0 oy
965 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (534 puan) tarafından
Oglum sabaha karşı uyanıyor yanımıza aliyorum kayinvalidem de uyanmış sabah sabah torununa bakiyor gozumu bi actim kapida kadın ay valla napacagimi sasirdim yaz gunu bide ustumuz musaitmi degilmi bu bir degil iki degil kirmakta istemiyorum 

23 Cevaplar

+2 oy
tarafından
Kapı açık olursa bakılır yani durup bakmasa bile irfan geçer ederken göz ucuyla 
(534 puan) tarafından
Goz ucu farklı kapida durup bakmak farkli
tarafından
Açık olursa bakar diyorum bende
(534 puan) tarafından
Oyle bisey olsa ben baskasinin evinde gozum kapali gecerim
tarafından
İşte o sensin canım ☺️
-Reklam-
+1 oy
(163,475 puan) tarafından
kapiniz acikmiydi yoksa acmisdami bakiyo
(534 puan) tarafından
Acikti oglum odasi ayri diye acik yatiyorum mecbur yanima alincada kapatmamisim
0 oy
(818 puan) tarafından
Kapimi gece kitlerim o da bakamaz bu kadar basit
(534 puan) tarafından
Oglumun oda ayri duyum diye acik yatiyoruz gece de yanima alinca kapatmamisim
(818 puan) tarafından
Kapin acik bile olsa kayinvalidenin o kapiyi kapatmasi gerekir durup izlemesi degil sende uyar yani eşine soyle yada direk kendin soyle rahatsiz oluyorum yatak odami izlemenden de kirilirsa kırilsin
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kırmak  istemiyorsan  her sabah böyle  bir  manzarayla karşılaşırsın canım..
(534 puan) tarafından
Ayri kaliyoruz arada gelir kalır ama her seferinde pat diye girer odaya
(5,941 puan) tarafından
Ozaman  konuş canım çok  ayıp  yaptığı  şey
tarafından
Aynen cnm söyle acik acik. Beıki sen içeri girdiginde ben iliskide bulunuyor olsan napcaksin.  Bebek kendi odasinda oldugu zamanda mi sizin odaya baskin yapar?. Eyer tek bebege bakmak için giriyorsa bebegi yanina alirsan kapiyi kitle
(5,941 puan) tarafından
Aynen öyle  canım  sende  dikkat et bir dahakine  kapını  kilitle  çocuğu duymak  içinde  bebek  telsizi  alın  kafan  rahat olur
tarafından
Aynen cnm bebek telsizi çok işe yariyor bende almayi düsünüyom
0 oy
(7,307 puan) tarafından
Söyle canım belki sadece çamaşırla yatıyon yatak odası mahrem alan ben lohusayken de kaynanam kızım durmadığı zaman hemen gelirdi lafını alttan söyledim lohusalıktan sonra da mı böyle gircen diye ondan sonra girmedi 
(534 puan) tarafından
Nasil kirmadan dicem bilmiyorum valla
tarafından
Aslinda bunu kirmadan  nasil diyilir bilmiyorum yani sen nasil disen o zaten kirilcak ama bi dahada yapmicak.
tarafından
Hiç olmazsa seslen  yada kapiyi cal müsaitmisin diye sonra sal içeri yani
(7,307 puan) tarafından
Valla bilmiyorum benim nazım geçiyor gibi birşey bozulmuştur elbette dediğime ama birşey demedi belli etmedi
0 oy
(2,924 puan) tarafından
İyide başka bisede yapıyor olabilirdiniz niye bakyo ki
(534 puan) tarafından
Yapsam kapatirim kapiyi ama yani ustum musait olur olmaz
(2,924 puan) tarafından
İlla o tür şeyler olması değil cnm mesela sarlr yatrsn oprsn bunlar olblr
(534 puan) tarafından
Ayy bi kez de oyle oldu esim ise gecikmis gelmis odaya onu kaldiriyordu
(2,924 puan) tarafından
Uyarman lazım yoksa aranızda bile yatar :)))))))
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Vallaha kitle yoksa onune geçemezsin
(534 puan) tarafından
Ya iste oglum ayri yatinca duymuyorum diye mecbur acik yatiyorum
(12,026 puan) tarafından
Beraber mı yasıyorsunuz canım
(534 puan) tarafından
Yok canim gelir ama her hafta kalir
(12,026 puan) tarafından
O zaman rahatsız oldugunu acıkca soyle canım
0 oy
tarafından
Kapi acikta olsa bakilmaz kafayi eger gecer merakli olmak basa bela 
(534 puan) tarafından
Aynen oyle goz ucu takılması filan degil durmus valla izliyordu amaci torununu izlemek ama iste bana dogru gelmiyor
tarafından
Rahatsizligini dile getir ben olsam derdim ana ne sapik gibi bizi gozluyon diye sakayla karisik :)
(534 puan) tarafından
Haha diyemem ki kiz
tarafından
Ben derim valla ama saolsun benim kaynanam garibim kapinin obur tarafindan bakmadan seslenir bide oyle sessiz seslenirki zor duyariz kapiyi calar ufak ufak :)
0 oy
tarafından

Kapın açık olursa göz katar canım a sen de :D

(534 puan) tarafından
Goz kaymasi degil kiz bildigin kapida durmus izliyor gozumu bi açtım korktum valla daha duruyor
tarafından
Ahaha deli karı işi neymiş seni dikizliyor :)))
(534 puan) tarafından
Kayinvalidemi severim ama insan yinede rahatsiz oluyor uyaninca tepende bi göz
0 oy
(1,145 puan) tarafından
Ay benimki aynı bize ne zaman gelse bakardı çocuk yokken de kapıyı kapatsak da en son geldiğinde kapıyı suratına kapattım yeter artık diyip
(534 puan) tarafından
Onun disinda aramiz iyi sorunumuz yok severim ama bu huyu bilmiyorum kirmadan nasil uyaririm
(1,145 puan) tarafından
Kırman lazım önemsiz bir konu değil
0 oy
tarafından
Kaynanamla altli üstluyuz 2 yıldır  anahtar  bile üstünde  olsun asla cagirmadan  girmez tek olmuş  olsam dahi

Ayni evde yaşasak  yatak odamin kapisindan bile geçmez 

Kuzenimin kaynanasi aklima geldi oda yatak odasina girip ogluna sarilip yatmaya  çalışırdı  ayrıldılar  jsjdjs☺️
(534 puan) tarafından
Ayy o cok fenaymış
tarafından
Aynen  oglunu kiskaniyomus☺️
0 oy
tarafından
Ayni evin icindemisin kayinvalidenle 
(534 puan) tarafından
Yok canım arada gelir kalir
tarafından
O zaman kaldığında kapınızı kapıcaksiniz yapacak birsey yok
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ben kiriyorum.bagiriyorum olmuyoo saldik artikk gormedigi yerim kalmamistir kesin daha bugun sabahin 5 inde hortlak gibi cikti ka

rsima bnde de mini epbise vardi gecelik haliyle acilmis uzerim ama hic orali olmadim
(534 puan) tarafından
Haha valla insan yazın ic çamaşırla bile yatıyor bide ust bas hep aciliyor
(4,148 puan) tarafından
Biz altli ustluyuz kadin geliyo onceden cok daha sk gelirdi sukur simdi yasladandi gunde iki falan anca geliyi dusun arrik
0 oy
tarafından
Ayy hiş hoslanmadigim bi durum benim kayinvalidemde kapiyi açik birak  bende torunuma bakiuim arada diyor yok diyorum hoslanmadigimi bildigi halde kac defa söylüyor acik birak diye. Bende ne olur ne olmaz diye hep kapiyi kitliyorum. Belki sen içeri girdigin zaman ben esimle iliski yasiyorum. O zaman nolcak. Ahmak kari. Bi kadim ben giriyorum demis oglumun odasina hatta söylemis ki bi defa gördüm Leyli ile mecnun gibi sarmasib uyuyorlar üzeri  açik kalmis örtmüsüm . Çok sinirlendim o kadina da sen annesi olsan bile içeri girmeye hakkin yok.   Sende kapiyi kitle cnm bi kac defa acmaya calisirsan kapinin kilitli oldugunu hörünce belki bidaha yapmaz öyle  
tarafından
Bunlar çocuklari gunduz gòrmuyorlarmi illa gecede mi seyredecekler Allah Allah yaa. Benim kaynanamin kaynanasi oyle yapardi ben de sicakdan geberiyodum yine de kapiyi kitliyodum yoksa o da kapiya gelib seyretmek isdiyodu bize o zaman çocukda yokdu
tarafından
Hee  benim de çocuk yokken diyordu zaten kapiyi acik birak arada gireyim bende sobaya falan bakarim qaz kesilir falan.  Ben her defesinde inkar etdim. Simdide bebise göre diyor yinede kitliyorum. Pencere acik ordan geliyor birazcik hava çok sicak olmuyor.
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Ondaki olan bendede var kapı açıksa bakar çokta takilmam günaydın anne derim
0 oy
tarafından
Yaa cnm o zaman sende nazik bi dille annecim pat diye içeri girmesen  bi seslensen yada kapiyi calsan müsaitim yoksa digilim diye. Yani hoslanmiyorum bu durumdan da o yüzden söylüyorum.    Belki çıplakımdır  falan.  Söylesen
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Valla kırmayı hakedecek hareketi varmış 
0 oy
tarafından
Ben iç çamaşırlarıyla yatan biriyim o yüzden ne olursa olsun yatak odasının kapısını hep kapatırım. Ben uyurken kapıdan birinin dikizlemesi hiç hoşuma gitmez şahsen ve görür görmez tepki veririm. Daha önce yaptım da yani gözümü bir açtım odada ne yapıyorsun sen yatak odasında? dedim. Şimdi birileri yine çıkar kendi annene yapar mısın vırt zırt der ; evet kendi anneme de bu şekilde sert çıkarım mahremime girerse. Tek ben değil eşim de çamaşırlarıyla yatabilir ve annemin eşimi o şekilde görmesi doğru olur mu? Olmaz. O yüzden eşimin annesi de beni öyle göremez. Onlar geldiği zaman bebeğini yanına al kapını da kapalı tut. 
0 oy
(9,233 puan) tarafından
Benim babannem anneme asla yatak odası kapısını kapattirmaMis. Kimildwsam gelir alırmış beni beşikten.simdi neden yaptın dediğimde annen kucukti bakamazdi dedi. Bende neden küçüğü gelin aldın diye kavga etmiştim bak gene sinirlendim
0 oy
tarafından
Bi dengesiz de benim başımda var. Eşim hasta falan olsa gelir sonra langır lungur dalar odamıza ikidebir. Ben çocuk emzirirken özellikle kapıyı açıp bakar o kart sesiyle çocuğu uyandırır. Sinirlerim depreşti yine. 

İlgili sorular

+1 oy
27 cevap 1,038 göst.
5 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ececomez61 (433 puan) tarafından soruldu
0 oy
39 cevap 2,358 göst.
12 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde Kirazebru (598 puan) tarafından soruldu
0 oy
35 cevap 1,713 göst.
1 Eylül 2020 Diğer kategorisinde Zevcetu Mustafa (349 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 193 göst.