Şimdiden diyorum kızlar aman boş şeyler diyecek olanlar yazmasın. Önemsemeyen herkese boş gelir zaten. Her neyse şimdi bizim 4 gün sonra evlilik yıldönümümüz inşallah 1. Yılımız olacak ama şöyle ki eşim görevde ve bizim evlilik yıldönümümüzden 1 gün sonra dönecek inşallah görevden. Yani ben zaten bişey istemiyorum da en azından bi çiçek göndersin istiyorum hemde o kadar çok istiyorum ki. Eşim unutkan birisidir kesin unutacak biliyorum hiç heveslenmekte istemiyorum. O sağ salim dönsün yeter ama yine de insan özeniyor çünkü ilk evlilik yıldönümümüz. Ne diyebilirim ona hatırlatacak pat diye şu gün evlilik yıldönümümüz demekte istemiyorum arsız gibi ) siz olsanız ne dersinz
Hatırlatma:
"Aşkım zaman su misali akıp gidiyor değilmi biz evleneli tam 1 yıl olacak nasıl geçti anlamadım"
2. Hatırlatma:
"Tabi hayat süprizlerle doludur değilmi. Ben seni beklerken bir bakmışım senden önce çiçeklerin gelmiş kapıya. Yahu ben ne diyorum ince ruhlu sevgilim sanki hiçbir şey bilmiyor gibi davranıyorum kusura bakma. 1. evlilik yıldönümümüz sebebi ile heyecanlandım birden"
Kısacası direk birşey deme vur kaç yap kelime oyunları oyna
Eşinin telefonuna alarm kur evlilik yıldönümumuz diye
Vatsaba durum atabilirsin mesela resmini paylaş zaman ne kadar çabuk akıp gidiyor bak bir yılımız dolmak üzere falan yaz
1,486,246 soru
24,298,475 cevap
343,917 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın