+1 oy
224 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (6,972 puan) tarafından
Halamla enistem bulundugum sehire geleceklermis kizlarini gormeye, ayni sehirde ama uzagiz. Facebookta paylasmislar istikamet kirikkale, geliyoruz diye. Covidden dolayi bayagidir misafir kabul etmiyorum biliyorlardi, acaba bu paylasimi yapinca benden davet mi bekliyorlar sizce, bana mi duyurmaya calisiyorlar bilemedim geldiklerini. Davet etmek bana mi duser, yoksa gelmek isteyen kendisi haber mi etsin. Sahsen ben davet etmeyi düşünmüyorum, gelirlerse çevirmem sadece.

5 Cevaplar

+2 oy
(265 puan) tarafından
Ben de davet etmem  . Sana geliyoruz derlerse gelin derim . Bu kadar 
-Reklam-
+1 oy
(163,375 puan) tarafından
face bi sen yoksundur bence davet icin degil kizlarina gideceklermis heveslidirler ondan oyle yazmislardir
+1 oy
tarafından
Sana özel bir paylaşım tabiki yapilmamis  kızına kavusmanin anını paylaşmışlar.eminim.onlarda sende covit olabilir diye misafirliğe gelmek istemezler ayni dusuncelerde olabilirsiniz
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Oldum olasi aklim ermiyor bu islere bir sehire giden misafir mi aranmali yoksa ev sahipleri mi davet etmeli ben de merak ediyorum gercekten :) ama buyuklerin oldugu icin sen davet et bence
(6,972 puan) tarafından
Covid hala bitmedi cagirmak istemiyorum acikcasi
(2,265 puan) tarafından
Sen bilirsin canim. Kimseyle mi gorusmuyorsun. Cok sukur sayılır azladigindan beri biz akrabalarla gorusuyoruz
(6,972 puan) tarafından
Sadece eltimlerle gorusuyoruz canim, o da yine cok sık olmayacak şekilde. Bizde yavastan rahatlamaya basliyiruz ama yinede tam rahatlayamadik :)
0 oy
(274 puan) tarafından
Yani samimiyetinize bağlı aranızdaki ben görsem face te aaa hala geliyor musunuz bir gün ya siz gelin bize ya da biz gelelim görüşelim derdim. Sonuçta onlar da mutlu olur siz de aileden biriyle vakit geçirdiğiniz için size de değişiklik olur 
(6,972 puan) tarafından
Evet bende isterim ama kucuk cocugum var ve covid hala var o yuzden cagirmak istemiyorum acikcasi

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 691 göst.
4 Nisan 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+1 oy
23 cevap 626 göst.
13 Haziran 2025 Aile & Aşk kategorisinde Caresiz1 (226 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 441 göst.
21 Ocak 2024 Aile & Aşk kategorisinde Seymenn (1,050 puan) tarafından soruldu
0 oy
40 cevap 1,399 göst.