0 oy
725 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

kendim tesettürlüyum kız kardeşim kuzenimin kinasına gitti kendisi açık 22 yaşında kuaförden çıkıp teyzemlere geçmişler herkes laf etmiş giydiği kıyafete vs. o kadar sinirlendim kii hatta biri teyzemin meymenetsiz geleni senin bacaklarıni kirarim demiş lafını söylemis ama modu düşmüş bir kere benim yanımda bacilarin kapalı sende kapan bak annen baban yanacak senin yüzünden diye ***** saçma konuştu bende kızdım biz karışmıyorz istediği zaman kapanır sen niye her seferinde ona takıyorsun hayırdır dedim eltisinjn kızları kapandı aynı yaşıtlari onları övüp kız kardeşimi topa tutuyorlar annemdeyken teyzeme gittik teyzemin oğlu yanına çağırmış elini sıkıyor sen ise giderken niye öyle pantolon giydin bilmem ne diyor ya var ya delirdim artık bize gruptan yazmış anneme gidince sokucam o lafları bir tarafına

bu arada annem milletin doldurusuna gelip kızı sıkıştıriyor öyle açık giyinen biri değil diz akti elbise yarım kol hatta

27 Cevaplar

0 oy
(874 puan) tarafından
Kimse kimse için yanmayacak ne bu milleteki en müslüman benim havaları anlamıyorum. Kapanmakta bi seçim açık olmakta bi seçim kardeşin hepsinin ağzının payını bir güzel verse bidaha dil uzatamazlar. Susmasın kimseye karşı. 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tam cahil ve yobazlarr yaa allah akıl fikir versin onlara. Çok sey demek geliyorda tutuyorum kendimi. Onlara ne kiz istedigini giyinirr kapanmak isterse kapanır açık olmak istiyor şuan öyle rahat ediyor. Zorla kapansa icinde kalacaklar görünce heves edecek bir cok insan bu ülkede aileleri tarafinda zorla kapatılıyor hiç görüşü bile sorulmuyor
0 oy
(3,163 puan) tarafından
Kapalı olupta her boku yiyenler var kimse  kimsenin mezarına girmeyecek  boş konuşuyor Müslüman olmak kalpten gelen birşeydir 
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Kapanması şart mı peki ?  (dini boyutunu biliyorum itiraz etmezseniz sevinirim) belki ahireti önemsemiyor dünya gözü onun için daha başka. Sizi kasdetmiyorum ama maalesef burada bile var eleştiri yapanlar. 
0 oy
(5,423 puan) tarafından

İçin temiz olmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tespih, post, seccade güzel,
Ama tanrı kanar mı bunlara Ömer Hayyam güzel bir rubaisi

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 270 göst.
28 Haziran 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Lamelif (1,629 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 811 göst.
3 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Karaogluirmak (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 512 göst.
2 Kasım 2023 Diğer kategorisinde Yoruldum bu hayatan (444 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 433 göst.
15 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Ayselaras (303 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,465,730 soru

24,020,203 cevap

328,189 kullanıcı

...