0 oy
459 göst.
Diğer kategorisinde (890 puan) tarafından
Birdahaki ay dogum günüm çok şükür durumumuz kötü değil eşimin hiç içinden hediye almak bi yemeğe gitmek süpriz yapmak çiçek almak gelmiyor bense istiorum yalan mi söylim..şimdi benim için birşeyler yapsın flan hani bi dışarı yemeğe gitsek bile yeter başka birşey yok tamam belki u sevgi göstergeside degildir bu şekilde ölçülmez ama ben süpriz flan istiyorum hani o gün dışarı bile çıksak yeter başbaşa yapamıyacağı birşey değil bu ay dedim dışarı çıkmak istiyorum flan ne gerek var diyor çocuklar var diyor öyle deyince de tüm hevesim kaçıyor.. kendimi değersiz hissediyorum normal zamanda dışarı gezmeye götürür ama ben istiyorm ki özel günümde böyle şeyler yapsın..  çok mu şey istiyorum gerçekten teşekkür ederim şimdiden.. 

10 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Cok sey istemiyon bacim bazi kocalar okuz sadece 
-Reklam-
+1 oy
(1,386 puan) tarafından
Yok ya bwlki supriz bisey yapacak o yuzden oyle soyluyor bisey yaomak istemiyorm diye  en azindan bi  cicek bile olsa almali 
+1 oy
(4,100 puan) tarafından
Hiç öyle Bi beklentiye girp kendi hevesimi kırmıyorum valla :) 
+1 oy
(2,290 puan) tarafından

Bende esime diyorum yapma benimki de yapar sagolsun bu iliskide öküz olan benim sanirim :D 

(9,232 puan) tarafından
Yok canım bende sevmem öyle şeyler. Bazı insanların yapısı bizim gibi
(2,290 puan) tarafından
Aynen aman antin kuntin işler alma diyorum olmaz diyor nolcak sanki ihtiyaclarimi aliyo ztn
(9,232 puan) tarafından
Az kaldı doguma sordu bana sana ne alım diye saçma sapan bişey almana gerek yok dedim al bir kilo pirzola yiyek dedim bence çok mqntikli
+1 oy
tarafından
Benim dogum gunumde kebap alıp annesine gidip orda yedik hediye bu benim
+1 oy
tarafından
21 yılık evliyim yeri geldi paramız olmadı hiç bisey almasa olmasa  bı paket jelibon alır yine beni mutlu eder Allah razı olsunn
+1 oy
(8,162 puan) tarafından
Gönülsüzse zorlama. Çünkü zorla yaptığı için ne sen mutlu olursun ne de o mutlu olur
+1 oy
(1,171 puan) tarafından
Böyle bir şey düşünmesi önemli olan.  Sen de önemsemek istiyorsun haklı olarak. Belki sürpriz yapar snaa bilirek öyle diyordur 
+1 oy
tarafından
Bugün doğum günüm ve kocam dün telefonda knsuurken cezaevinde sana söz veriyorum bu başımızdaki musibet gitsin hediyeni kat ve kat alicam dedi unutmadım dedi kişiden kişiye göre değişiyor 
+1 oy
(1,571 puan) tarafından
E bu isler.zorla olmaz Içinden geliyorsa yapsin 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 135 göst.
17 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde Busemlih (131 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 288 göst.
20 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,825 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 219 göst.
3 Temmuz 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 443 göst.
10 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde ❤ Çimen Gözlüm ❤ (7,094 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,231 soru

24,069,286 cevap

330,531 kullanıcı

...