0 oy
294 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlarr bu gün eşime aldığım ayakkabıyı verdimm. Yüzünde ki sevinci görseydiniz ufak çocuk gibi giydi evde dolaştı etti çok mutlu oldu var ya anlatamam. Öyle gördüm ya onu içim burkuldu bakmayın daha 25 yaşında bende 23 hayat şartları ikimizin de için de sürekli birşeyler kalıyor. Bayram geliyor insan hevesleniyor kendine birşeyler almaya hele ki kaç senedir bir iğne almamışken. Sonra hevesleniyorum diye kızıyorum kendime sen 1 yaşında ki ufak bebene alamıyorsun da kendine ne diye hevesleniyorsun diye. Yaşımız genç ama yükümüz çok ağır taşıyamıyoruz artık. Neyse çok uzattım yani eşim çocuklar gibi mutlu oldu çok sevindi :):):D

4 Cevaplar

0 oy
(934 puan) tarafından
Ne güzel canm rabbim aranzı bozmasn :))❤❤
tarafından
Amin kuzum çok sağol
-Reklam-
0 oy
tarafından

Aynı benim eşim gibi:D bende eşime bişey alsam öpücüklere boğar beni bin tane güzel laf sayar yüzüde hep güleç kalır :D senin eşin gibi giyip deneme yapar evin içinde hemen :D eşler çocuk gibiler yaa hep derim bi tane koca bebeğim bi tanede prensesim var diye 2 çocuklu anneyim:D

tarafından
Vallah öyle canım ya gözünde gördüm o mutluluğu yanin
0 oy
tarafından
Erkek kısmı düşünüldüğünü hissetiginde cok mutlu oluyo cnm bende babalr gününde eşime eşofman takımı aldim bide ayakkabı cok begendm aldım eşim de aşırı mutlu oldu cok begendi ☺️
tarafından
Evet kuzum birde ihtiyacı vardı ayakkabıya çok iyi oldu
0 oy
(2,831 puan) tarafından
Bende eşime kapri ve tişört almıştım çok sevinmişti durmadan giyip çıkarıyordu iyiki varlar 
tarafından
Allah başımızdan eksik etmesin onları canım
(2,831 puan) tarafından
Amin inşallah canım

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 205 göst.
0 oy
6 cevap 353 göst.
4 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Son_bahar (2,300 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 415 göst.
26 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Berliz35 (1,281 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 373 göst.
24 Ağustos 2023 Moda kategorisinde Babygirl babyboy (1,337 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,463 soru

24,058,780 cevap

330,039 kullanıcı

...