Valla canim bi anda karar verdim. Sabah kalktım bez bağlamadım. Zaten geceleri bezi cok nadir ıslak oluyordu son zamanlar.biraz ona güvendim. Ilk 1 hafta nerdeyse 6-7defa altina işedi. Lazimlik kullanmayın dedim klozette oturttum yapmadi. Geri lazimliga döndüm. Uykudan uyandığında hemen oturttuk beklettim. Ilk zamanlar hiç yapmadi. Lazimliktan kalkıp 2 dk sonra altina yapıyordu. Tabi sürekli çiş gelince soyle falan diyorum. Bir iki defa lazimliga demk getirdik beraber döküp yıkadık hoşuna gitti. Çişini yapıp lazimliga oturmaya başladı derken altina yapma sayısı azalmaya başladı ve 13.gun anne çiş dedi hamdolsun ogunden beri söyler. Ve ne gece ne gündüz altina yapmaz. Sadece 1 kez kaçırdı bidaha olmadi. Bi kakasini cok demiyor onu kuloduna yapıyor. Bi kaç defa lazimliga yaptı ama tam düzene binmedi. Ona sukur canim elbet onuda diyecek. Bu havalarda bezden kurtarmak en guzeli yavruları. Sana tavsiyem bezi çıkart hic bağlama. Gece bağlayıp gündüz bağlamazsan da zor olur. Cocuk onun olmayışının rahatlığına tam alışmalı. Lazimlikta gözünün önünde dursun ben com faydasını gordum.