0 oy
148 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

Bugün çok huzursuz hiç durmayor bir haftadır tşört ve şort giydiriyorumda Ayağına çorap giydirmiyordum hem sıcak olduğu için hemde alışssn diye üşüttü mü acaba sürekli ıkınıp duruyor akşama kadar pırt diye kaka yaptı kakasını nasıl anlatsam yeşil ve azıcık tane tane 

1 cevap

0 oy
(1,168 puan) tarafından
canim  usutmus  belki.   hepsini birden cikartmis  oldugun icin olurmu. bence  corap giydirmen gerekir. cocuklar  en cok ayakdan usur.  qaz yapar.
tarafından
İlk bebeğim acemilik le öyle yapmıştım çok sıcak diye peki bu durumda ne yapılır
(1,168 puan) tarafından
canim benim benim kizim mayis  dogumlu. ben mesela. ilk t sortnu cikartdim sora  zamanla  sortunu. ama  heo corap sakladim eynine. kac aylik bilmiyorum. bence doktoruyla  konus. en iyisini doktorlar  biliyor.
tarafından
6,5 aylık
(1,168 puan) tarafından
canim ek kidaya  baslamissin belki verdiyin bir sey kabiz  yapmis  ola  bilirmi ikinib duruyorsa  kakasi sertse
tarafından
Yok 3 defa kaka yaptı az az ve nasıl diyeyim parçacıklı tane tane ve yeşil bugün kabız mı diyerek zeytinyağlı kayısı püresi yedirdim
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 192 göst.
26 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,898 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 148 göst.
8 Şubat 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 185 göst.
0 oy
8 cevap 268 göst.

Kategoriler

1,493,397 soru

24,400,471 cevap

350,106 kullanıcı

...