+1 oy
1,433 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Annemi kaybettim. Şuan yoldayım sadece bebeğim var diye kendimi tutuyorum. Nolur sevdiklerinizin kıymetini bilin. Üzmeyin. Nefes alamıyorum şuan sanki 

55 Cevaplar

0 oy
(3,739 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin inşallah :( mekanı cennet olsun:(
-Reklam-
0 oy
(15,625 puan) tarafından
Başın sagolsun 

Rabbım sabırlar versin mekanı cennet olsun inşallah 
0 oy
tarafından
Başın sağolsun cnm Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inş ❤️
0 oy
(4,712 puan) tarafından
Başınız sağolsun Allah rahmet eylesin. Allah'tan geldik ona döneceğiz, Allah sizi cennetinde kavuştursun. 
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Başınız sagolsun rabbm sabır versin :( 
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah.  Ne kadar acı bir cümle :( hayatta duymaktan en cok korktugum sey
0 oy
(107 puan) tarafından
Başın sağolsun canım Allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun inşallah..Rabbim sanada sabır versin canım benim
0 oy
(2,359 puan) tarafından

Basın sag olsun canim okurken kendimi senin yerine koydum nefesi kesiliyor insanin :(

0 oy
tarafından
Bende annemi 12 yıl önce kaybettim çaresizlik. Adını sabır koymuşlar çok özlüyorum çok gencti 47 yaşında tüpten zeyirlendi bilmiyorum annen nerde nasıl oldu ama rabbim sana sabır versin inşallah son anında elini tutup bir yudum su vermiştir birileri benim annem yanlız can verdi benimde içim hep ondan acır canim yavrularına sarıl onlarda teselli ara iki oğlum vardı benim bu sene 21yildan sonra kızım oldu annasin anası diye seviyorum inan başın sağ olsun canım yaaa
tarafından
Benim annemde tek başına vefat etti. Koronadan dolayı hastanede entübe haldeydi. Bende ocak ayından beridir göremiyordum. Çok zor. Herkes sabret diyor ilahi kader herkes ölecek diyor ama çok zor öyle konuşuyorlar
tarafından
Evet çok zor ama ölüm bı son deyil başlangıç kavusucaz bı gün inşallah deyip dua et annene inşallah evladın duası direk araciziz  gidermiş inşallah senin bir fatihan annene gidicek inşallah gönlünü ferah tut sevdiklerine sarıl baban varsa ona sarıl bol dua et canım Allah sabır versinn insanın annesinnin ölümü bütün kemiklerinin aynı anda kırılmasına eş deyermis çok iyi anlıyorum ama sende bı annesin sen nasıl bu yaşta annene muhtacsan evlatlarinda sana aynı sekildeler beni bu düşünce ayaga kaldırdı bı kendime gelip tadım içtim    bak annemden sonra bende migren kaldı çok ağlayıp kendini harap etme canım benim anlık üzüntüden kaldı bende ne yaptimsa gecmiyo 12 yıldır üzme kendini canını düşün sana ihtiyacı olan kişiler varrr
0 oy
(135 puan) tarafından
Emir Allahın canım..Rabbim sabırlar versin..
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Rabbim sabır versin inşallah mekanı cennet olsun:/
0 oy
tarafından
Başın sağolsun canm Rabbım sabır versın

Mekanı cennet olsun inşallah 
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Rabb'im mekanını cennet eylesin inşallah basın sağolsun Allah sabırlar versin inşallah 
0 oy
(6,973 puan) tarafından
Basin sagoksun canim, Allah bol sabir versin. Mekani cennet olsun. Hepimizin gidecegi yer orasi, ama er ama gec...
0 oy
(163,397 puan) tarafından
yeni gordum postunu basin sagolsun

İlgili sorular

+3 oy
27 cevap 567 göst.
10 Ağustos 2025 Aile & Aşk kategorisinde Burcu inci (15 puan) tarafından soruldu
+3 oy
26 cevap 879 göst.
2 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde 34. (400 puan) tarafından soruldu
+3 oy
21 cevap 823 göst.
11 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Nurya (8 puan) tarafından soruldu
+1 oy
22 cevap 920 göst.
14 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Ne fark eder (424 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,571 soru

24,087,495 cevap

331,581 kullanıcı

...