0 oy
454 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Merhaba kızlar ben 3 yıllık evliyim ve  kaynanam gerek görümcem  gerek eşim 9lsum zaman zaman sorunlar yaşadık normal de  işleri düşmezse selam bile zor verirler altli üstlü oturmama  rağmen  kaynım var bekar buna  benim köyümden  kiz bulduk dunur falan gidiyoruz vermiyorlar ama şimdi bana kaynanam kayinbabam  oyle yakın duruyo ki bu samimiyetsizlik beni üzüyo önceden  kedi köpek gibilerdi sırf çıkarları olduğu için siz olsanız ne yaparsınız ben de yüzlerine duramiyorum yani iyi niyetliyim hep gülümseyip onların yaptığı dogruymus gibi davranıyorum  mesafe koyamiyorum  diyorum inme aşağıya onlar senin arkanda dolaşsın yok kendime engel olup mesafe koymuyorum

7 Cevaplar

0 oy
(13,306 puan) tarafından
Niye aracı oluyorsun ki madem huzursuzsunuz başına döner iki gün sonra sen yaptın derler. 
tarafından
O da var hem beni kullanmalarina izin veriyorum bir nevi
(13,306 puan) tarafından
Öyle oluyor kuzum yalan yok kırılma sakın
tarafından
Yok cnm niye kurilayim
-Reklam-
0 oy
(163,332 puan) tarafından
meaafe koy koydugun mesafeyi koru
tarafından
Beceremiyorum  ne yapabilirim mesela
(163,332 puan) tarafından
gitme bacim cikma.evinden
tarafından
Dogru valaa
0 oy
tarafından
Değer görmüyorsan değer vermeyeceksin ve şuan samimiyetsiz olduklarını kendin söylüyorsun ne kadar iyi niyetli olsan da kendi değerini bil azıcıkta sen onlar gibi davran tam benlik soğuk nevaleyim çünkü samimiyetsiz sırf çıkar için yanaşanlara asla tahammülüm yok ama şöyle de bir şey var belki bu olay aranozın ısınmasını da vesile olabilir içinden nasıl geliyorsa öyle davran ama sonradan keşke şöyle yapmasaydım diyeceğin şeyler yapma
tarafından
Yok cnm boyle olay olunca iyi durular sonra işlerine  nasik geliyosa  oyle keşke ben mesafe koyabilsem
0 oy
(12,762 puan) tarafından
Simdide ben muhattap olmaz ne oldu birden degistiniz derdim yuz verme derim
0 oy
(15,525 puan) tarafından
İnmek istediğin de veya cagirdiklarin da iş yapmaya başla isim var dersin 
0 oy
(1,090 puan) tarafından
Ayy benimkiler de öyle arkadan konuşuyorlar yüzüme bir gülüyorlar kendimden şüphe ediyorum. Ben hep mesafeliyim tavrımı koyarım. Sen de öyle yap bilsinler hatalarını 
tarafından
Mesafeyi koymasını bilmiyorum ben ailemin evinde boyle şeyler görmedim evlendigimden beri fesatlarla  uğraşmak  zor.geliyo
(1,090 puan) tarafından
Ahah bu ben. Ben de öyleydim kız zamanla anladıkları dilden konuşmaya başladım
tarafından
Isallah bende öğrenirim  ben tek kotu kelime bile söylemem aksan bu postu açtıktan sonra değişme gereği hissettim
0 oy
(53,862 puan) tarafından
neyo abartiyosun cevabin postun içinde mesafe koy
tarafından
Neyi abartiyomusum  pardon isine gelmiyorsa yazma zorla mi yaz dediler sana
(53,862 puan) tarafından
neden tersleniypsun

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 454 göst.
8 Ağustos 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy