0 oy
1,558 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (12,026 puan) tarafından
Doktor aklımıza soktu 1 yasına kadar yaptırın dedi. Fakat uyutmadan vs iğne vurarak yapıyorlarmış. Oglum 6 aylık bir ası vurulunca Bike dakikalarca katılırcasına aglıyor. Kucagıma almazsam çatlar ağlarken orada. Allah affetsin ama yaptırmak filan istemiyorum hatta bir 8 9 yasına kadar. Ne yapacagımı sasırdım kızlar. 

32 Cevaplar

0 oy
tarafından

Bosver yaptırma askere gitmeden  1 ay önce yaptirirsin:D kız büyüdükçe zorlasiyor yaptır kurtul  ben 59 gunlükken yaptirdim  1. Yi 2. Yi de 1 aylık olunca yaptiricam en fazla 3 gün de iyileşiyor

(12,026 puan) tarafından
Bizde onu arastırdk ama ilk götürdügümüz prof asla ama asla kücük sünnet olmaz dedi
tarafından
Sen doktorların her dediğine bakma canim
-Reklam-
0 oy
(45,023 puan) tarafından
Bende 6 aylıkken yaptırdım pipiden uyuşturucu sonrası 3 saat hiç kesintisiz ağladı ama gecti bitti mecbur yapilcak eninde sonunda 5/6 yaş asla bekletme derim çocuğun psikoljisi alt üst olur gorumcemin çocuğundan biliyorum çünkü 6 yaşında sünnet olcak çocuk her gün agliyo geceleri korkarak uyaniyo bı düşün yani
(12,026 puan) tarafından
Bir asırda bile katılıyor ne halt yiyeceğim bilmiyorum
(45,023 puan) tarafından
Allah'ın izniyle oda geçer bu hayatta neler geçmemiş☺️
0 oy
tarafından
Çok sacma düşüncen aşıyla sünnetin arasında daglar kadr fark var 6yasinda sunnet ettirdim oglumu hastane uyutularak ve doktor 1 yasndayken acil sunnet olması lazim delik cok küçük demişti 
(12,026 puan) tarafından
İste onu diyorum bir asırda boyleyse sunnet te ne olacak
tarafından
Eskiden evde oluyodu sünnetler okadr büyütülcek bisey değil bu aslında hastanelrde oyun oynatilrak video izletilerek sünnet olan bebislerde var
0 oy
tarafından
Cnm öyle deme suan çok küçük iyilesmesi daha cabuk olur 8-9 yaslarinda zorlanirsin cocukta zorlanır
(12,026 puan) tarafından
Kendini bilse ne bileyim yada neden canlı yapıyorlar ki
tarafından
Cnm uyusturuyolar zaten
0 oy
(18,593 puan) tarafından
Ne kadar sacma bi düşünce. Senin oğlunun bizim oglumuzdan hic bi farki yok. Senin anneliginin de bizim anneligimizden hic bir farki yok. Ben sunneti evde yaptırdım ve sünnet bitene kadar oğlumun basinda bekledim. Agladi mi evet ağladı ama canı acıdığı icin degil korktugu icin ağladı. Sünnet bitti kucagima alır almaz sustu. 5 10 dakikalik bisey icin bu kadar uzun süre beklenmez. Hep oğlunun derisi kalınlaşır sunnet etmek zor olur hemde bir sure sonra derinin ici kir doluyor kirecleniyor doktor sünnetten önce o kireci temizlemekle uğraşıyor. Yani sen oğlum ağlamasın diye bugun 5 dakikalik sunneti erteliyorsan 8 9 yil sonra o sünnet yarim saati bilir. 
(12,026 puan) tarafından
Senin oglun benim oglum mu problem hanım efendi linclemeye gelmeyin lütfen. Ben ne ogullarımızı kıyaslıyor ne anneliğimizi.
(18,593 puan) tarafından
Kıyaslama yapmadım linc de etmedim. Sadece düşüncenizin sacma olduğunu söylüyorum. Bekletmeniz yararınıza degil zararınıza olur. O kadar şey yazdim oraya mi takıldın
0 oy
(917 puan) tarafından
Bnim oğlumu iğne ile değil burundan iki damla vererek uyusturdular araştır istersen o şekilde yaptır 4 aylıkken olduk inan çok rahat geçiyor hiç korkma 
(12,026 puan) tarafından
Aaa oyle birsey var mı canım
(917 puan) tarafından
Evet biz o şekilde olduk
0 oy
(74 puan) tarafından
Wimdi yaparsan acisini felan hatrlamaz. Ama 7 8yawinda yapmaktansa simdiden yap. Benim ablam cocugu 3 4 aylikken yaptirdi ve bitti. Yani her yawta aglayacak. Bence simdiden yapmak daha dogrusu. Cunki buyudugunde korkar kestirmekden travma gibi bir wey oglan cocuklari icin o. Korkuyorlar. Ama bebekken hatrlamazlar bile
(12,026 puan) tarafından
Uyutmuyorlar usta ille boyle olacak dedi Dr. Acaba Baska Dr mı götürsem
0 oy
(717 puan) tarafından
Benm oglum 8 aylk hicbir anne baba igne girsn istemyz ama dogdugndan beeri 2 kere ameliyat oldu doktor bebek zaten narkoz alacak ameliyat sirasnda sunneti aradan cikaralm dedi ve yapti o kdr basit ki gercekten aradan cikilacak kadar kucuk işlem keske sadece sunnet olsayfi yavrum hic dusunmezdm mecbur kalinca oyle izliyosun ki caninin yandigini.elinden tek birsey gelmiyor o yuzdn hic skntili birseybdegil ilk gun aglar sonra geciyor
(12,026 puan) tarafından
Gecmiş olsun anım bemde neden diyorum azıcıkta olsa bir uyutmuyorlar.
0 oy
(54,104 puan) tarafından
annelik zor canim ellerini bi yere vursalar bizim canimiz aciyo
(12,026 puan) tarafından
Yanmaz mı kac gündür poposu yara. Pişik diye kırk kırem kullandım neler yaptım kac kere agladım nasıl anneyim bu derece pişik oldu dedim ama aşıdan olmus. Ona göre ilaç verildi de daha o gun gecti
(54,104 puan) tarafından
alerjik.bunyesi var sanırım
0 oy
(1,263 puan) tarafından
Ablamda senin gibi yaptı sünnet sonrası işemesi lazım bebekler bunun bilincinde olmadığı için hemen yapyor ama büyük çocuklar aklı erenler tutuyor yapmıyor üç gün yapmadı yeğenim neler çekti aklı ermeden ve bezliyken yap bence büyüyünce hareketli oluyorlar kendilerine değip acıyor 50 günlükken yaptık 
(12,026 puan) tarafından
Bizim Dr 6 aylık önerıyormus. Hadi ondan durduk. Sonra bu sünnet Dr u diyen bumları
0 oy
(731 puan) tarafından
Küçükken daha çabuk iyileşiyor devleti bilmiyorum ama ozellerde uyutuyorlar zaten yaparekn bişey hissetmez
(12,026 puan) tarafından
Bende özelde sordum uyumuyor dedi
(731 puan) tarafından
Biz uyutuyoruz ameliyathanede yapılıyor
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Anne yüreği ama ben olsam daha çok küçükken yapardım bizim kuzen evlenmeden önce oldu düşğn 
(12,026 puan) tarafından
Yok canım okadarada degil de =)
(2,116 puan) tarafından
Malesef öyle :)
(12,026 puan) tarafından
Dinen birseyler vardır onların bence canım mesela bir arkadasım vardı esi oyleydi. Bizde muslumanız ama bizde sünnet zorunlu degil adı üstünde sünnet demiş. Ama nedir o adam ne degildir bilmem.
(2,116 puan) tarafından
Benim bahsettiğim kişi nîn anne babası yoktu üvey annesi vardı yani durum biraz farklıydı büyüyünce akrabalar sünnet ettirmek istemiş ama izin vermemiş utanmış sonra evlenmeden önce gitti sünnet oldu tabii millete böbrek ameliyatı oldum dedi

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 731 göst.
5 Mart 2021 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 822 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Vesile hakan (872 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 362 göst.
18 Aralık 2023 Diğer kategorisinde curious (1,177 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 399 göst.
8 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Rumeysa0196 (1,535 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,740 soru

24,128,957 cevap

333,935 kullanıcı

...