0 oy
163 göst.
Diğer kategorisinde (72 puan) tarafından
Kızlar illlaki Rabbim herkesin duasını kabul eder önemli olan dualarımızı kalpten etmek ama bazı insanlar vardır duaları geri çevrilmez öyle olan biri varsa bana dua edebilir mi midem rahatsız boğazım yara yeni doğum yaptım çok dardayım geçmiyor boğuluyorum sürekli Allah rızası için dua edermisiniz ?kimin duası kabul olur belli olmaz ismim Beyza ismimle ederseniz sevinirim.simdiden Allah razı olsun 

5 Cevaplar

0 oy
(8,312 puan) tarafından
Rabbim şifa versin biran önce geçer inşallah
(72 puan) tarafından
Amin.tesekkurler
-Reklam-
0 oy
(644 puan) tarafından
Allah sifa versin kqrfeşim 
(72 puan) tarafından
Allah razı olsun amin inşallah
0 oy
(1,034 puan) tarafından

Birşey olması için başkasina syleriz. Bir duanın bir toplam sayısı vardır bunu yapmak için birilerine deriz.  Ne kadar saçma. Tabiki ümmetin ümmete duası daha makbukdur ama. Cnm sen iste sen dil kalpten yönel.  Ve duan kabul olmuyormu kendini sorgula. 

Haramdan kaçıyor muyum ? 
Rabbimin 5 vakit namazını kılıyor muyum ?  
 Daha bir çok şeyler    .. rabbim insllh ya şafi ismiyle şifa ni versin 
(72 puan) tarafından
Doğru diyorsunuz ben elimden geldiğince ediyorum duamı Rabbim kabul ettikçe namazlarimida kiliyodum şuan lohusayim sadece tesbih ve dua edebiliyorum bir umut sizlerden birini Rabbim belki daha çok seviyoduf duasi kabul olur diye yazdım .teşekkür ederim saolun
0 oy
(1,791 puan) tarafından
Rabb'im şafi ismi hürmetine şifa versin inşaallah canım 

Birseu sorabilir miyim rahatsızlığin tam olarak ne 

Benimde kati gıda yutma güçlüğum var endoskopi yapıldı reflü dediler arada midem de yanıyor ama şu yutma olayı beni mahvediyor o yüzden sordum 
(1,791 puan) tarafından
Yani birde hasimato troidi çıktı ona ilaç verildi
Midem için nexium ve gaviscon verildi ama çok fayda etmedi yutma olayına
Dahiliyeye gitmem lazım ama biliyorum onlarda ilaçlı film isteyecek ama 1 yaşında kızım var film sonrası 2 gün yaklaşmak yasak olacağı için erteliyorum

Sana tani ne kondu hangi doktor nasıl işlemler yaptı rica etsem anlatabilir misin
(72 puan) tarafından
Ben sadece kbbye gittim oda farenjit ve reflun var dedi pulcet ve gaviscon verdi birde faranjitim.icin sprey ama hiç iyileşme olmadı bende . endoskopi filan olmam gerekiyor sanırım birde yutma güçlüğü için testler ama gitmedim bı yere benimde bebeğim on günlük ilacliysa hiç gidemem.sizde kokulara karşı hassasiyet varmı birde yutarken nefesinuz kesiliyormu
(1,791 puan) tarafından
Ben ilk kbbye gittim benlik birşey yok herşey normal belki reflü olabilir genel cerrahiye git dedi ona da gittim endoskopi tahlil ultrason yapıldi sonuçlar yazdığım gibi işte eğer daha fayda etmezse dahiliyeye git dedi ama onda da yapılacak olan ilaçlı film işte biliyorum annem kaç kere çekildi
Sen bence genel cerrahiye bir görün canım en azından endoskopi yapılir bebiş var ama ondan birşey olmaz
(72 puan) tarafından
Geçmezse gidicem mecbur Rabbim sifamizi versin inşallah
(1,791 puan) tarafından
Amin canım inşallah
0 oy
(2,116 puan) tarafından

Şükürler olsun ne istesem Rabbim veriyor bana. Sana da Şafi ismiyle şifa versin inşallah <3

(72 puan) tarafından
Amin teşekkürl ederim

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 577 göst.
11 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Cihangirnur (1,644 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
4 cevap 128 göst.
13 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler