0 oy
568 göst.
Diğer kategorisinde (3,443 puan) tarafından

image

ikinci universite bitmedrn evlendim ilk gece hamile kaldım doğumdan iki gün sonra son sınava gidemedim okul uzadı okulu bitirdim bu sefer smmm ruhsat sınavı vardı onumde evdi işti bebekti derken ertelendi hep üstüne plansız ikinci çocuk iki yıllığına ilçeye taşınmıştık ve burdan gitmem benim sınavı kazanmama bağlı hamilesiniz lütfen dua edin şu kardeşinize kazanayım şu sınavı çocukları uyutup  ancak bu saatte geçiyorum masa başına ve zorlaniyorum  adım fehime adım ile dua ederseniz sevinirim 

7 Cevaplar

+1 oy
(779 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Annemin ismi canım fehime. Rabbim yardımcın olsun gönlünden geçen ne dua varsa inşallah kabul olur olmazsa bile üzülme vardır bunda bi hayır diye düşün<3

(3,443 puan) tarafından
Allah razi olsum mutlaka bi hayir vardir herseyde ama inşallah olur :D
(779 puan) tarafından
Olur olur azimli kararlı gördum seni maşallah rabbim yardımcın olsun ♡
-Reklam-
+1 oy
(762 puan) tarafından
Allah yardımcın olsun gülüm inşallah kazanırsın rabbim gönlüne göre versin inşallah 
(3,443 puan) tarafından
Amin cümlemizin inşallah, teşekkür ederim
+1 oy
(658 puan) tarafından
Yaa kiyamam sana kuzum rabbim eziyyetini yerde koymasin cook zor gercekden allahim yardimcin olsun bu kadar zorluk cekiyorsun insallah kazanirsin 
(3,443 puan) tarafından
Allah razı olsun inşallah:)
+1 oy
(2,583 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun bide cocukla zor gercekten iain gücün rast gitsin. Benim eşim üçüncü giriste anca gecebildi calismasina ragmen zor bi sinav 
(3,443 puan) tarafından
Inşallah ben de geçerim benim öyle 3 kere girme şansım yok en fazla 2 kere kazandım kazandım. Yoksa popo üstü oturacak :)
(2,583 puan) tarafından
Kazanırsın ins canım:)
+1 oy
tarafından
Allahım emeklerini karşılıksız bırakmasın canım. 
(3,443 puan) tarafından
Allah razı olsun amin inşallah
+1 oy
(1,421 puan) tarafından
Allah yardimcin olsun canim bende smmm sinavina hazirlandigim sirada hamile oldugumu ogrenmistim mide bulantisi ve lekelenme yuzunden dinlenmek zorunda oldugum ve ders calisamadigim gunler cok oldu ve 2 ay kala baslamistim ben ama cok sukur online ders alip ilk seferde gectim sinavi ben hep bebegimin bana ugur getirdigine inandim insallah sende cocuklarinin sansina gecersn Allah yardimcin olsun
(3,443 puan) tarafından
Ay inşallah bende ilk girişte sizin gibi kazanırım
(1,421 puan) tarafından
Insallah canim Allah yardimcin olsun
0 oy
(26 puan) tarafından
Önce çalış sonra tevekkül.. 
(3,443 puan) tarafından
Biraz da dua :)
(26 puan) tarafından
Elbette tevekkül de bir nevi dua.. (:

İlgili sorular