0 oy
727 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar bi komsum.var sürekli tansiyon.aletimi ve ateş ölçerimi ister  ve ben isteyene kadar geri getirmez bende tansiyon.hastasıyim ölçüm yaparım  dün gece aradı açmadım.mesaj atmış tansiyon aletiyle ateş ölçeri yollasana diye bende cevap vermedim hayır kızıyorum kendisine maaş yattımı her ay ilk kuafore gider bakımıni yaptıririr hayir yani her zaman lazim bu aletler kuafore pada verene kadar almiyo bugün cevap vermedim diye trip atıyo  bende hiç cevap vermedim.iyimi yqptim kötümü yaptim bilemedim

29 Cevaplar

0 oy
(2,136 puan) tarafından
Çok zor durumda kalmadıkça asla kimseden birşey istemem. Her zaman lazım olan birşey demek ki verme canım alsın. Hadi sen istemeden getirse neysede.
-Reklam-
0 oy
(731 puan) tarafından
Trendyolda çok uygun olanlar var alsın.Acik açık söyle kendisine almasını
0 oy
(6,972 puan) tarafından
Iyi yapmissin, veremem kisira bakma tansiyon hastasiyim surekli kontrol etmem lazim, e malum sana verincede istemeden geri vermiyorsun de 
0 oy
(2,360 puan) tarafından
İyi yapmışsın sonuçta herşeyin bir sınırı var. Bakımını da bir ay evinde yapsın kendisine tansiyon aleti alsın
0 oy
(69 puan) tarafından
Iyi yaptın canım millet keriz sanıyor her yardım edeni ben normalde paylasimciyim ama böyle yapsalar bana ben selam bile vermem 
0 oy
tarafından
Sende deki ben tansiyon hastasiyim her fırsatta veremem elimin altında olmalı git kendine alnde
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Iyi yapmissin kiz yolla ne demek gelsin kendisi alsin  bode sen iste hemen getir de benimde tansiyonum var de  gulerek soyleme sert soyle biraz alismislar onlar zaten  qaliba
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Bozuldu de uzatma bence yoksa yüz bulur hep ister 

İlgili sorular

0 oy
53 cevap 1,328 göst.
3 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
34 cevap 1,352 göst.
16 Ekim 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 289 göst.