0 oy
322 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

Kızlar ya geçen gün biraz sinek yemişti oğluşumu kolunda bacağında felan vardı, bu fotoğrafını çektiğim yerde de kücük bir kızarıklık vardı yine sinek ısırığı zannettim ama bacağındakiler geçti bu 2 gündür biraz daha fazla kızarmaya başladı büyüdü randevu alacağım ama şimdi ama sorayım dedim 

image

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Bilen yok mu
-Reklam-
0 oy
(3,102 puan) tarafından
Canım o böcek ısırığı gibi duruyor ya
tarafından
Küçücüktü, 2 gün minik şekilde kaldı sonrada büyüdü böyle baya kızardı, o zaman direkt büyümez miydi bilmiyorum da =(
0 oy
(1,386 puan) tarafından
Bocekmi isirmis qaliba karinca felanda olabilir
tarafından
Bilmiyorum canım, bacağında kolunda felan vardı kızarıklık. Bu kolunun iç kısmında koltuk altının orada. Diğerleri geçti ama bu 2 gündür büyüdü böyle ucunda sivilce gibi ufak kabarıklık var etrafı kırmızı evde hiç karınca görmedim. Böcek de görmedim hiç ara sıra hamam böceği girer binadan ama uzun zamandır onlardan da görmedim. Alerji desem herhalde her yerinde olur, sıcaktan desem o da böyle olmaz herhalde
(1,386 puan) tarafından
Orayi eliyle kaşımıtir belki ondan oyle  oldu     krem felan sür soğuk suyla yika  düzelir belki

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 92 göst.
23 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde sebnem77 (1,121 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 416 göst.
18 Şubat 2023 Diğer kategorisinde Segvi (60 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 606 göst.
13 Kasım 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 244 göst.
28 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,107 soru

24,178,370 cevap