0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Hanimar 30 haftalik hamileyim. Cumartesi eşimin kuzeninin düğünü var bize 200 km uzakta oraya gidebilirim ama sabah erken yola çıkacaklar akşama kadar yorulacaklar akşamda 12 1 gibi eve dönecekler. Birde ailem köye gitti 160 km uzakta oraya gidebilirim ama gidersem orda kalmam gerekecek amcam larda köyde onlar da 5 6 erkek bir odada 4 5 kadın bir odada kalıyoruz orda yerde yatmamız gerekecek. Birde günlük oksapaar iğne vuruluyorum şu ana kadar eşim yaptı hep hıc kendim yapmadım. Igneden ve kandan korkuyorum. Yanı iğneyi eşimden başkası yapamıyor. Koyde illa igneyi yapacak birini bulabirim.cok kararsız kaldım. Kendi evimde kalma şansım yok siz olsanız neyi tercih ederdiniz düğüne gitmeyi mi yoksa köye gitmeyi mi?

10 Cevaplar

0 oy
(1,571 puan) tarafından
Yanima biri gelip kendi evimde kalmayi 
tarafından
Ablamlar kuzenler hepsi köyde görümceler kaynimlar kaynanamlar hepsi düğüne gitti valla şaşırdım kaldım bende
-Reklam-
0 oy
(1,861 puan) tarafından
Sen eniyisi evde otur
tarafından
Kiz ev dagin basında tek kalmam imkansiz
0 oy
(969 puan) tarafından
Oyle bi anlattin ki bence bir yere gitme :D
tarafından
Bence de ama birini secmem gerek :(
0 oy
tarafından
Eşin nereye sen oraya bnce
tarafından
Ayy valla onu da gözüm kesmiyor
0 oy
(39 puan) tarafından
Kiz otur evinde rahat rahat 
tarafından
Mümkün olsa benimde isteğim o zaten canım ama evim çok ücra bir köşede kimse yok komşu yok yakınında aileden kimse yok etrafimda bine bile yok
0 oy
tarafından
İğneyi birazcık cesaret etsen aslında çok kolay, böyle durumlarda malesef başkasının yapması zorlayabiliyor. Bacağındaki eti iki parmağınla tutup sık, zaten hiç acı hissetmiyosun. İğne girince azıcık geri çek, sonra yavaş yavaş sık enjektörü. Ve bence evinde kal, hamile hamile başka yerde kalmak zorlayabilir seni. Hele bir de uzun yol var 
tarafından
Evimde kalmam imkansız canım evim dağın başında hiç komşu yok hıc yakınında kimse yok aileler yok etrafında hıc bina bile yok
0 oy
tarafından
İğneyi ben kendim yapıyordum kullandığım zamanlar zor bişy değil bir kere yapsaan alısırsın aslında nerden yapıyosan biraz sık elinle iğne direk giriyo zaten küçücük bişy 
tarafından
Iğne en son aklıma takılan mevzu canım zaten yol  yorgunluk sıcak uykusuzluk beni düşündüren seyler
0 oy
(289 puan) tarafından
Evimde kalmayı gerekirse 1 günlüğüne de olsa tansiyon panikatak bahanesi ile hastanenin acilinde kalmayı tercih ederdim.

30 haftalık gebelikle yola gidilmes canm çok riskli mazallah erken doğum bile başlayabilir o vakit ne yapacaksın? 30 haftalık uçağa bile almıyorlar kaldi ki asfaltta gideceksin. Başka bir çare bul bence.
tarafından
Dün doktorumla görüştüm bir risk yok dedi
(289 puan) tarafından
Her zaman bir risk vardır. Doktoruna gidip yolculuk yapmamda bir sakınca olmadığıma dair bana rapor yazarmısınız diye sor bakalım ne  diyecek:))
tarafından
Yanı evde kalmak gibi bir imkanım olsa zaten bu sıcakta asla biryere gitmem ama yapcak bisey yok tercih etmeliyim
(289 puan) tarafından
Ben size başka bir seçenek sunmuştum ama !!!
0 oy
(684 puan) tarafından
Ben olsam eşimi yalnız bırakmam hele düğün varsa o kadar kalabalık olacak geçin kızlar olacak hiiiç bırakmam 200 km dediğin ne ki ben 27haftalık hamileyken tek başıma araba kullanarak gittim o mesafeyi 
tarafından
Hava çok sıcak canım sabah erkenden gidilecek akşam gelinecek geri akşama kadar ayak üstünde zor geliyor açıkçası yoksa bende 200 km yaptım hamileliğimde yol tek olsa sorun değil
0 oy
tarafından
Kızlar evim çok ücra bir yerde evde kalmam imkansız yani. Yakında aileden kimse yok komşu yok evimin etrafında bina bile yokkk

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 147 göst.
3 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Ruveydacacan (969 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 500 göst.
21 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Geberik gelin (279 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 487 göst.
1 Ekim 2020 Aile & Aşk kategorisinde Zynpmrt (325 puan) tarafından soruldu
+3 oy
11 cevap 468 göst.
5 Haziran 2025 Diğer kategorisinde fatos18 (2,056 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,106 soru

24,107,128 cevap