0 oy
236 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Sorum yukarıda

4 Cevaplar

0 oy
(7,483 puan) tarafından
Ben çok erken başlamadım 23 aylik başladım ama sukur başarılı olduk canim.
tarafından
Ay nasıl yaptın canım sevindim benimki 24 aylık baslim diorum pişik oluyor sürekli
(7,483 puan) tarafından
Valla canim bi anda karar verdim. Sabah kalktım bez bağlamadım. Zaten geceleri bezi cok nadir ıslak oluyordu son zamanlar.biraz ona güvendim. Ilk 1 hafta nerdeyse 6-7defa altina işedi. Lazimlik kullanmayın dedim klozette oturttum yapmadi. Geri lazimliga döndüm. Uykudan uyandığında hemen oturttuk beklettim. Ilk zamanlar hiç yapmadi. Lazimliktan kalkıp 2 dk sonra altina yapıyordu. Tabi sürekli çiş gelince soyle falan diyorum. Bir iki defa lazimliga demk getirdik beraber döküp yıkadık hoşuna gitti. Çişini yapıp lazimliga oturmaya başladı derken altina yapma sayısı azalmaya başladı ve 13.gun anne çiş dedi hamdolsun ogunden beri söyler. Ve ne gece ne gündüz altina yapmaz. Sadece 1 kez kaçırdı bidaha olmadi. Bi kakasini cok demiyor onu kuloduna yapıyor. Bi kaç defa lazimliga yaptı ama tam düzene binmedi. Ona sukur canim elbet onuda diyecek. Bu havalarda bezden kurtarmak en guzeli yavruları. Sana tavsiyem bezi çıkart hic bağlama. Gece bağlayıp gündüz bağlamazsan da zor olur. Cocuk onun olmayışının rahatlığına tam alışmalı. Lazimlikta gözünün önünde dursun ben com faydasını gordum.
(374 puan) tarafından
Peki geceleri nasil yapiyorsnuz
tarafından
Sağol canım uzunc yazdığın için. Bende denim olmazsa ara veririm başlarım bir kaç ay sonra
-Reklam-
0 oy
tarafından
18 aylık başladım bir hafta oldu öğrendi ki yer degişikliğinden adapte olamadı evimize geldk yne naşladık tekrar alştı tamamiyle 2 yaşnda tamamladık eğitimimizi şükür şuan 2.5 yaşnda 2. Ye hamileyim çok çok rahat hm madden hem manen 
tarafından
Nasıl yaptınız acaba ya korkuyorum ben korkarsa diye hani
tarafından
İlkte korkuyolar tabi ama büyüdkçe bu korku artıyo bikerr yapsın snra alışıyo alkış yapıcaksn aferin işte böyle ıkınmayı öğrtin oyunla kendinzde hazrsanız çocugunuzla iletişime geçn gözün zaten ustnde olucak tuv. Geldgnde eli önde veya arkada oluyo bunu kavrayana kadar çok kez altına kaçırabilir çocuktan ziyade sizn gözetiminz çok önemli
tarafından
Anladım teşekkürler. Deneyip sabırlı olmam gerekiyor anladığım kadarıyla inşallah kolay olur
0 oy
(346 puan) tarafından
erken basladğım söylenemez   27 aylık başladım 1 haftada öğrendi maşallah hıç altına bile kaçırmıyor çok rehatım
tarafından
Bende en kötü Eylül gibi tekrar ederim dedim
 Siz nasıl yaptınız
0 oy
(382 puan) tarafından
Tam 2 yasina girince basladm evet basarili olduk zaten hevesliydi oda 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 260 göst.
24 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Sehergenc (866 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 163 göst.