0 oy
495 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar pazartesi günü annem ile babam yaylaya gittiler. Büyük oğlumu da gönderdim.  Çantasını ben hazırladım.  Her neyse gittiler. Bugün geldiler. Annem oğlumun çantasından sarı tişört çıkarttı.  Sizin tişört de çantada gelmiş dedi. Bende bizim öyle tisortumuz yok dedim. Sarı Bir tisort. 

Annem benimde yok dedi. Nasıl geldi anlamadım.  Benim eve  de annem ile bacım gelir. Başka kimse gelmez.. 

Bacima sordum benim değil dedi. Nereden geldi nasıl geldi anlamadım.  Evin içinde sarı tişört bulundu.  Evim 2 katlı ev sahibime sordum benim de değil dedi. Hani oluyor ya balkondan düşer falan. 

Eminim yani oğlumun çantasını ben hazırladım. Öyle bise koymadim. 

Korktum yani. 

Sizce ne olabilir? 

Ha annem ile bacım da büyü muska yapacak kiler değil.  Eşimi de çok severler. Hani bizi ayıracak olsalar. Öz annem bacım yani. :( anlamadım 

8 Cevaplar

0 oy
(7,617 puan) tarafından
Niye aklına muska geldi?
tarafından
Ne bilim farklı olunca.  Açaba biri muska  büyü falan yapar ya. Başka bir aciklama bulamadım yani. Kimse girip çıkmaz evime. Ev sahibim bile kadın adam çalışıyor. Haftasonları Evde ler.  Onlar gelmedi yani
(7,617 puan) tarafından
Güzel seyler düşün birinin karışmıştır
tarafından
Kız kimin olacak evime 3 kişi girer. Annem bacım bir de ev sahibim. Ev sahibim de haftasonu evde sadece. Kadın çalışıyo
(7,617 puan) tarafından
Kiz ne bilim yayla da birinindir yanlislikla koyulmus olamazmi
-Reklam-
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Belki geldikleri yerden başkasının tişörtü karışmıştır . Annen sizin sanmıştır
tarafından
Yok cnm annem yayladan direk geldiler bana. Ki yaylada da annem kendi kıyafetlerini evden götürür. Annemin olsa annem bilir yani. Yada bir misafir gelse onundu yıkadim bana gelmiş falan der yani
0 oy
tarafından
Çok enteresan valla bulursan haber ver merak ederim ben öyle şeyleri
tarafından
Tamam cnm bnm. De pek sanmıyorum. Giymem çöpe atarım
0 oy
tarafından
annen sizin sanmis illaki karisiklik olmus muska ztn kullanilan bir kiyafetr yapilir yenisine dill diye biliyorum bacim
tarafından
Yeni değil zaten cnm kullanilmis
tarafından
tmm yeni olmasi onemli degil senin degil yani sen giysende ilk kez giyeceksin o yuzden senin olmayan birsey icin bunu kafana takma
0 oy
(704 puan) tarafından
Kız karışmıştır bir yerden ne olacakki fazla takmışsın kafana hoşuna gittiyse at makina giy çokta yorma kafanı normal biseydir  
tarafından
Kız evime 3 kişi giriyo. Annem bacım ev sahibim. 3 nden birinin değilse kimin o zaman
tarafından
çocuk kaç yaşında
tarafından
Benim büyük oğlum 3. Küçük 5 aylik
0 oy
(119 puan) tarafından
Canım bende annemlere gelmiştim kiraz toplama zamanı eşim arkadaşıyla kaldı bazen eve gittiğimde bir tane erkek şortu buldum eşimin de değil arkadaşının da değil ve baya geniş bir erkek şortu hâlâ kimin bilmiyoruz
tarafından
Ala ala aa :(
(119 puan) tarafından
Bir yerden karıştı muhtemelen
0 oy
(1,107 puan) tarafından
Her ihtimale karşı kullanma at derim çöpe
tarafından
Öyle yapacam
0 oy
(53,889 puan) tarafından
gittikleri yerde varmis demekki

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 227 göst.
17 Ekim 2023 Diğer kategorisinde O bir anne... (1,193 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 1,630 göst.
20 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Kardln (648 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 438 göst.
14 Ocak 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Tugba1234567 (1,254 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 372 göst.
11 Eylül 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde Mormenekse (1,404 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,418 soru

24,072,148 cevap

330,719 kullanıcı

...