0 oy
449 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (467 puan) tarafından
8aylik ikinci kez uyku nasil beni aprmissa kizim yine yatagimdan dusdu( delircem( 

11 Cevaplar

0 oy
(818 puan) tarafından
Kuzum yatagin odanin ortasindami yoksa duvarami yaklastirmissin 
(467 puan) tarafından
orrtada tam
(818 puan) tarafından
Bak cnm sana tavsiyem yatgini duvar kenarina al bebegin seninle uyudugu zaman onu duvara taraf koyarsin ve bu şekilde düsmesinide engellemis olursun
(467 puan) tarafından
o olur koya bilirim
(1,663 puan) tarafından
Aynen bende bu yöntemi kullNıyorum bebeğimi  yatağı duvara benimkide onun yatağına yapışık arada kalan boşlukda da yastık var
(818 puan) tarafından
En guveniliri o eger yaninda yatiracaksan yoksada besiginde zaten guvende
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sen de kabahat cnm,hem uyuyorsun ,hadi onu geçtim yatak odanın ortasında diyorsun daha dikkatli olman gerekti.ya da yerde yatman gerekti.once önlem sonra tevekkül Allah'a.Geçmis olsun.
(467 puan) tarafından
yok ga bu iki oldu dahada yanima koymam
0 oy
tarafından
Canm yastk felan neden koymuyosnki gecemesin yanlara . Yatagim ortada demissin bi köşeye al canm bari yataguni kapali olan yere kizini koyarsn
(467 puan) tarafından
ders olmuyo bana sabahlari yanima koymak
0 oy
tarafından
Nie beraber uyutuyosun daha küçük kız üstüne falan uyursun besigine köy yaa
0 oy
(872 puan) tarafından
Benim kızımda 8 aylık ve geçen oda 2. Kez düştü aynı sebepten düştüğü yeri gördükçe içim acıyor birde sebebi dikkatsizlik oluyor ya kendimden iyice nefret ediyorum 
0 oy
(6,190 puan) tarafından
Bi hastaneye goturun rontgen cekilsin ve doktor muayene etsin
0 oy
tarafından
Bisey olsa ömür boyu kendini sucluycan yer yatağı yapsana kızına ya da duvar tarafına koy yazık günah kim bilir nasıl ağlamıştır 
0 oy
(2,265 puan) tarafından
Canim yer yatagi yap orda yatin
0 oy
(4,061 puan) tarafından
Ben beşik aldım buyuzden ikea nin canım bu tarafı takmıyorsun anne yani oluyor bide büyük yatağın yarısından fazlası uzunluğu çok rahat yatıyor orda hmde yanımda oluyor ben onda çok rahat ettim 
0 oy
(5,328 puan) tarafından
Geçmiş olsun canım yattağını duvar dinine çek onuda yapamıyorsan yatak korumalıklatı var nette ondan kullan cnm
0 oy
(933 puan) tarafından
Benimde tek korkum bu ya birde uykum cok agir cok. Dikakt et cnm ya yatagin sagina soluna bisey koy allah korusun 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 159 göst.
19 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mevlanaa (4,848 puan) tarafından soruldu
0 oy
18 cevap 702 göst.
25 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 288 göst.
30 Eylül 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Can_su (220 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 105 göst.
12 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,417 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,937 soru

24,190,406 cevap

336,864 kullanıcı

...