deseler ki hadi sende gel en çok uzuldugun yaptığı ayrimciliklar
0 oy
tarafından

İyi yapmışsın bundan sonra hiç ezdirme kendini inan saygı hakedene verilir.

tarafından
Artık inanki zerre değeri yok gözümde esimede dedim evime gelirse çıkıp giderim diye çünkü sürekli böyle artık alttan almaktan yoruldum bugüne kadar eşim için sustum oda biliyor ama onada dedim aetik susmayacam diye
0 oy
(3,442 puan) tarafından
Benim tersimsin sende benimde kaynana kim gelse çağırırdi esim birgun dedi eşimi ne biyere götür nede sana gelenlerin yanina çağırma dedi şimdi kim giderse gitsin arayıp sormaz oh mis diyorum mecbur değilim gitmeye oda mecbur değil çağırmaya hiç takma hayatını yaşa sana gelenleri sende paylaş hiç durmadan 
tarafından
Benim kaynanam hiç cagirmadi ki misafir gelsede gitsede senede bir mecburiyetten çağırıyor oda hep eltimi heryerde götürür gezdirir çağırır duruma atar zoruma gidiyor mu gidiyor ama artık bende sildim önemi yok artık onunda naptigi
0 oy
tarafından
:D kız satsaydın keşke ben sattım 
tarafından
Kız aklıma gelmedi keşke sataydim valla bide defactodan vakikiden almıştı ama sinirle yırttım:))
tarafından
Kız beni de götürüp çocuk gibi sonra kendi istediklerini aldılar ahhaha bende dolap da koyup sattım anam gile gelince istediğim elbiseleri aldım :DD
tarafından
Hahaha iyi yapmışsın valla kız aklıma gelmedi gözüm döndü aldım yırttım makasla direk:))
0 oy
tarafından
Aferin kız ezdirmee kendini sana böyle yapan insana değer verme boşverr hayatina bak eşinle kızınla gez tozz 
tarafından
Valla bugün keyfim yerinde canım vidoda kabak gibi ortadaydı ordaydi anneannem yeminler kuranlar içmiş ben gitmedim diye herkeste gördü videoda orda olduğunu Allah büyük yalanları çıktı ya mutluluktan uçuyorum
0 oy
tarafından
Simdi gorumcene gitmek zorunda aranızda sorun var demek sizle mesafe koymuş arasına elinde varmis onunlada sorun yaşamadığını gore
tarafından
Yok canım gorumcemle aramda sorun yok kucuguyle onun doğum günüydü mesafe zaten hep vardı bana karşı hiçbir zaman sevemedi beni yaptığım şeylerden tatmin olmadı eşimde biliyor onlara naptigimi ama bu sondu sildim artık onlar kendi evinde ben kendi evimde
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Keşke değerini o kıyafetleri hırpalamak la değilde  sesizce çekilip mesafe koyarak anlatsaydınız hem eşin ses etmemiştir belki ama emin ol çok kırılmıştır  sadece orada empati yap derim annenin versiğü bir hesiyeyi eşin aynıaını yaps ve annede aynı kayın validen gbi olsa sen o kıyafetin öyle bir durumda çöpe gitmesinde ne hissederdin 
tarafından
Kuzum sildim onları haklısın ama anneannem aramış yeminler kuranlar içmiş ben gitmedim diye ama videoda kabak gibi ortada orda olduğu herkeste gördü videoyu o videonun elimize gectiginide bilmiyor:)
(5,328 puan) tarafından
Ozaman kzuum elğnde oldığunu sizi böyle kandıramayacagını söyleyeceksiniz
tarafından
Söyledik canım sonra lafını degisirdi güya büyük görümcem supriz yapmış onunda haberi yokmuş cagirmista hemen acele gitmiş
(5,328 puan) tarafından
Ozman boşver kuzum hiç takma eşinle muhabbetin daim kıl
0 oy
(30,123 puan) tarafından

Ellerine sağlık iyi yapmışsın.

tarafından
Valla rahatladım yeminle :)
0 oy
(265 puan) tarafından
Sanaa deger vermeyen ailene de deger vermiyordur. 

Eger deger veriyormuş gibi gösteriyorsa oyunculuk yapıyor. 

Sana deger vermegenleride şöyle hayatından çıkarırsan rahatlarsın. Aksi halde yıpranan sen olursun 
tarafından
Sildim hayatımdan canım anneannem aramış yalannyere yeminler kuranlar içmiş ben gitmedim diye ama videoda kabak gibi ortada videonun bizde olduğunda bilmiyor:))Allah büyük yalanları çıktı ortaya

İlgili sorular

0 oy
16 cevap 768 göst.
25 Aralık 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 1,378 göst.
18 Mayıs 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annemnerdeeee (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 359 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde FazlaDertliBee (1,243 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.

Kategoriler

1,471,594 soru

24,100,746 cevap

332,399 kullanıcı

...