0 oy
427 göst.
Diğer kategorisinde (2,032 puan) tarafından

kızlar dis çıkarıyor üç gündür hiç ateşi düşmüyordu sadece ilaçlarla şimdi bugün hiç olmadı ates ama yüzü böyle oldu doktora götürmeli miyim yoksa atestenmu

image

image

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktora gitmelisiniz
(2,032 puan) tarafından
yarın gitcem sabah
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından

Alerji gibi olmus sanki

Farkli birsey mi yedi
(2,032 puan) tarafından
yok hep aynı rutin aynı şeyler ama dokuz aylık oldu ilk defa böyle oldu ateş mi dedim çünkü ateş üç gun dir 38 den düşmüyordu
(3,549 puan) tarafından
Benim bebeğimde 9 aylık ama henüz dişi çıkmadı ve gece hiç uyumuo 50 kere uyanıo
(4,148 puan) tarafından
Atesten olur mu bilmm kii. Sicaktan olmus opabilir belki canm gecmezse bir saglik ocagina goster yarin
(2,032 puan) tarafından
yarın erkenden gitcem
0 oy
(2,788 puan) tarafından
Bi gidin bence 
(2,032 puan) tarafından
sabah gitcem
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Sicaktan terden olmus olabilir canim , neden halinin uzerine koydun ki halida onun cildini rahatsiz eder sert batar bi ortu falan serseydin, bi de yuzunu opmeyin kimseye elletmeyin, yuzunu sık sık yıka kurula guzelce bi de 
(2,032 puan) tarafından
kucagimda mama veriyordum resmi cekeyim dedim bir an bırakıp çektim hemen geri aldim
(6,541 puan) tarafından
Anladim canim sicaklardan olmus gibi alerji gibi bebeklerde cok hassas oluyo, guzelce bi dus aldir gecer belki
(2,032 puan) tarafından
günlerdir günde 3 kere aldiriyorum
0 oy
(3,549 puan) tarafından
Bence götür ne olur ne olmaz isiliğe benzemio sanki
(2,032 puan) tarafından
sabah gotureyim canm
(3,549 puan) tarafından
Hiç ihmal etme inş önemli bişi değldir çok geçmiş olsun
(2,032 puan) tarafından
sağol canım insallah
0 oy
tarafından
bnm kizim 5 yasinda o da ateslendi gecen hafta evde verdigim ilaclari acali baya olmustu yani 6 ayi gecmisti baya dedigim, sanirim o ilaclar yapti benm kizima cunku suan da isilik gibi oluyor ama oyle degil, onunda yuzu boyle kizardi.. ilacin eskiyse o dokunmus olabilir..
(2,032 puan) tarafından
kuzu sadece fitil verdi doktor
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Vücudunun her yerinde de var mi 6.hastalık olabilir ateşten sonra oluyor genelde 
(2,032 puan) tarafından
ay öyle mi evet ateşten sonra oldu kötü bişey mi 6.hastalik
(14,061 puan) tarafından
Yok kotu bisey değil sağlık ocağına git ilaç versin 3 güne geçer ALLAH şifa versin kuzum korkma sen
(2,032 puan) tarafından
allah razi olsun sabah hemen gitcem
0 oy
(2,462 puan) tarafından
Altınci hastalığa benzettim canım. Ateşi bittikten sonra mı çıktı kızarıklıklar
(2,462 puan) tarafından
Hayır canım ilacı yok bunun kendi kendine geçiyor ama mutlaka bi doktora git. Yarın bi duş aldır çocuk rahatlar en azından
(2,032 puan) tarafından
sık sık aldı diyorum zaten üç gündür on kere yok adım ates var diye  sabah goturcem
(2,462 puan) tarafından
Götür canım ben onun icin demedim :) o kızarıklıklara iyo geliyor ablamın kızi da oldu böyle yıkandıktan sonra kızarıklıklar geçmeye başladı
(2,032 puan) tarafından
yok yok anladım yi kasim hani geçmiyor onu demek istedim canim
(2,462 puan) tarafından
Anladım canım geçmiş olsun
0 oy
(861 puan) tarafından
Atesten canim yuksekken dustuktn snra oluyo.bizimde olmustu yuzde degil ama vucutta dokuntu seklinde snra gecti 
(2,032 puan) tarafından
ay kötü birşey değil demi
(861 puan) tarafından
Yok canim icin atesi disa atmis gibi iyi bisey geciyo bir iki gune
(2,032 puan) tarafından
çok sukur
0 oy
(8,579 puan) tarafından
Alerji gibi duruyor 
(2,032 puan) tarafından
her zaman aynı yediği şeyler ya kasimiyor da
0 oy
tarafından
Ateşi atmış bu iyi bişey ılık duşunu aldır güzelce kremle bırak keyfine baksın canım 
(2,032 puan) tarafından
ay çok sağol allah razı olsum kafayı yedim korkudan
0 oy
(668 puan) tarafından
Vücudunun başka yerlerinde de varmı canim kollarında sırtında bacaklarinda göğsünde flan başka bölgelerde de varsa alerji olmuş sade yüzünde varsa eşim bazen farkında olmadan öpüyor sakalı batıyor böyle oluyo sonra geciyo tabide belki eşinin sakalı batmıştır yda sıcaktan isilik olmuş başka ihtimal gelmiyo aklıma ..inşallah geçer sabaha kdarda gerek kalmaz doktora
(2,032 puan) tarafından
vucudun her yerine var canim
(668 puan) tarafından
O zman bişey dokunmuş canim
0 oy
(765 puan) tarafından
Sabaha kadar beklicekseniz fırsat buldukça pudra sürün kuru kalsın maşallah miniğe 
(2,032 puan) tarafından
tesekku ederiz teyzesi

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 440 göst.
17 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Eymenciginannesi (216 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 200 göst.
3 Nisan 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Nudem (162 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 102 göst.
14 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Miracinannesi.34 (1,036 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 267 göst.
18 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde Expertmom (1,001 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,981 soru

24,066,349 cevap

330,388 kullanıcı

...