0 oy
309 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (192 puan) tarafından
Dün eşimin ailesindeydik.Ben kadın ortamları sevmiyorum pek. Öyle ev gezmesinden de nefret edıyorum.Eşimin bi akrabası var. Kaynanama hep gider. Bu kadın ev gezmelerini seviyor. Kadını pek sevemedim. Böyle konuşma tarzı ve kafa yapımız uymuyorsa. Zaten yaşıtım degıl.Neyse dün dedi ki ben size gelcem dedi. Bu arada evler aradı 2 dolmuş var. Gel dedim.Kaynanama bana geleceğini söylemiş. O da yok yok gitme gitme yapmış. Bunu ona sorcam diyor. Ayrıca ay dik dik kesiyor. Hatta noldu diye sordum. Birşey yok dedi. Üff gelmesin istemiyorum dedikoducu.Ki kaynanama bu kadını pek sevmediğimi söyledim galiba. Bundan dedi bence. Sizce? Takmış gelecek

3 Cevaplar

0 oy
(4,713 puan) tarafından
Pek sevmediğini söylediysen ondan demiş olabilir evet 
(192 puan) tarafından
İstemiyorum gelmesin dedikoducu. Sırf meraktan geliyo. Ay gelinim diye çekmek zorundamıyım.B***gelir. Ama kaynanamın aklına girip gelebilir. Bende istemediğimi söylerim. Tek gelırsen gel derım kaynanama
(4,713 puan) tarafından
Tamam öyle söylersin. Ha gelir de laf falan ararsa mesafeli davranırsın. Verirsin lafını sonra da bir daha gelmez.
(192 puan) tarafından
Bu yüzsüz kız gelır
(4,713 puan) tarafından
Bilemedim ki ya bahane bul müsait değilim de her gelmek istediğinde başka bir yere söz verdim/randevum var falan de bilemedim ki
(192 puan) tarafından
Çok fena bi insan. İyi yapmış kaynanam. Ay bi de dedikodumu yapar falan.
-Reklam-
0 oy
(9,232 puan) tarafından
Tavrını anlamış ondan demiş takılma 
0 oy
(969 puan) tarafından
Kaynanan iyi yapmis iste sevmedigini bildigi icin sende kaynanida cagir oda gelsin bidada bahane uydur bosver

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 236 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 567 göst.
6 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Pampers (397 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 244 göst.
12 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Guladimsadecegul (1 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 276 göst.
11 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Zehrabnm (122 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,296 soru

24,109,523 cevap

332,889 kullanıcı

...