0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar evleneli 4 sene oldu kaçarak evlendim dedemin mezarlığına hiç gitmedim o zamandan beri rüyamda da hiç görmedim ama bugün çok fazla eski ayakkabı ayakkabının ortasında duruyordu o ayakkabıların içinde benim ayakkabilarimda vardi bana ellerini uzatıp nerdesin dedi cok etkilendim

8 Cevaplar

0 oy
tarafından
Belki seni bekliyordur ziyaret etmeni bekliyordur. İnanırım ben böyle rüyalara 
-Reklam-
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Git canım mezara ben biraz araştırma yapmıştım hissedermiş mezarda da olsalar ve bi şekilde beklediklerini belli etmişler bence sana
0 oy
tarafından
ayakkabı darlık demek illaha gitmek şart değil uzaktan dua da olur
tarafından
Dedem mi darda
tarafından
sen canım maddi açıdan darlık haber etmiş belkide eski bir borç olabilir
tarafından
Canım benim sıkıntım vardı ama bitti dedem ayakkabıların ortasındaydi brn dışardaydim
tarafından
o Zaman o sıkıntıdan kurulduğun için hemde dedenin ruhuna hayır yap maddi değil mabevide olabilir. Bayram öncesi sevindir birini
0 oy
tarafından
Senden yaşın dua bekliyor canmm 
0 oy
(1,431 puan) tarafından
Kuzum bugün arife ölüler dua bekler dedende senden bekliyor demekki adına kuran oku 
0 oy
(274 puan) tarafından
Bizde boyle ruyalar goruldugunde olen kisi senden dua istiyor denir Fariha oku Yasin oku canım dua heryerden ulasir dedeciğin kendini hatirlatmis dualarinda beni eksik etme demis sana Allah rahmet eylesin
0 oy
(3,135 puan) tarafından
Demek ki senin ziyaret ermeni bekliyordur veya dualarını 
0 oy
(2,263 puan) tarafından
Canım senden dua bekliyor olabilir sen bi onun hayrına Kuran oku. Hayırlara vesile olsun rüyan

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,469,631 soru

24,075,050 cevap

330,877 kullanıcı

...