0 oy
272 göst.
Diğer kategorisinde (884 puan) tarafından
Kızlar oğlum bir yasında kendim evde saclarini kesmeye çalıştım ama çok çirkin kestim. Kuaför getirsem eve dedim. Siz 1 yaş erkek bebeklerinizin saclarini nasil kestiniz 

9 Cevaplar

0 oy
(25,181 puan) tarafından
Eve berber getirdik öyle kesildi 
(884 puan) tarafından
Ağladı mı pekii
(25,181 puan) tarafından
Telefondan video açtım onu izlerken makineyle kesildi ilk başta bişey anlamadı berber makasa geçince rahatsız oldu bikaç dk ağladı al beni diye kollarını uzattı üstüne saçlar geldikçe kaşındı rahatsız oldu bitince hemen yıkadık öyle sustu
-Reklam-
0 oy
tarafından
Günaydın yeni dertli gelin ben kuaföre götüreceğim  1 yaşına girince,  korkmadın mi kesince ya ben korktum
(884 puan) tarafından
Günaydın canım. Korktum vallahi o yüzden iyi kesemedim ve cok çirkin oldu saçları.
tarafından
O halde  görür kuaföre.
Birde grama vuruyolarmis  saçı sora fenk düşen parayı  bir yoksula veriyoalrmis
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Babası makine aldı onun kesiyorum şuan 28 aylık tam kazıtık çünüki daha bebeklik konakları kalmıştı bazı bölgelerinde
(884 puan) tarafından
Pekii ağlıyor mu makina sesinden
(5,328 puan) tarafından
Yoo ağlamıyor cnm
(884 puan) tarafından
Benim ki çok ağlıyor yaa
(5,328 puan) tarafından
Yaptıkça alışıt netten traş videolarını aç öyle alıştır cnm başta bi  eline veriyoruz  o tanıyor sonra bababsı açıp birlikte tutup sesi dinliyor öyle
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Evde bizde yaptık olmadı kuaföre götürüyoruz biraz agliyo ama oyalamaya çalışıyoruz onlar daha güzel kesiyo
(884 puan) tarafından
Ah ben de kestim sonunda
0 oy
(2,676 puan) tarafından
4 aylıktan beri saçlarını kestirdim cnm çünkü gür ve çocuk uzuyor eve gelip kesiyor oyun eşliğinde ağlıyo sızlıyor ama yapacak birşey yok cnm biraz sabırlı olursak hemen bitiyor zaten 
(884 puan) tarafından
Yaptık canım çok şükür çok.da güzel oldu
0 oy
(163,552 puan) tarafından

Kesilcek kadar sacimix yokki :D

(884 puan) tarafından
Yaaa kıyamam
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Biz kuaforu eve getirmistik canim
(884 puan) tarafından
Biz de dün öyle yaptık bitti çok şükür
0 oy
tarafından

Eşim kesiyo çok güzel çevdemizdeki herkesin saçını kendi keser :)

(884 puan) tarafından
Yaaa ne güzel
0 oy
(10 puan) tarafından

Oğlum dört yaşında ilk trasindan itibaren ben evde makinayla kesiyorum elimde yatkın artık babamın saclarini yegenleriminkini falanda yapiyorum:Dsizde zamanla daha güzel kesersiniz babası düzeltsin evde  

(884 puan) tarafından
Dün kuaför cagirdik yaptı çok güzel oldu

İlgili sorular

0 oy
27 cevap 1,185 göst.
7 Şubat 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 104 göst.
0 oy
7 cevap 250 göst.
0 oy
1 cevap 123 göst.
9 Kasım 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Lazina54 (321 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,476,955 soru

24,176,388 cevap

336,129 kullanıcı

...