0 oy
1,285 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (75 puan) tarafından
Kızlar ben bu evi yaklaşık 10 ay oldu aldık çevre yabancı pek apartman dakileri tanımıyorum kendi katımdski biri iki komşu hariç bir gün eşimle dışarıda iken genç bir kız daha dersin 19 yada 20 elinde erkek bir çocuk üç yaşlarında eşi ile el eleler imrendim wallahi sonra bir gün yogurt mayalicam komşum dedikki maya bende yok hazır yogurt denedim tutmadı alt kattaki  kot bir oluyor yeni gelin var sen gibi dur ondan isteyek kapıyı çaldık baktım o genç kadın bir giyinmiş makyaj bakım kız süslü yogurt varmı yok dedi aradan baya zaman geçti ben arka cephedeyim o ön olanları pek duymuyoz sonra ögrendim birlikte süt istemeye giden kadın onları şikayet etmiş jandarmaya eşi her gece eve adam getiriyormuş bunlar gizlice takip etmişler kadın onlarla para karşılığı birlikte oluyormuş kot bir nede olsa kimse görmez o katta dolu ev yok neredeyse binamız yeni aklım durdu daha gencecik ellerinde bir çocuk var kadın nasıl gönüllü kocasının onu satmasına izin veriyor 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Herkesin kendi evi herkesin kendi kararı neden nicin yapti diyemeyiz Allah islah etsin
(11,903 puan) tarafından
Benim veya değilim yazmak istedim sadece. Boyle şeylerin dedikodusu olmaz gerek yok dupeduz pislik zaten yapılan şey. Sana normal gelebilir saygı duyuyorum
tarafından
Normal demedim?? Yazdim zaten Allah islah etsin diye
(11,903 puan) tarafından
Amin :)
(12,271 puan) tarafından
HERKESİN kendi hayatı değil ahlaki değerler Yok oldu
Yarın öbür gün çocuklarımız böyle insanlar ile karşılaşacak çünkü çok fazlalar normalmiş gibi davranma lütfen
tarafından
Normallestirmiyorum yaptığı ayıp ahlaksizca ama napalim kulağından tavana mi asalım ki? Yapan kendine yapiyor kötülüğü Allah islah etsin onlari
-Reklam-
0 oy
tarafından
Şaka de lutfen
(75 puan) tarafından
Wallahi dogru kovuldular da
0 oy
(2,203 puan) tarafından
Yok artık! Okurken nefesim kesildi :( allah o günahsız bebeğe yardim etsin:(
0 oy
tarafından
Yazık belki zorla yapıyordur adam 
0 oy
tarafından

Alan razı veren razı demekki başka  yada adam zorla pazarlıyor Allah bildiği gibi yapsın :angry:

0 oy
(119 puan) tarafından
Bizim eski evimizin orda da vardı kadın kocasına bağırıyordu beni her gün satmak zorunda mısın diye Allahım sen koru 
0 oy
tarafından
Ne yaşadıklarını bilemeyiz belki ölümle tehdit ediyor
0 oy
(45,021 puan) tarafından

Naparsin dünya serefs.izlerle dolu:ermm:

0 oy
tarafından
Valla ben cocuga bisi yaptilar sandim derya nefesim kesildi 

Belkide zorla satiyo kadini disariya iyi gozukturuyo falan ne biliyim ay 
0 oy
(163,331 puan) tarafından
valla kotu bi durum ama alanda razi verende baksana
0 oy
tarafından
Kadında kabullenmiş Allah akıl versin kotü yoldan cevirsin insallah
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Apartman hayatı ohhh kimse görmez duymaz etmez diye ne güzel ya kadın nasıl izin veriyor ne vadediyor acaba da kadın kabul etmiş
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Show TV de vardı böyle bir olay Allah ıslah etsin

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 382 göst.
0 oy
12 cevap 640 göst.
7 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Buket masal (2,585 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 690 göst.
14 Kasım 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 677 göst.
11 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Huysuz Prenses (1,444 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,590 soru

24,060,816 cevap

330,137 kullanıcı

...