0 oy
97 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bugun bebegimin 4 aylik aşısı vardi onceki asilarda hemsire 3 gun yikamayin diyodu ama bugun herhangi bisey demedi acaba bunda da mi yikamamam gerekir? Havalar cok sicak sakincasi yoksa yikamak istiyorum cok terliyo bebegim. Bir de covid asisindan snra duş olayini biliyo musunuz gitmisken biz de esimle covid aşısı olduk bize de herhangi bisey diyen olmadi

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Covid sonrası eşime 3 gün şu değdirme koluna demişler ama sabahına duş aldı.  Çalışıyorum yaz günü napiyim dedi şükür birseyde olmadı 

Babamda duş almış onada birşey olmadı 
tarafından
Tamam canm tesekkurler 3 gun duş almasam kafayi yerim galiba ;))
-Reklam-
0 oy
(6,189 puan) tarafından
Banyo yapmama olayi sadece verem asisinda yani 2aylik asida deniliyor Yikayanilirsiniz
tarafından
Öyle mi ben aşı yeri siser diye demeseler de yikamayi dusunmemistim ama sabahtan beri surekli ustunu degistiriyorm ve her gun yikanmaya alisik oldugu icin yikanmadigi icin uyumuyo
(6,189 puan) tarafından
Dedigim gibi yikayabiliyorsunuz eger sorun yasayacaginizi dusunuyorsaniz yara bandi yapistiril,oyle yikayin
tarafından
Tesekkur ederim bisey olmazsa yikayim havalar cok sicak beklemek istemiyorum o kadar

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 198 göst.
8 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Arasbebek (106 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 462 göst.
23 Şubat 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde muallime.hanim (300 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 216 göst.
11 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 159 göst.
26 Temmuz 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,499,421 soru

24,491,327 cevap

357,631 kullanıcı

...